Τα πιόνια του σκακιστή που συντηρούν την γάγγραινα στο σώμα της Ελλάδος.

Τα πιόνια του σκακιστή που συντηρούν την γάγγραινα στο σώμα της Ελλάδος.

Το σχέδιο της αφελληνοποίησης και της Άλωσης της πατρίδας μας είναι σε εφαρμογή εδώ και πολλές δεκαετίες ειδικά μετά την  δολοφονία του μοναδικού Έλληνα κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. Εντάθηκε σε μεγάλο βαθμό και γίνεται πιο αντιληπτό  το σχέδιο σήμερα καθώς συνεχίζει να εκτελείται από τους σημερινούς πολιτικάντηδες κομματάρχες απόγονοι των τότε κοτζαμπάσηδων. Οι ίδιες πραγματικά οικογένειες από τότε έως σήμερα, είναι ο μεγαλύτερος  εχθρός της χώρας και ο σκληρός πυρήνας αυτού του ανθελληνικού κατεστημένου που  βρίσκεται εντός της βουλής άσχετα με το ποιος είναι κυβέρνηση και ποιος αντιπολίτευση. Μια διακομματική κλίκα που συναγωνίζεται  στο ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο κακό στην χώρα. Μια γάγγραινα στο σώμα της Ελλάδος που έχει ήδη κακοφορμίσει. Στην ουσία όλοι είναι πιόνια του σκακιστή στο παρασκήνιο που μεθοδεύει τον αφανισμό του Έλληνα.


Βγήκαν τώρα και τα φερέφωνα από το τουρκοκάναλο (κοινώς ονομάζεται ΣΚΑΙ), (όχι ότι τα υπόλοιπα συστημικά κανάλια πάνε πίσω, φρόντισε άλλωστε γι΄ αυτό η λίστα Πέτσα), με μπροστάρη έναν ειδήμονα σε ρόλο κόλακα, που λέγεται Πορτοσάλτε και μας είπε ότι δεν χωράμε εμείς οι Έλληνες στα νησιά μας και γενικά στις τουριστικές περιοχές και ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι για να μην ενοχλούμε τους τουρίστες.

Βγήκε και η γνωστή και μη εξαιρετέα, ως στιμφαλίδα όρνιθα, Βούλτεψη την λένε, τσιράκι του Μητσοτάκη και μας είπε κι αυτή να πάμε στο χωριό μας για διακοπές, αφού ήδη φρόντισαν αυτή και οι όμοιοι της, να μην αρκεί το βαλάντιο του Έλληνα ούτε για να βγάλει τον μήνα, μας έδωσε την ιδέα την φαεινή η όρνις, ωσάν να μιλούσε σε διανοητικά καθυστερημένα άτομα.

Προκαλώντας στοχευμένα οικονομικό μαρασμό, με υπερφορολόγηση  των επιχειρήσεων αλλά και των φυσικών προσώπων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Έλλην πολίτης να ανταπεξέλθει στις βασικές απαιτήσεις για μια απλή επιβίωση πόσο μάλλον να αποφασίσει να πάρει την οικογένεια του και να πάει έτσι απλά, κάπου σε ένα νησί για να πάρει μερικές ανάσες και να μπει πάλι στον αγώνα επιβίωσης.

Όχι δεν μιλώ για αυτά τα νησιά όπου ένα γεύμα μπορεί να σου κοστίσει δυο τρεις μισθούς και βάλε. Ακόμη και στους άλλους τουριστικούς προορισμούς, οι τιμές είναι απαγορευτικές για το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων. Τα νησιά του Αιγαίου, ανατολικά και βόρεια  “εντελώς συμπτωματικά ” είναι αυτά για τα οποία η Τουρκιά ζητά επίμονα την αποστρατικοποίηση για να είναι έρμαιο στις επιθετικές ορέξεις της.

Είχε ξεκινήσει παλαιότερα στην Θράκη με δάνεια μιας Τουρκικής τράπεζας, η εξαγορά γης και ιδιοκτησίας των Ελλήνων από μουσουλμάνους κατοίκους, πολλοί εξ αυτών αυτοαποκαλούνται εντελώς παράνομα και αυθαίρετα Τούρκοι.

Στην Χαλκιδική, το 25-30 % των επιχειρήσεων έχει περάσει σε χέρια υπηκόων βαλκανικών κρατών κυρίως  Βουλγάρων αλλά και Αλβανών πολλές φόρες και πιθανόν και Σκοπιανών.

Στα νησιά του Αιγαίου οι Τούρκοι  τουρίστες εντός ή εκτός εισαγωγικών έχουν πολλαπλασιαστεί σε μεγάλο βαθμό, προωθώντας την ολοκληρωτική εξάρτηση κατ’ αρχάς στον οικονομικό τομέα και σταδιακά στον τομέα υγείας και ιδιοκτησίας επιχειρηματικών μονάδων και γης.

Η πρόσφατη απόφαση Μητσοτάκη για γρήγορη έκδοση βίζας, χωρίς βασικά κανέναν έλεγχο στο ποιος μπαίνει στην χώρα με ποιον σκοπό και για ποιον λόγο, είχε  ακριβώς τον στόχο να συνδράμει στην επιχείρηση ξεπουλήματος και προώθησης του σχεδίου εξάλειψης του Έλληνα.

Θυμόμαστε την περίπτωση του Τούρκου μάγειρα στην Ρόδο, που ήταν κατάσκοπος, ή αν το θέλετε αλλιώς, του κατασκόπου που ήταν μάγειρας.

Με την δολοφονία του Βούλγαρου που είχε εμπλοκή στα επιχειρηματικά δρώμενα της Χαλκιδικής,  έχουμε πλέον “εμφύλιο πόλεμο” των ξένων “επενδυτών” στα εδάφη που καταπατούν με την ενοχή ή και την συμμετοχή του πολιτικού κατεστημένου.

Πριν πολλά χρόνια οι παραλίες της Πιερίας και η περιοχή από Θεσσαλονίκη έως τα Νέα Κερδήλια   είχαν καταλειφθεί ήδη από Σέρβους η και άλλους πρώην Γιουγκοσλάβους.

Κάντε σήμερα μια βόλτα στις παραλίες από Καβάλα έως Ξάνθη, και θα ακούτε χίλιες γλώσσες βάρβαρες να αντηχούν στον άνεμο.

Ο Έλλην πολίτης, τραγική μειοψηφία και σε ρόλο  κομπάρσου  σε αυτό το έργο που παίζεται στις πλάτες του και τον δυναστεύει καθημερινά  με μια δυναμική που οδηγεί στον αφανισμό.

Το ανθελληνικό κατεστημένο, η πολιτική κλίκα των Αθηνών συνεχίζει το ξεπούλημα με το αζημίωτο φυσικά, γεμίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, εκτός Ελλάδος, εκμεταλλευόμενοι τον ιδρώτα και το αίμα του Έλληνα και λυπάμαι που θα το πω αλλά σε αυτήν την τόσο κρίσιμη χρονική στιγμή βρίσκεται σε χαύνωση και έχει παραιτηθεί από κάθε απαίτηση και διεκδίκηση των δικαίων και των δικών του σε όλο το φάσμα της ύπαρξης ως ανθρώπινη οντότητα.

Ένας φόβος και μια νωθρότητα διακρίνετε στο βλέμμα, όταν κάποιος “αιθεροβάμων” επιχειρεί να του μιλήσει για συμμετοχή στην λήψη των αποφάσεων και στον έλεγχο των πράξεων του κατεστημένου, για μια δυναμική παρουσία στα τεκταινόμενα που ορίζουν και καθορίζουν και αυτήν ακόμη την ύπαρξη της Πατρίδας μας ως ανεξάρτητο κράτος.

 Όπως γνωρίζουμε από την Ιστορία όλοι οι γείτονες μας από βορρά, νότο, ανατολή και δύση επιβουλεύονται την χώρα μας με στόχο να αρπάξουν ότι μπορέσουν αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Η Τουρκία ειδικά, εντελώς ανοιχτά και με την συμπαράσταση των Εφιαλτών και των Νενέκων εντός, εκτελεί το σχέδιο της Γαλάζιας Πατρίδας κατά γράμμα χωρίς ούτε καν μισό βήμα να υποχωρήσει.

Με στόχο την ολική εξάρτηση της οικονομικής ζωής των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από τα τουρκικά κεφάλαια αφού σε λίγον καιρό θα είναι ο απόλυτος αριθμός, ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλείσει την στρόφιγγα και έτσι θα υπάρξει ένας οικονομικός στραγγαλισμός των περιοχών αυτών με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι κάτοικοι να στραφούν πάλι από μόνοι τους προς τα κει μην έχοντας άλλη λύση και με δεδομένη πλέον την αδιαφορία της κυβέρνησης στην Αθήνα, όντας συνεργός στο έγκλημα.

Σε αυτόν τον ορυμαγδό και την συστηματική αφαίμαξη των νοικοκυριών των Ελλήνων βασικά, γιατί όλοι οι άλλοι “πρόσφυγες και μετανάστες” βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς χρηματοδότησης από τα κονδύλια λένε της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ.

Κλείνοντας αυτήν την  τοποθέτηση στα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας, θα θέσω ένα ερώτημα σε σένα αγαπητέ αναγνώστη.

Αναρωτήθηκες κοιτώντας στον καθρέπτη τι συμβαίνει στον κόσμο και η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Ποια είναι η θέση σου στα τεκταινόμενα και πως σκέφτεσαι να δράσης για να είσαι εσύ το επίκεντρο της οικονομίας και της πολίτικης, αποφασίζοντας εσύ τι είναι καλό για σένα, τι είναι δίκαιο και πως το διεκδικείς, σε μια κοινωνία που είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί υπέρ της ανέλιξης του ανθρώπου, ως τον βασικότερο λόγο της ύπαρξης της.

Είναι κρίσιμες οι στιγμές και η πατρίδα μας χρειάζεται την συμμετοχή όλων μας ως ενεργοί πολίτες και όχι ως απλοί ψηφοφόροι – ψηφοδότες.

Σκέψου, ενημερώσου και πάρε θέση με Λογική, με Ανδρεία και με το Γνώθι σ’ εαυτόν.

Σαμαράς Χρήστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *