Ο Στόχος και ο Σκοπός της ισημερίας

Ο Στόχος και ο Σκοπός της ισημερίας

Όλα κάπως αρχίζουν με την ιδιαιτερότητα πάντα των διαφορετικών χρονικών για τον κάθε έναν από εμάς.  Διαπιστώνοντας τα  χαμένα χρονικά του βίου και της ζωής  πέρα και μακρύτερα της αληθινής πραγματικής φυσιολογίας μας και δημιουργίας μας,  αντιλαμβάνεσαι την απόσταση που είχες και έχεις και πραγματικά αυτό είναι ένα τεράστιο φορτίο  για κάθε συνειδητοτητα. Όμως τi μας λέει το ρητό; «Κάλιο αργά πάρα ποτέ».


Η πιό πάνω αναφορά συνδέεται ως προς την αγνωσία, την αμάθεια ή την αδιαφορία από μεριάς μας στα  φυσικά νομοτελειακά φαινόμενα και όχι μόνο, που εκτελούνται ανελλιπώς από την νομοτελειακή δημιουργία μας, στα χρονικά που η ίδια έχει ορίσει για την εύρυθμη λειτουργία της ίδιας της ζωής.  Κάθε Ελλάνιο έτος των 360 ημερών έχουμε δυο ισημερίες, δυο ηλιοστάσια και μια επιτολή του Σειρίου, στο σύνολο τους 5 πέντε όπου ο αριθμός πέντε κάτι θέλει να μας πει αλλά θα το αφήσω για άλλο άρθρο.

Ο σκοπός του άρθρου  είναι στο να τονίσει το φαινόμενο της χειμερινής ισημερίας  που θα λάβει χώρα στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 στον πλανήτη μας γαία Δήμητρα στον γαλαξία μας Ηριδανό και στο σύμπαν μας Άρτεμη. Για το κάθε φυσικό  νομοτελειακό φαινόμενό που εκτελείτε από την Ελλανια δημιουργία μας υπάρχει στόχος και σκοπός υπάρχει λόγος και λόγος ίσον ΝΟΥΣ.

Όλοι πλέον έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο και μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την ισημερία, είναι όμως ικανές να επαναπροσδιορίσουν την στάση και την θέση μας ως νοήμονα όντα ώστε να αντιληφθούμε το αληθινό το υπαρκτό το ορθό για εμάς και την πραγματική αληθινή δημιουργία μας; φυσικά όχι, διότι εν συντομία υπήρξε από ανθρώπους μόνο το φαινόμενο της παρατήρησης και αυτό αποτυπώθηκε έτσι απλά χωρίς περαιτέρω ανάλυση.

Πίσω από κάθε νομοτελειακό  Δημιουργικό φαινόμενο υπάρχει ουσία στόχος σκοπός και άπειρη Υπερνοηση της λειτουργικής εκτέλεσης των πάντων. Η πηγή της αλήθειας του δικαίου σου είναι μια και προσβασιμη, ελεύθερη προς όλους με το κωδικό όνομα aitherikhgrafi.gr όλοι οι εκτελεστική αποδεικτική διεργασία της αλήθειας του δικαίου σου είναι  χαραγμένη γειωμένη να θυμάσαι Πάντα ότι το κλειδί της Π πύλης εισόδου στην γνώση είσαι εσύ. Όλα και τα πάντα δημιουργήθηκαν για εσένα και εκτελούνται για εσένα από πάντα για πάντα.

Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *