Η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της, η Ευρωπαϊκή Ένωση τηρεί τις δικές της;

Η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της, η Ευρωπαϊκή Ένωση τηρεί τις δικές της;

Ένας πραγματικός Ηγέτης που θέλει να εκπροσωπήσει το Έθνος του, δηλαδή τους ίδιους τους συνανθρώπους του, όπου όλοι μαζί το συστήνουν και αποκτά σάρκα και οστά γίνεται οντότητα, γίνεται θεσμός, έχει το καθήκον να προστατεύει και να ανελίσσει διαρκώς την κοινωνία του. Προασπίζεται το Δίκαιο την Αλήθεια τον Πλούτο, για την συνολική ευημερία των πολιτών. Υπερασπίζεται με σθένος τα δίκαια τους και όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτά. Πράττει με ανιδιοτέλεια και ανδρεία έχοντας ως μόνον γνώμονα τον ίδιο τον άνθρωπο και την φυσιολογία του.


Ο Πρόεδρος κ. Αρτέμης Σώρρας ανακοινώνει προς όλους και δη προς τους Έλληνες πολίτες όπου και απευθύνεται μέσα από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης, ότι, το πρώτο βήμα της στρατηγικής της ευρωπαικής πολιτικής που έχει χαράξει η Ελλήνων Συνέλευσις μπαίνοντας στο Ευρωκοινοβούλιο είναι, να δει τον Καταστατικό Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ελέγξει αν έχουν τηρηθεί οι εκατέρωθεν συμφωνίες και δεσμεύσεις όπως ο Εμπορικός Κώδικας του Κοινοπρακτικού ορίζει.

Βεβαίως ό ίδιος και οι Βουλευτές του, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχουν τηρηθεί, εδώ είναι το οξύμωρο της υπόθεσης, γιατί ποτέ κανένας Ελληνας Ευρωβουλευτής δεν έχει κάνει έλεγχο, που είναι και το αυτονόητο και πρέπει να συμβαίνει ανά τακτά διαστήματα, όταν ως Ιδρυτικό Μέλος της Κοινοπραξίας η Ελλάδα έχει καταβάλει τεράστιο Ιδρυτικό Κεφάλαιο το οποίο επενδύεται όλα αυτά τα χρόνια;

Που πάνε τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, όταν μάλιστα από το 1987 καταβάλλεται ετησίως και εξολοκλήρου ο ευρωπαικός φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) στην ΕΕ; Με τι ανταπόδοση για την χώρα μας: Μαθαίνουμε από τον κ. Αρτέμη Σώρρα ότι ο Εθνικός Ισολογισμός όπως αυτός δημοσιεύθηκε πρώτη φορά από το κράτος, για το 2023 ανέρχεται στο 1,7 τρις ευρώ, Αυτό σημαίνει ότι η ΕΕ φορολογεί παρόμιου ύψους ετήσιους Εθνικούς ΑΕΠ με 24% ΦΠΑ, εδώ και χρόνια. Δηλαδή κάθε 4 έτη δίνουμε στην Ευρώπη έναν Εθνικό μας ΑΕΠ που αναλογεί σε 1, 7 τρις ο τελευταίος και μιλάμε μόνο για τον ΦΠΑ εκτός όλων των άλλων εισφορών έκτακτων η μη που εισπράττει η ΕΕ.

Εφόσον έχει η Ελλάδα τέτοιον ετήσιο Ισολογισμό, πολύ μεγαλύτερο ακόμη και από της Γερμανίας, γιατί δεν έχουμε επαναγοράσει το χρέος των 400σίων δις που μας λένε ότι χρωστάμε και να ανακτήουμε την Κυριαρχία μας, τα λιμάνια, τους δρόμους, τα αεροδρόμια, την πατρίδα μας; Ποιοί δεν θέλουν να ελευθερωθεί η Ελλάδα, ποιοί τιμωρούν τους Έλληνες πολίτες και για ποιόν λόγο;

Οξύμωρο επίσης είναι το γεγονός, της σπουδαιότητας των Ευρωπαικών Εκλογών για τους Έλληνες Πολίτες και την Χώρα, να απαξιώνεται από το σύνολο των κομματικών συνδυασμών, παίζοντας άλλη μια παράσταση στείρας πολιτικής σε εθνικά ζητήματα ως να έχουμε εθνικές εκλογές και όχι ευρωπαικές που είναι μεγίστης σημασίας. Σε ένα χρονικό μάλιστα, που η ανισότητα, η ακρίβεια, το ενεργειακό, η έλλειψη της υγείας, της παιδείας, η ανασφάλεια πλήττει όλους τους ευρωπαίους πολίτες, με μία απειλή ενός 3ου παγκόσμιο πολέμου να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια της ανθρωπότητας, με μία ερεθιστική προς την Ρωσία Ευρώπη.

Μία ακόμη μοναδική Συνέντευξη του Προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις κυρίου Αρτέμη Σώρρα που ξέρει και εμφανίζει όλες τις εστίες παραγωγής του τεράστιου άδικου που βιώνουμε οι άνθρωποι, έχοντας τα πάντα γύρω μας υποστεί αλλοίωση, το νερό μας, η τροφές, τα οικονομικά μας , η πολιτική, τα κοινωνικά Status, τα δογματικα μοντέλα, οι νόμοι τα διατάγματα, που όλα τους είναι πέραν και μακρύτερα της ανθρώπινης φυσιολογίας μας. Που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει θέση για όλα αυτά; Έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό της.

Ο Πρόεδρος κ. Αρτέμης Σώρρας δεσμεύεται απέναντι στους Έλληνες πολίτες, ότι η Ελλήνων Συνέλευσις έχει τον σχεδιασμό, το γνωσιακό, την γραμματεία, την δυναμική, τον πλούτο, την Ισχύ, τις αποδείξεις της αλήθειας του δικαίου, να φέρει την μεγάλη αλλαγή, ξεκινώντας από την ΕΕ που πρέπει να βρεί τα χαμένα της πατήματά. Να απαιτήσει και να πάρει πίσω όλα όσα της χρωστάνε όποιοι είναι αυτοί. Να απαιτήσει και να πάρει πίσω όλα τα πνευματικά δικαιώματα του Ελληνικού Έθνους σε πλανητικό επίπεδο γιατί η Ελλάς είναι παγκόσμια.

Πάρα πολλοί αντιλαμβάνονται σήμερα ότι η ανθρωπότητα οδηγείται σε καταστροφή από ένα απόλυτα παρακμιακό κατεστημένο και είναι η ώρα να ενωθούν οι άνθρωποι, να πάρουν θέση και να τα αλλάξουν όλα, εγκαθιδρύοντας την Ελλήνων Πολιτεία τους.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε Ελλήνων Συνέλευσις για να μπεί η Ελληνική Φωνή στην Ευρώπη και είναι πολλές οι φωνές στα ευρωπαικά έδρανα που περιμένουν τους Έλληνες να ενωθούν μαζί τους.

Παρακολουθήστε την συγκλονιστική συνέντευξη του Προέδρου και Πρώτου Πολίτη που χάραξε την Νέα Εποχή ανοίγοντας την Λεωφόρο για να βαδίσουμε όλοι μας με την ιδιότητα μας που όλοι φέρουμε αλλά ξεχάσαμε, του πραγματικού πολίτη και να δημιουργήσουμε ξανά τον Πολιτισμό μας.

Συνέντευξη Αρτέμη Σώρρα | ERT NEWS | 04/06/2024

Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *