Ετοιμαστείτε για την μετά Μητσοτάκη εποχή!

Ετοιμαστείτε για την μετά Μητσοτάκη εποχή!

Σαν την ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ πολλαπλασιάζονται… ένα κεφάλι κόβεις εκατό γεννιούνται…

Η Εβραϊκή κατοχή καλά κρατεί και οργανώνετε για το μέλλον μας φέρνοντας νέα φρούτα απελευθερωμένα και για όλα τα γούστα. Έτσι ξεφύτρωσαν άλλον ένα μεγάλο και τρανό τον  Κάσσελ+άκη Στέφανο τον αυτοδημιούργητο όπως αυτοαποκαλείται  που θέλει να σώσει τους Έλληνες πολίτες από τον κα-κούλη Μητσοτάκη.

Το επίθετο Κάσσελ είναι γερμανικής καταγωγής και προέρχεται από το τοπωνύμιο της περιοχής του Cassel στη Γερμανία στην οποία για αιώνες ζούσαν σημαντικοί Εβραϊκοί πληθυσμοί.

Εξέχοντες Εβραίοι έχουν αυτό το επώνυμο με γνωστότερο από όλους σήμερα τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασσέλ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cassel_(surname)…

Παρατηρούμε πως το εβραϊκό επίθετο ΚΑΣΣΕΛ έγινε πρώτα ΕΝΕΤΙΚΟ-ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΚΑΣΕΛΟΣ (Κασέλο) όσο η Κρήτη ήταν κομμάτι της Βενετίας και της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και στη συνέχεια μετά την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση στην Ελλάδα αυτό εξελίχθηκε σε ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ με διατήρηση όμως των δύο σίγμα του Γερμανό-εβραϊκού αρχικού επιθέτου ως ταυτότητα πιστοποίησης και εύκολης αναγνώρισης της Ιουδαϊκής καταγωγής από τους υπόλοιπους εβραίους.

Όσο για την Κρητήκαρη καταγωγή του! Όπως βρήκαμε σε μεταπολεμικό δημοσίευμα οι Κασέλοι ήταν οι προδότες-δωσίλογοι της Κρήτης. Ποιο συγκεκριμένα αναφέρετε ότι ο γιος του καταδικασμένου εις θάνατον για προδοσία ιερέα Μανώλη Κασέλου ο Γιώργος ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ μεταφέρθηκε στις φυλακές Αγιάς από τη Κρήτη.

Σύμφωνα με το δικαστήριο δοσίλογων και συνεργατών των Γερμανών ο Κασσελάκης ντυμένος με γερμανικά στρατιωτικά ρούχα -ΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ- Έλληνας υποτίθεται στη καταγωγή, οπλισμένος με γερμανικά όπλα καταδίωκε και κατέδιδε Έλληνες πατριώτες αγωνιστές της Κρήτης.

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια της Λαογραφίας και του ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ εξηγούνται κάποια ακατανόητα γεγονότα.

1) Πως ένας πιτσιρικάς μόλις 21 ετών προσλαμβάνεται στην GOLDMAN SACHS? και….

2) Πως ένας άφραγκος δανείζεται εκατομμύρια δολάρια για την αγορά πλοίων με «προσωπική εγγύηση» ?

Απαντήσεις δεν θα δώσουμε είναι ΕΒΡΑΙΟΣ γνωστές.!

Τράνακας Απόστολος

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *