Η Υγεία ο Άνθρωπος και η Φύση

Η Υγεία ο Άνθρωπος και η Φύση

Αγαπητοί αναγνώστες αναρωτιέμαι πολλές φορές αν ο άνθρωπος με τις παρεμβάσεις του στην φύση δηλαδή στο ίδιο του το περιβάλλον, αυτό που τον περιβάλει, αντιλαμβάνεται το τεράστιο άδικο που παράγει πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό και κατά συνέπεια στους υπόλοιπους οργανισμούς που συνθέτουν την δημιουργία.

Η παραβίασή των φυσικών νόμων έχει ως αποτέλεσμα αυτό που βιώνουμε σήμερα την απώλεια της υγείας σε όλα τα πεδία και επίπεδα του βίου και της ζωής μας.

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά και να επαναπροσδιορίσουμε την στάση και την θέση μας προς τον πλανητικό οργανισμό ο οποίος δημιουργήθηκε για εμάς, απολαμβάνοντας όλα όσα μας δοθήκαν από την δημιουργία για τον βίο και την ζωή μας.

Έχουμε καθήκον να τον προστατεύσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, διότι με τις άδικες παρεμβάσεις μας, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούμε σε αποτελέσματα που δεν Θα ήθελε κάνεις μας να βιώσει. Βλέπε  ρύπανση , μόλυνση , υπέρπληθυσμιακές αστικές περιοχές , κακοδιαχείριση φυσικών πόρων , εμπρησμοί , πλημμύρες, και Πόλεις εχθρικές τόσο προς το οικοσύστημα όσο και προς

τον άνθρωπο μαρτυρούν την παραβίαση των φυσικών νόμων και κανόνων με πολλαπλές επιπτώσεις στην ατομική  και κοινωνική βιοσύνθεση.

Ο άνθρωπος και η φύση είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, αυτό

θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας, προστατεύοντας όλον τον πλανητικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για εμάς πριν από εμάς για όλους εμάς χωρίς καμία διάκριση.

Αυτό μπορεί να ανατραπεί ξεκινώντας αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μας, σεβόμενοι Πάντα τον άνθρωπο και το περιβάλλον και επαναπροσδιορίζοντας την στάση και την θέση μας. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στην φυσιολογία μας υπάρχουν έμφυτες αξίες και αρχές από την ίδια την δημιουργία χρειάζεται απλά να την ακολουθήσουμε όπως είναι πραγματικά. Οι ανθρώπινες αξίες και αρχές αποτελούν τον κυριότερο ρυθμιστή της ατομικής και συλλογικής συμπεριφοράς μας.

Αυτό μπορεί να ανατραπεί ξεκινώντας αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μας, σεβόμενοι πάντα τον άνθρωπο και το περιβάλλον και επαναπροσδιορίζοντας την στάση και την θέση μας. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στην φυσιολογία μας υπάρχουν έμφυτες αξίες και αρχές από την ίδια την δημιουργία χρειάζεται απλά να την ακολουθήσουμε όπως είναι πραγματικά. Οι ανθρώπινες αξίες και αρχές αποτελούν τον κυριότερο ρυθμιστή της ατομικής και συλλογικής συμπεριφοράς μας.

Γιώργος Μπουζαλάκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *