Σκωτία: 7 χρόνια φυλακή σε όποιον ξέρει  βιολογία

Σκωτία: 7 χρόνια φυλακή σε όποιον ξέρει βιολογία

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο σοφός  λαός, κατά πόσο είναι σοφός θα το δούμε.  Η αφορμή του συγκεκριμένου άρθρου αφορά την Σκωτία, μια χώρα πρότυπο και πρωτοπόρο στην νομοθέτηση νόμου ή νόμων με σκοπό να καθηλώσουν  και να καταστείλουν  όπως αναφέρουν  τους  ασταθείς  γονείς, ή ανθρώπους  που θα  εμποδίσουν τα παιδιά τους ή άτομα γενικά  να αλλάξουν φύλλο, δηλ. να φύγουν από την φυσιολογία τους  βάσει των σεξουαλικών τους πεποιθήσεων. Άρα οι  ασταθείς γονείς, τα ασταθή άτομα  θα έρθουν αντιμέτωποι με τον νέο νόμο, ο οποίος επισύρει φυλάκιση έως και  εφτά έτη.


Εν συντομία η σκωτσέζικη  κυβέρνηση αναφέρει ότι οι καταστάσεις που θα μπορούσαν να καλυφθούν από την προτεινόμενη νομοθεσία, οι οποίες  πραγματοποιούνται με σκοπό να αλλάξουν ή να καταστείλουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου ενός παιδιού η ατόμου και έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν βλάβη στο εν λόγω παιδί η άτομο, περιλαμβάνουν τα εξής.

*Την συμβουλευτική  Θεραπεία  που δίνεται σε  ένα παιδί ή σε  οποιοδήποτε  άτομο να αλλάξει ή να καταστείλει την έλξη του για το ίδιο φύλο.

*Την Συνταχογράφηση φαρμάκων για την καταστολή της σεξουαλικής ορμής του.

*Τον επανειλημμένο ή συνεχή έλεγχο των δραστηριοτήτων του παιδιού ή του ατόμου.

*Την επανειλημμένη  συνεχή απειλή ή ταπείνωση του παιδιού ή του ατόμου γενικότερα.

Αναφέρεται αν μη τι άλλο ότι οι γονείς δεν θα ποινικοποιούνται για την έκφραση ανησυχιών, ή την συμβουλή του παιδιού ή άλλου ατόμου κατά των ιατρικών παρεμβάσεων, ή τη μη ενεργή υποστήριξη της απόφασης ενός παιδιού ή άλλου ατόμου  να ντυθεί ως μέλος του αντίθετου φύλου.

Ωστόσο, αναφέρεται ότι όταν οι ενέργειες γίνονται καταναγκαστικές ή ελεγκτικές, τότε ο νόμος θα εφαρμόζεται, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου τα κίνητρά τους είναι η επιθυμία να βοηθήσουν ή να προστατεύσουν το άτομο.

Η μέγιστη ποινή για όσους είναι ένοχοι του ποινικού αδικήματος θα είναι εφτά χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα με την Telegraph.

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις το συγκεκριμένο άρθρο, από την μετάλλαξη που προωθούν στο ανθρώπινο γένος, με νόμους που νομοθετούν μολυσμένα  μυαλά,  από τους ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται και που τους οδηγούν,  από την ανοχή που δείχνουμε όλοι εμείς για την προσβολή των θεσμών και  ιερών κωδικών, όπως  νόμος, δικαιοσύνη, κτλ. οι οποίοι  πλέον γίνονται  και επίσημα αρωγή αυτής της ασθένειας των κυβερνώντων, των διοικούντων υποτίθεται μορφωμένων αλλά μάλλον παραμορφωμένων και εδώ θα μείνω λίγο, διότι, αν έχεις πίτουρα  μέσα στο μυαλό σου πίτουρα  θα δώσεις δεν μπορείς να δώσεις κάτι άλλο και ζητώ την κατανόηση σας σε αυτό το σχόλιο διότι δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις για να το αποδώσω δικαιότερα.

Το συμπέρασμα είναι ένα, ότι υπάρχει τεράστια μόλυνση και  ασθένεια  στον άνθρωπο με αποτέλεσμα να γίνεται δέσμιος  της ασθένειας του η οποία  τον βγάζει εκτός  της πραγματικής φυσιολογίας γεγονός που τον οδηγεί στον αφανισμό του.

 Άρα οι διοικούντες ανά τον πλανήτη αποδεδειγμένα πλέον με τις πράξεις τους μας δείχνουν  ότι βρίσκονται εκτός της ανθρώπινης φυσιολογίας τους και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βρίσκονται ακόμη  σε θέσεις κλειδιά.

Που είναι ο πραγματικός άνθρωπος;  

Ποιος θεσμός είναι αυτός που θα υποδείξει ή ακόμη θα απαγορεύσει στους γονείς δια νόμου  να προστατεύσουν  τα παιδιά τους ή τους συνανθρώπους τους από τα μοντέλα της ανυπαρξίας που προωθεί η νέα τάξη πραγμάτων ;

Η λύση για την απεγκλώβιση των ανθρώπων  από όλα  αυτά που μεθοδευμένα εδώ και χρόνια πατεντάρουν και προωθούν,  είναι η επιστροφή τους εντός της πραγματικής φυσιολογίας τους.

Ο άνθρωπος  που σκέφτεται παρατηρεί σέβεται τον εαυτόν του, το περιβάλλον του  και δημιουργεί με βάση τους νόμους της πραγματικής  δημιουργίας, αυτής που δημιούργησε τα πάντα με νομοτέλεια με τους τέλειους δημιουργικούς  νόμους, τους αλάνθαστους σε όλα τα πεδία και επίπεδα,  τότε νομοτελειακά τα πάντα θα ξαναμπούν στην θέση τους.        

Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *