Πως η ΕΛΛΑΣ κατέληξε αποικία του Ισραήλ.

Πως η ΕΛΛΑΣ κατέληξε αποικία του Ισραήλ.

Η  απαράδεκτη  απόφαση της κυβέρνησης και του προέδρου της ελληνικής βουλής να φωταγωγηθεί το κτίριο του κοινοβουλίου με τη σημαία του κράτους του Ισραήλ μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε αλλά και να διαπιστώσουμε πως η ΕΛΛΑΣ κατέληξε αποικία του Ισραήλ.

Όλα ξεκινούν το 1890 Φ.Ε.Κ. 101 με την ίδρυση του Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου δηλαδή κράτος εν κράτη.

Δεν θα πάμε πολύ πίσω γιατί θα γράφουμε για μέρες, ας δούμε μόνο τα τελευταία έτη για να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει στην πατρίδα μας.

Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι): Το όνομα «Σημίτης» αυτό καθεαυτό σημαίνει: «Εβραίος» (εξ ου και αντισημιτισμός, κλπ). Ο Κώστας Σημίτης στενός φίλος με τον επίσης Εβραίο Χρήστο Ροζάκη-Ροζενστάιν τον οποίο κατά το παρελθόν είχε χρίσει ως υπουργό του. Είναι αυτός που έσπρωχνε τον κόσμο όλο να επενδύσει – και να τα χάσει – τις οικονομίες του στη χρηματιστηριακή «φούσκα» του ’99. Το μισό του υπουργικό συμβούλιο (Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Νεονάκης…) έχουν φυλακιστεί ή είναι υπόδικοι για απάτες και σκάνδαλα.με πλαστά στοιχεία στην ΟΝΕ

Επίσης ο Τζέφρυ

Κώστας Καραμανλής «δέχτηκε» το 2007 την διπλή ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας για τα Σκόπια «εθναρχάρα» ο γέρος Καραμανλής το είχε ήδη υπογράψει από το 1959. Το 2006 με νόμο στους Δήμους, έβαλε τα θεμέλια για την χρησικτησία ελληνικής γής από αλλοδαπούς και σε Δημοτικά Διαμερίσματα. Επίσης με Κωστάκη Karamanli είχαμε τις πρώτες μεγάλες πολύνεκρες πυρκαγιές στην Ηλεία, τα δομημένα ομόλογα πάντα με εγγύηση του Δημόσιου δηλαδή τους Έλληνες πολίτες , την πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και άλλα όμορφα εβραϊκών συμφερόντων σκάνδαλα που τελέστηκαν επί της πρωθυπουργίας του τουρκικής καταγωγής από την Καραμανία ΚαραμάνΑλή-Κaramanli. Επίσης είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και ισόβιο μέλος – σύμβουλος του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής». Μεγάλη υπόθεση τα ιδρύματα στην Ελλάδα, ένα άλλο τεράστιο ληστρικό κεφάλαιο.

Τζέφρυ Μινέικο βαφτισμένος Γιώργος Παπανδρεόυ με εβραϊκή καταγωγή από Σοφία Μινέϊκο, και γιος της επίσης Εβραίας Μάργκαρετ Τσαντ (Margaret Chant) κατοίκου Αμερικής με παππού τον Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικού στελέχους των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ. Έφερε τα στρατιωτικά σώματα της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» την (FRONTEX) για την φύλαξη των συνόρων, για το καλό μας ( εεε;;;; και αυτή φυλάει τα σύνορα μας έτσι;;;) ενώ την ίδια εποχή είχαμε Τούρκο αξιωματικό να επιβλέπει τις στρατιωτικές αεροπορικές κινήσεις από τη βάση στη Λάρισα και βεβαίως ξεκίνησαν και οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ χμμ…. Και βέβαια μας έφερε το ΔΝΤ, μετά από το μαγείρεμα ενός ανύπαρκτου εξωτερικού χρέους για να εισβάλουν ολοκληρωτικά για 99 χρόνια στην Ελλάδα οι επόμενοι δήθεν δανειστές το 2010. Συνέχισε από τον προκάτοχό του την μεγάλη αλλαγή στους Δήμους αντικαθιστώντας τον Καποδίστρια με τον Νόμο Καλλικράτη και συγχωνεύτηκαν Δήμοι και Κοινότητες έκλεισαν Νομαρχίες και Διοικητικές Περιφέρειες, δηλαδή συρρικνώθηκε ο Δημόσιος Τομέας, οι (ΟΤΑ) οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι Νομικές Οντότητες Δημόσιου Δικαίου  και πρώτη μορφή εξουσίας δηλαδή Κράτη δηλαδή η δύναμη των δημοτών για την μείωση της γραφειοκρατίας χα…., κι έτσι προχωρήσαμε σιγά-σιγά σε αυτό που έχουμε σήμερα.

Σαμαράς Αντώνης εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα κόρη του Εβραίου Εμμανουήλ Μπενάκη που το 2005 μια Μπενάκη διάβαζε στον Παπούλια τον Κάρολο Πρόεδρο Δημοκρατίας κι εγγονό του Εβραίου Αλβανού Σουλειμάν Παπούλια ότι θα περιοριστούν τα σύνορα της Ελλάδος για χάρη της διευρυμένης Ευρώπης και ότι θα προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και θα καταπατούνται και

ότι θα έχουμε νέες μορφές διακυβέρνησης, βλέπε ΑΑΔΕ Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς νομική Προσωπικότητα δηλαδή φάντασμα, όπως και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, βλέπε ηλεκτρονικές ταυτότητες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια και καλή σκλαβιά. Υπέγραψε το 3ο μνημόνιο, ξεκίνησε κι αυτός τις δημοσιονομικές περικοπές μισθών και συντάξεων. Οδήγησε σε οριστικό κλείσιμο την Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση κατασχέτοντας όλα τα ιστορικά αρχεία χμ….και το ονόμασαν ΝΕΡΙΤ. Κατάργησε άτυπα την παρουσία του ως είθισται από το πρωτόκολλο στο Κοινοβούλιο και δεν απαντούσε σε επίκαιρες ερωτήσεις των αρχηγών της δήθεν αντιπολίτευσης δίνοντας έτσι το στίγμα ότι είχε μεγάλες πλάτες που τον ευνοούσαν…

Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας. Οι τουρκικές εφημερίδες Χουριέτ (Hürriyet) και Σαμπάχ (Sabah) μάλιστα έχουν δημοσιεύσει άρθρα για την οικογένεια του Τσίπρα και τη διαμονή τους στο Κιρκλαρέλι. (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας. Οι τουρκικές εφημερίδες Χουριέτ (Hürriyet) και Σαμπάχ (Sabah) μάλιστα έχουν δημοσιεύσει άρθρα για την οικογένεια του Τσίπρα και τη διαμονή τους στο Κιρκλαρέλι.

Ο αλληλέγγυος αριστερός υπέρ των λαθρομεταναστών υπέγραψε το Σύμφωνο του Μαρακές ώστε  να εισβάλουν στην Ελλάδα 38 εκατομμύρια αλλοδαποί από αφρικανικές και ασιατικές χώρες. Υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας και βέβαια υπέγραψε να δοθεί ο τεράστιος κωδικός Μακεδονία στους Σκοπιανούς δίνοντας πρόσβαση στα κληρονομικά Δικαιώματα των Ελλήνων σε επήλυδες. Εκαψε 101 ανθρώπους στο Μάτι και πολλοί είναι ακόμη αγνοούμενοι που ο Μητσοτάκης στις μέρες του αθώωσε όλους τους εγκληματίες για τις δολοφονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Κυριακος Μητσοτάκης εβραιότατος. Δισέγγονος του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασία της Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής. Καμάρωνε ότι θα αναλάβει προσωπικά να ξεπουλήσει την Ελλάδα λες και μπορεί να πάρει καμία απόφαση το δίποδο εφόσον όλα τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα από τους άφραγκους Δανειστές καταληψίες. Έκαψε την Ελλάδα, ανθρώπους, χλωρίδα, πανίδα, τώρα με την κακοκαιρία Daniel πνίγηκε η χώρα από τα νερά, έχουμε ήδη πολλούς πνιγμένους συνανθρώπους μας, λένε ότι ο αριθμός έχει φτάσει ήδη  τους 400 αλλά αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ  το νούμερο καθώς ακόμη τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει. Και βεβαίως έδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους.

SINGULAR LOGIC το κερασάκι στην τούρτα. Eταιρεία εβραϊκών συμφερόντων του αμερικάνικου fund” ΚΚR έχει ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι Εβραίοι σιωνιστές και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των σιωνιστικών οργανώσεων. Έχει αναλάβει εξολοκλήρου την καταμέτρηση των ψήφων και ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις από την δεκαετία του 80 κι εντεύθεν. Μάλιστα στις μέρες μας αναλαμβάνει και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες των Ελλήνων που ενώ είναι προαιρετικές στην Ελλάδα πάνε να το κάνουν υποχρεωτικό , τυχαίο; Δεν υπάρχει τύχη, Ηλεκτρονική διακυβέρνηση το λένε…

Έτσι, αναλαμβάνουν οι Καρικατούρες της πιο σκοτεινής ατζέντας των τελευταίων 200 χρόνων να κάνουν την βρώμικη δουλειά . Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λερωθούν διότι τα υλικά της κατασκευής τους είναι ήδη λερωμένα, προερχόμενα από τους υπονόμους της ψεύτικης κατασκευασμένης ιστορίας των πιο κομπλεξικών ανώμαλων και διαστροφικών πλασμάτων που δεν έχουν κανένα αξιακό σύστημα στην δομή τους.

Αθανασία Πεκλάρη

Τράνακας Απόστολος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *