Πλησιάζουν οι μέρες για το κλείσιμο ενός πλήρους γήινου έτους «Επιτολή του Σειρίου»

Πλησιάζουν οι μέρες για το κλείσιμο ενός πλήρους γήινου έτους «Επιτολή του Σειρίου»

Πλησιάζουν οι μέρες, οι ώρες, τα λεπτά, για το κλείσιμο ενός πλήρους έτους. ενός πλήρους κύκλου των 360 ημερών δίνοντας την σκυτάλη σε έναν νέο κύκλο 360 ημερών Ζωής  για τον πλανήτη, τους ανθρώπους και όλα τα έμβια όντα, με ένα φαινόμενο που εκτελείτε από αρχής του πλανήτη για την διατήρηση και συνέχεια της Ζωής ένα δώρο προς όλους και για όλα από την μήτρα της δημιουργίας μας τον ΣΕΙΡΙΟ.


Αλήθεια πόσα δεν γνωρίζουμε για φαινόμενα που εκτελούνται στον πλανήτη μας από την αληθινή νομοτελειακή δημιουργία μας που έχουν άμεση σχέση με το περιβάλλον τους ανθρώπους και εν γένει την διατήρηση και εύρυθμη  λειτουργία της Ζωής που πολλά από αυτά οι επιστήμονες και όσοι γνωρίζουν τα κρύβουν επιμελώς διότι η γνώση αγαπητοί μου είναι Δύναμη και ο νόων νοείτο.

Τώρα για την Αλήθεια του Δικαίου είναι πρέπων να τονίσουμε απόλυτα ότι το θαυμαστό  (αυτό που μπορούμε να το δούμε και να το θαυμάσουμε με τα φυσικά μας μάτια) φαινόμενο της Επιτολής του Σειρίου  έγινε ευρέως γνωστό από τον κύριο Aρτέμη Σώρρα, ισόβιος επίτιμος Πρόεδρος του πανανθρώπινου Οργανισμού Ε5, γνωστοποιώντας σε όλους μας  τον απόλυτο σεβασμό της Δημιουργίας προς τα Δημιουργήματα της όπως και ποιο είναι το πρέπων από τα Δημιουργήματα προς την Δημιουργία τους την ορατή στιγμή  εκτέλεσης του συγκεκριμένου φαινομένου όπου είναι μια αμφίδρομη διαδικασία Αναγνώρισης Τιμής και Σεβασμού.  

Δεν είμαι ο ειδικός περαιτέρω ανάλυσης του φαινομένου αλλά εμπειρικά μπορώ να πω ότι κατά την διάρκεια του φαινομένου το Αλμυρό νερό της θάλασσας για περίπου 5 Πέντε ως 7 Εφτά λεπτά της ώρας γίνεται υφάλμυρο με ότι αυτό συνεπάγεται. Για τον λόγο αυτό και για πολλά ακόμα που συμβαίνουν καλώ και προσκαλώ όλους τους ανθρώπους να είναι παρών στο Ελλάνιο  δρώμενο για να βιώσουν να νοιώσουν να συντονιστούν  να εναρμονιστούν με την νομοτελειακή δημιουργία τους στην αλήθεια του δικαίου τους εντός της φυσιολογία τους την συγκεκριμένη στιγμή.

Την διαδικασία εκτέλεσης του δρώμενου μπορείτε να τη βρείτε στiς  επίσημες  σελίδες  του οργανισμού Ε5 www.e5-esy.gr   και  https://ltadromenatonellinon.blogspot.com

Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *