Παραβιάσεις της Ευρωπαικής Επιτροπής για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαική  Ένωση.

Παραβιάσεις της Ευρωπαικής Επιτροπής για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαική Ένωση.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στις 30 Οκτωβρίου συναντήθηκε στα Σκόπια με τον Πρωθυπουργό Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι για να συζητήσουν μεταξύ άλλων τις προϋποθέσεις, για την ένταξη των Σκοπίων με το όνομα Βόρεια Μακεδονία στην Ε.Ε. και το “φλέγον” πολιτικό ζήτημα της  τροποποίησης του Συντάγματος των Σκοπίων  προκειμένου να συμπεριληφθεί σε αυτό η βουλγαρική μειονότητα της χώρας, ώστε να προχωρήσει η ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Αυτό λοιπόν είναι το φλέγον πολιτικό ζήτημα που τίθεται και που πρέπει να διευθετηθεί κατά την  Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και όχι το μείζον και πραγματικά φλέγον ζήτημα των Σκοπίων αλλά και ολόκληρης  της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι το όνομα αυτό καθαυτό της Βόρειας Μακεδονίας. Ένα γεγονός που παραβιάζει Διεθνής Συνθήκες, το Σύνταγμα των Σκοπίων, το Εσωτερικό Δίκαιο της Ελλάδος και το Διεθνες Κληρονομικό Δίκαιο του βασικότερου εταίρου της Ε.Ε. που είναι η Ελλάδα.

Ο όρος Μακεδονία είναι αδιαμφισβήτητο κομμάτι της παγκόσμιας Ελληνικής Ιστορίας και Παγκόσμιου Πολιτισμού.  Μόνον Έλληνες εξ αίματος είναι οι πραγματικοί δικαιούχοι, απόγονοι και συνεχιστές  του Βασιλείου του Φιλίππου Β’ και του γιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όπως αυτό αναγράφεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη του Πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις η οποία έχει κατατεθεί στην Ανώτατη Δικαστική Αρχή της Ελλάδος.

Από το 2010 όλες οι συνθήκες, οι συμφωνίες που υπογράφονται από την Ελλάδα και όλα τα νομοθετήματα και τα προεδρικά διατάγματα που θεσπίζονται στην Χώρα, εισάγονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση βάση της Δανειακής Σύμβασης προς εφαρμογή και εκτέλεση από τις κατεχόμενες κυβερνήσεις της Χώρας.

Ας μην προχωρά λοιπόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε άνομες διαδικασίες γιατί αντιλαμβανόμαστε όλοι από που ήρθε η εντολή για την Συμφωνία των Πρεσπών του 2018.

Μένει να δούμε στον επόμενο χρόνο και στις επόμενες Ευρωεκλογές που θα δώσει και πάλι το παρόν ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις που εκπροσωπεί το Έθνος των Ελλήνων πως θα αντιδράσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ως τι θα παρουσιαστεί το κρατίδιο των Σλάβων η Βαρντάσκα μπροστά στους πραγματικούς δικαιούχους του τεράστιου Κωδικού Μακεδονία, μπροστά  στους πραγματικούς κληρονόμους του Βασιλείου του Φιλίππου Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου , αυτό ισχύει και για όλους τους εταίρους της Ευρωπαϊκής οικογένειας όπως και την Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *