Δεν έχει τέλος η εγκληματική αδράνεια που επιδεικνύει η Κυβέρνηση.

Δεν έχει τέλος η εγκληματική αδράνεια που επιδεικνύει η Κυβέρνηση.

Βασίλης Κικίλιας: “Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Κορινθία”. Το ακούσαμε ξανά και ξανά από τα χείλη του! Δεν έχει τέλος η εγκληματική αδράνεια που επιδεικνύει η Κυβέρνηση.

Στην κυβέρνηση της ακυβερνησίας, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν, δυστυχώς για τον ελληνικό λαό, καμία απολύτως κατάσταση, αλλά αφήνουν χώρο να δημιουργηθούν, λάμποντας δια της απουσίας τους, οι κατάλληλες συνθήκες για την βέβαιη καταστροφή του περιβάλλοντα χώρου ώστε να εκτελεστούν στην ακρίβεια οι άνωθεν εντολές προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών κολοσσών που λυμαίνονται την Χώρα, αδιαφορώντας για την ζωή και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών. Δεν προλαβαίνουν να σβήσουν οι φωτιές και μεταφέρονται ανεμογεννήτριες και ηλιακά πάνελ.


Έτσι λοιπόν θρηνούμε άλλες δύο νέες ψυχές στον Βωμό του χρήματος. Ήθελαν να βοηθήσουν τον συγχωριανό τους να μην καεί το μαντρί του με το πυροσβεστικό όχημα να τους εγκαταλείπει στην μοίρα τους.

Τα ίδια ακριβώς έγιναν και στην πρόσφατη πυρκαγιά στον Βαρνάβα όπου αφέθηκαν να καούν τα πάντα έως το Χαλάνδρι, στην Πάρνηθα, τον Ταΰγετο, τα ίδια στην Εύβοια, στην Σέριφο, στην Άνδρο και ο κατάλογος των πυρκαγιών αυτού του χρόνου δεν έχει τέλος ακολουθώντας το τραγικό 2023.

«Η συνολική καμένη έκταση μόνο για τον Ιούνιο του 2024 είναι πάνω από 3 φορές μεγαλύτερη από το μέσο όρο των τελευταίων 14 ετών», επισήμανε μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Update” και τον Κώστα Λασκαράτο ο Διευθυντής Ερευνών Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Χαράλαμπος Κοντοές.

Αυτή είναι η ετοιμότητα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην χώρα μας και τα μεγάλα λόγια περί επενδύσεων στην πρόληψη όπως διατυμπάνιζε ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη στις αρχές του καλοκαιριού. Ακόμη μια τεράστια φωτιά έσβησε από μόνη της εφόσον κατέληξε στην θάλασσα καταπίνοντας στο πέρασμά της δάση σπίτια και ανθρώπους.

Χωρίς ντροπή η υπουργική τηλεπερσόνα κ. Κικίλιας δήλωσε: Αυτή η πυρκαγιά έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες, λόγω του ανάγλυφου, έχει πολύ μεγάλες χαράδρες και ρέματα και πολύ ψηλές κορυφές” και πρόσθεσε:

Την πρώτη ημέρα η περιοχή ήταν σε πορτοκαλί συναγερμό, ενώ η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει το δικό της μικροκλίμα, όπως είπε ο υπουργός, “η κατάσταση είναι σοβαρή και έχει μια κρισιμότητα”. “Σε Σοφιανά και Σπατανέικα, Ξανθοχώρι, Ευρωστίνα και Μαύρο Όρος αντιμετωπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα”.

Και όλα αυτά αφού δεν έκαναν τίποτα για να περιορίσουν εξαρχής το μέτωπο της φωτιάς.

Είναι πέραν του εξοργιστικού πλέον, όταν έχουμε δύο νέους συνανθρώπους μας νεκρούς και πολλούς άστεγους πολίτες να βγαίνει στα κανάλια Υπουργός της Κυβέρνησης και αντί να λέει ότι επιχείρησαν τόσα μέσα πυρόσβεσης επίγεια και εναέρια με τόσον αριθμό πυροσβεστών και αναχαίτισαν την πυρκαγιά να ακούμε ότι φταίει ο αέρας, φταίει η μορφολογία, φταίνε οι πολίτες που καίγονται αλλά καμμιά ευθύνη ο ανύπαρκτος κρατικός μηχανισμός ο οποίος αντιπρωσοπεύεται σήμερα από έναν μη σοβαρό πρωθυπουργό.

Πολιτικά φαίνεται να είναι αδιέξοδη όλη αυτή η νοσηρότητα που συμβαίνει στην Ελλάδα από την υπάρχουσα πολιτική σκηνή ολόκληρης της Βουλής των Ελλήνων.

Μπορεί να αναστραφεί όλη αυτή η εγκληματική πρακτική των κομματικών μηχανισμών που πρόκεινται σε συμφέροντα ημετέρων και εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών μόνον από έναν Ελληνικό Εθνικό Φορέα.

Το Έθνος ως Νομική Οντότητα δεν υπακούει σε καμία Κυβέρνηση ή Εταιρεία ή Τραπεζικό Ίδρυμα.

Όλα τα παραπάνω υπακούον στο Έθνος διότι του ανήκουν και είναι η πρωταρχική αιτία της ύπαρξης τους υπηρετώντας το.

Είναι μια απαράβατη και απαραβίαστη Συνθήκη βασισμένη στο Κληρονομικό Δίκαιο που δεν διδάσκεται πλέον στα σχολεία για ευνόητους λόγους! και αποκρύβεται εντέχνως από όλους τους πολίτες.

Είναι η ώρα να ενωθούν οι Έλληνες και να πάρουν την ζωή και το μέλλον στα χέρια τους.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *