Ντόμινο θρησκευτικών εχθροπραξιών ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Ντόμινο θρησκευτικών εχθροπραξιών ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αντιμέτωπη αυτή την περίοδο με ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων λόγω του πολέμου στη Γάζα, προειδοποίησε η Ευρωπαία επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον.


«Με τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και την πόλωση που προκαλεί στην κοινωνία μας, με την επικείμενη εορταστική περίοδο, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην ΕΕ», σχολίασε η Γιόχανσον προσερχόμενη σε συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαία επίτροπος αναφέρθηκε στην επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το Σάββατο στο Παρίσι, από την οποία σκοτώθηκε ένας Γερμανός τουρίστας και τραυματίστηκαν δύο ακόμη άνθρωποι, αλλά και σε προηγούμενα περιστατικά.

Τεράστιος κίνδυνος για μπαράζ… τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ε.Ε. και μάλιστα εν όψει της εορταστικής περιόδου

Η Γιόχανσον επεσήμανε ότι «θα διατεθούν επιπλέον 30 εκατ. ευρώ για την προστασία, για παράδειγμα, των χώρων λατρείας».

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί θα συζητήσουν σήμερα για την ασφάλεια στην ΕΕ υπό το φως των πολέμων στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνεται επίσης η ζώνη ελεύθερης μετακίνησης Σένγκεν και η μεταρρύθμιση του συστήματος ασύλου και μετανάστευσης του μπλοκ. Πηγή: (Απε -Μπε

Ηλίου φαεινότερο ότι θα συνέβαιναν τα χειρότερα.

Οταν ο κύριος όγκος των μεταναστευτικών ροών που δέχεται η ευρωπαϊκή ήπειρος τα τελευταία χρόνια προέρχεται κυρίως από τρίτες χώρες και μάλιστα στη πλειοψηφία τους είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα το αποτέλεσμα αυτής της μεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθεί η ευρωπαϊκή επιτροπή και κατ’επέκταση την γραμμή εκτελούν οι ευρωπαικές κυβερνήσεις είναι η αιτία δημιουργίας ενός ανομοιογενούς περιβάλλοντος, καθώς Δημοκρατία και Ισλάμ είναι ασύμβατες έννοιες.

Πηγή: (TheDailyPost.gr) Μάλιστα Κατά την επίθεση, o δράστης φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή και επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας. Ο Ζεράλντ Νταρμανέν ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου πως ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς πως ήταν οργισμένος επειδή «τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι πεθαίνουν στο Αφγανιστάν και στην Παλαιστίνη» Θεωρούσε ότι η Γαλλία ήταν «συνένοχη» στις ενέργειες του Ισραήλ και ήθελε να πεθάνει με μαρτυρικό θάνατο.

Τέτοιες εξτρεμιστικές οργανώσεις επωάζονται εδώ και χρόνια μέσα στους κόλπους της Ευρώπης.

Είναι υποκριτικό να ακούμε σήμερα την ευρωπαία επίτροπο να τρομοκρατεί τους ευρωπαίους πολίτες με τις δηλώσεις της.

Θα δοθούν λέει 30 εκ. επιπλέον για την ασφάλεια των πολιτών της Ε.Ε. καθώς και οι ευρωπαίοι Υπουργοί θα συζητήσουν τα αίτια μιας αιτίας για την οποία είναι εξολοκλήρου υπεύθυνοι, την στιγμή που οι θεσμοί μας εκτελούν την ατζέντα αντικατάστασης αλλά και επιμιξίας του ευρωπαικού πληθυσμού καταστρέφοντας την πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα των ευρωπαίων, αλλοιώνοντας σταδιακά τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις τους για χάρη ενός δόγματος που οι ίδιοι επέτρεψαν να εισβάλει με τις ευλογίες τους, το οποίο είναι άκρως αντίθετο με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των γηγενών πολιτών.

Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι η εκτέλεση ενός αρρωστημένου σχεδίου της λεγόμενης πανευρώπης του Coudenhov Kalergi όπου σκοπός τους είναι να δημιουργηθεί μια γκρίζα φυλή χωρίς ταυτότητα χωρίς ιδιοκτησία και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Και βεβαίως γνωρίζουν καλά οι πολιτικοί μας ότι για να επιτύχουν τους στόχους των διεθνιστών το μόνο που χρειάζεται είναι η διασπορά τρόμου μέσω βίαιων περιστατικών και πολεμικών επιχειρήσεων.
Το σίγουρο είναι ότι αν οι κυβερνήσεις μας ήθελαν αυτό να το σταματήσουν θα το τελείωναν σε μία εβδομάδα, διότι αυτοί ελέγχουν τις αστυνομίες αυτοί ελέγχουν τους στρατούς μας.

Δεν θέλουν να σταματήσουν το κακό που έρχεται ίσα ίσα το ενορχηστρώνουν. Το ζήτημα είναι τι κάνουν οι πολίτες για να το αντιστρέψουν.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *