Πρόωρη γήρανση των ωοθηκών από τα βαρέα μέταλλα!

Πρόωρη γήρανση των ωοθηκών από τα βαρέα μέταλλα!

Δανείζομαι  μια ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο όπου ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια ταινία του λέει  ότι, «είμαστε όλοι μια ωραία Ατμόσφαιρα» το πόσο ωραία θα φανεί ποιο κάτω στο άρθρο μου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στην ατμόσφαιρα όλα και τα πάντα αιωρούνται, κινούνται, δονούνται, δομούν, δημιουργούν και ρέουν αέναα  24 ώρες το 24 ωρο. Έτσι λοιπόν όλοι όσοι βρίσκονται αποδεδειγμένα σε θέσεις κλειδιά… σκέφτονται πράττουν  και εκτελούν 24 ώρες το 24 ωρο με αυτοσκοπό  τον αφανισμό του ανθρώπου, με παρεμβάσεις πάρα φύση χαρακτήρα  στο περιβάλλον του πλανήτη μας δίχως προηγούμενο  με τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα οι παρεμβολείς έχουν  ονοματεπώνυμα όπως  Μοσάντ, ΠανΕυρώπη σχέδιο

Richard Coudenhov-Kalergi και το κερασάκι στην τούρτα ο Klaus Schwab σχέδιο Νταβός.

Ένας από τους πολλούς  στόχους  τους είναι  ο θήλυς άνθρωπος, η καρδιά της ζωής, ο παλμός της ζωής,  η γυναίκα ως η αιτία του αιτιατού της ίδιας της ύπαρξης  της ζωής  και όχι μόνο…

Η αναφορά του άρθρου και του προλόγου γίνεται με αφορμή ενός   δημοσιεύματος  στην σελίδα του αθηναϊκού-μακεδονικού πρακτορείου ειδήσεων με θέμα την γυναίκα και συγκεκριμένα αυτούσιο το άρθρο αναφέρει: «Οι γυναίκες μέσης ηλικίας που εκτίθενται σε τοξικά μέταλλα έχουν λιγότερα ωάρια στις ωοθήκες τους, καθώς πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση», σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.

Τα βαρέα μέταλλα, όπως το αρσενικό, το κάδμιο, ο υδράργυρος και ο μόλυβδος, βρίσκονται συνήθως στο πόσιμο νερό, στη ρύπανση του αέρα και σε μολυσμένα τρόφιμα και θεωρούνται χημικές ουσίες που διαταράσσουν το ενδοκρινικό μας σύστημα. Οι ερευνητές μελέτησαν 549 μεσήλικες γυναίκες που περνούσαν στην εμμηνόπαυση και είχαν ενδείξεις για έκθεση σε βαρέα μέταλλα στα δείγματα ούρων τους.

Ανέλυσαν δεδομένα από εξετάσεις αίματος για τα επίπεδα της ορμόνης AMH, που αποτελεί δείκτη για τα αποθέματα των ωοθηκών, έως και δέκα χρόνια πριν από τις τελευταίες περιόδους των γυναικών. Και εντόπισαν ότι η ευρεία έκθεση σε βαρέα μέταλλα  συνδέεται με τα χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης AMH, δηλαδή με την πρόωρη γήρανση των ωοθηκών, και προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη γήρανση αυτή, όπως εξάψεις, εξασθένηση των οστών και οστεοπόρωση, υψηλότερες πιθανότητες καρδιακών παθήσεων και γνωστική εξασθένηση.

 Ως γνωστόν ο χρόνος είναι πολύτιμος και το πλεκτό του σχεδίου της ελίτ που πλέον το φορούμε όλοι είναι δύσκολο να ξεδιπλωθεί σε ένα άρθρο γι’ αυτό θα πάμε συνοπτικά στην ανάπτυξη με ερωτήσεις ως τροφή για σκέψη και ο νοών  νοείτω.

 Ας σκεφτούμε γιατί το ινστιτούτο Μοσάντ  προωθεί μεταλλαγμένα  προϊόντα, γιατί μολύνεται το νερό μας με βαρέα μέταλλα, γιατί μολύνεται  το περιβάλλον του πλανήτη μας με αεροψεκασμούς,  γιατί προσπαθούν να καταστείλουν κάθε ανθρώπινη φυσιολογία με παντός είδους μολύνσεις και άμεση επίπτωση στην ανθρώπινη δημιουργική διαδικασία αναπαραγωγής, κύησης,  τεκνοποίησης,  στοχεύοντας ολοένα και περισσότερο  στην στείρωση του ανθρώπου; Όλοι αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Δεν ζούν σε αυτόν τον πλανήτη;

Γιατί προωθούν βίο ρομποτικές μηχανές με ανθρώπινο γενετικό αποτύπωμα σε τεχνητές μήτρες αντικαθιστώντας μάλλον  τους ανθρώπους;
Μήπως είναι θεοί δημιουργοί και δεν το ξέρουμε; Μπορούν, να δώσουν ψυχή ίσων ζωή: ΟΧΙ!

Γιατί δημιούργησαν το μεταναστευτικό, που στοχεύουν;  Πόσα γιατί γεννιούνται;

 Άρα  με μια απλή  παρατήρηση των σημερινών γεγονότων που όπως φαίνεται  το πλεχτό τους είναι σχεδιασμένο χρόνια πριν του σήμερα για το σήμερα και δη για το όποιο προσεχές μέλλον.

Όλα τα παραπάνω είναι αποδεδειγμένα μέσω της ειδησιογραφίας και τον στοιχείων που υπάρχουν διασταυρωμένα εντός και εκτός του διαδικτύου, άρα περί συνωμοσιολογίας ουδείς λόγος.

 Το συμπέρασμα που γεννάται είναι ότι η ελίτ που διοικεί των χώρο του πλανήτη εντός των ανθρώπινων πολιτειών, εχθρεύεται και μισεί  την πραγματική νομοτελειακή  φύση και φυσιολογία της δημιουργίας κάθε έμβιου όντος και δη του ανθρώπου.

Αυτή η ελίτ λειτουργεί  παρασιτικά όπως  οι μύγες, τα κουνούπια, τα τσιμπούρια που μολύνουν και ρουφούν κάθε ενέργεια που παράγεται για την επιβίωση τους, άρα  είναι ξενιστές δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα  δικό τους μόνο μόλυνση παράγουν σε όλους και όλα.

Είναι αντιληπτό πλέον ότι η ελίτ λειτουργεί παρασιτικά όπως οι μύγες, τα κουνούπια, τα τσιμπούρια που μολύνουν και ρουφούν κάθε ενέργεια που παράγεται στον χώρο και τον χρόνο της πραγματικής δημιουργίας.

 Τώρα αν κατανόησες τα εν συντομία παραπάνω ή μπόρεσες να φανταστείς με ότι φαντασία διαθέτεις στην σύντομη απεικόνιση   του άρθρου πρέπει να πάρεις θέση και συγκεκριμένη στάση διότι κάθε  απάντηση και λύση  βρίσκεται μέσα σου.

Είσαι το μόνο σκεπτόμενο νοήμων ον σε αυτόν τον  πλανήτη άνθρωπε, εσύ θα διώξεις κάθε τι που μολύνει και  προσβάλει εσένα και το περιβάλλον σου.

Εσύ πρέπει να επαναφέρεις τον  πλανήτη στην αρχική του στάση  θέση και μορφή διότι  χάνεται το παρόν μας και στο μέλλον άνθρωπε θα είσαι παρελθόν.     

Το κλειδί ΑΝΘΡΩΠΕ είσαι ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ.

Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *