Η Κατάπτωση των καναλ-Αρχών!

Η Κατάπτωση των καναλ-Αρχών!

Οταν το δημόσιο περνάει σε χέρια ιδιωτών…

Δεν περνάει ούτε μέρα σε αυτήν την πολύπαθη Χώρα, που να μην αποτυπώνεται η σήψη της διαφθοράς του δυναστευτικού και καθόλα παράνομου κομματικού κατεστημένου που επιβάλλεται καταχρηστικά μέσω μίας διαχρονικής ληστείας του ελληνικού πλούτου , εφαρμόζοντας εγκληματικούς, άλογους νόμους, επάνω στους Έλληνες πολίτες. Κι εκεί που σκεφτόμαστε ότι το μεγάλο αντιστάθμισμα της Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής εξουσίας, είναι η 4η εξουσία , η Δημοσιογραφία,


η οποία είναι και αυτή όπως και οι τρεις προηγούμενες, ένα εργαλείο του Έθνους δηλαδή των Ελλήνων, όπου μέσα από τις εθνικές συχνότητες, λειτουργούν με την «άδειά τους» μηχανισμοί (ΜΜΕ) για ευρεία ενημέρωση τους επί όλων των σημαντικών θεμάτων που άπτονται του κοινωνικού συνόλου, με δημοσιογραφικές ομάδες στελεχωμένες από πολίτες να ερευνούν σε βάθος, να διασταυρώνουν τις ειδήσεις, να στηλιτεύουν την πολιτική αυθαιρεσία, να αποκαλύπτουν την αλήθεια στους Έλληνες συμπολίτες τους, να διέπονται από ευσυνειδησία, αμεροληψία και αντικειμενικότητα, προς τήρηση της Δημοκρατίας και των ελευθεριών, λειτουργώντας αποκλειστικά και μόνο για το γενικό συμφέρον των πολιτών, διαφαίνεται στις μέρες μας ότι τίποτα από όλα αυτά που περιγάψαμε δεν συμβαίνει για την προστασία των Ελλήνων πολιτών.

Και αυτός ο μηχανισμός του Έθνους, δρα ως πολέμιος του, χωρίς να σέβεται την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο που για αυτό υπάρχει. Ενα σημαντικό όπλο, αυτό της δημοσιότητας στρέφεται τα τελευταία χρόνια κατά των Ελλήνων, κατά της φωνής τους που εκφράζεται μέσω του Πολιτικού Φορέα του Έθνους την “Ελλήνων Συνέλευσις”. Τον Φορέα που δημιούργησε η βάση των πολιτών, η εθνική εκπροσώπηση τους, για να επαναφέρει την Ελληνικότητα, την Δημοκρατία, και να πάρει πίσω όλα τα Δίκαια και δικαιώματα του Έθνους.

Παραδομένη η δημοσιογραφία και δέσμια σε ισχυρά οικονομικά ιδιωτικά συμφέροντα των κλπταποδόχων, κατάντησε το καλολαδωμένο γρανάζι της καθεστωτικής μηχανής που αγοράζει συνειδήσεις.

Εξαγορασμένοι λοιπόν σύγχρονοι εφιάλτες εκτελούν σχέδιο χειραγώγησης την κοινής γνώμης, μάλιστα ενάγοντας την παραπληροφόρηση σε επιστήμη, μέσω του Marketing και της ψυχολογίας της μάζας καθοδηγούμενη και γεμάτη με αυταπάτες και παραπλάνηση, με προπαγάνδες ψεύδη τρομοκρατία και ανύπαρκτη κατασκευασμένη οικονομική κρίση, βιάζοντας την νόηση και την ελεύθερη βούλησή τους.

Η συνταγή είναι, στις ζώνες της μεγάλης τηλεθέασης να βομβαρδίζονται οι πολίτες με ειδήσεις χωρίς καμία ουσία. Να Διαστρεβλώνεται και να λοιδορείται η αλήθεια, να κάνουν τους δικαστές και να καταδικάζουν αυθαίρετα, χωρίς καμία απόδειξη, προσωπικότητες πολιτών με τρανταχτό παράδειγμα τον Προέδρο της Ελλήνων Συνέλευσις κύριο Αρτέμη Σώρρα. Να φιμώνουν με κάθε μέσο και τρόπο την πραγματική και μοναδική διέξοδο που έχουν οι Έλληνες για να βγούν από όλη αυτη την σαθρή και σάπια πολιτικοοικονομικοκοινωνική αθλιότητα που βιώνουν.

Έτσι λοιπόν κανάλια μεγάλης εμβέλειας όπως το MEGA και το ALPHA πρόσβαλαν τους ίδιους τους τηλεθεατές τους, δείχνοντας τους την απαξίωσή τους για το παρόν που βιώνουν οι Έλληνες και το μέλλον τους ως Χώρα και ως πολίτες της Ευρώπης.

Προβάλλαν την Διακαναλική Συνέντευξη του Εθνικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” τα μεσάνυχτα και μάλιστα, παραποίησαν στοχευμένα τον ήχο ειδικά στο Mega γιατί δεν δεχόμαστε με τόσα τεχνικά μέσα και τεχνολογία που έχουν και τα βλέπουμε να χρησιμοποιούνται άριστα για όλους τους κομματικούς μηχανισμούς, να μην ισχύει το ίδιο και για τον εθνικό Φορέα, ώστε να πιάσουν στον ύπνο ακόμη μια φορά τους Έλληνες πολίτες.

Να μην ακούσουν τις αλήθειες και τις πραγματικές λύσεις που δίνει η Ελλήνων Συνέλευσις έχοντας την πολιτική βούληση να τις εφαρμόσει στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο εάν εκλεγούν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της. Να μην μάθουν οι Έλληνες, ότι είναι δυνατόν να διορθωθούν όλες οι βλάβες που έχει υποστεί η Χώρα και οι ίδιοι απο την Ευρωπαική πολιτική. Ότι κανείς πολιτικός, ευρωβουλευτής μέχρι σήμερα δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Ελλάδος, αλλά συνεργάστηκαν όλοι τους άψογα με το ξένο κέντρο εξουσίας και επικυριαρχίας επάνω στην Χώρα και στην ζωή τους. Να μην μάθουν οι Έλληνες ότι η “Ελλήνων Συνέλευσις” μπορεί να αλλάξει την τριτοκοσμική εικόνα της Ελλάδος , βάζοντας τέλος στον διασυρμό των Ελλήνων, έτσι όπως μόνο ένας εθνικός Φορέας που κατέχει τίτλους ιδιοκτησίας και πνευματικά δικαιώματα μπορεί να κάνει. Και το κυριότερο μπορεί να παίξει κύριο ρόλο στην εξωτερική πολιτική της Ευρώπης, έως και να αποφευχθεί μία παγκόσμια πολεμική σύγκρουση, επαναφέροντας τον Θεσμό της Δημοκρατίας λειτουργώντας η ΕΕ με γνώμονα τον άνθρωπο και την φυσιολογία του.

Αλλά ….«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»! και βιασμένη κατ’ επανάληψη η νόηση των Ελλήνων πολιτών που συνήθισαν να δέχονται να βιώνουν σε ένα απόλυτα αντιαξιακό περιβάλλον απορρέοντος της κατάπτωσης όλων των Αρχών τους, από ένα κατεστημένο που ελέγχει τα πάντα ρίχνωντας το πνευματικό και βιωτικό τους επίπεδο στα τάρταρα..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΛΙΑ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *