Θρησκευτικοί ηγέτες σε ρόλο ειρηνοποιού σε θρησκευτικό πόλεμο;

Θρησκευτικοί ηγέτες σε ρόλο ειρηνοποιού σε θρησκευτικό πόλεμο;

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς αναφέρει ότι η  σύγκρουση στη Μέση Ανατολή και ο αντίκτυπος που θα υπάρξει στους Ευρωπαίους, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης που έλαβε χώρα  στις 19 Δεκεμβρίου στην ειδική συνάντηση υψηλού επιπέδου με θρησκευτικούς ηγέτες από όλη την Ευρώπη στις Βρυξέλλες.


Ο κ. Σχοινάς συνεχίζοντας την πολιτικολογία του σημείωσε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον διχασμό με συμφιλίωση και διάλογο. Τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από τις 7 Οκτωβρίου και η πολωτική τους επίδραση στην Ευρώπη δείχνουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ενωθούμε γύρω από τις πιο θεμελιώδεις αξίες μας, που εδραιώνουν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, τον σεβασμό μας για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ανθρωπιστικές αρχές. Οι θρησκευτικοί ηγέτες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για να βοηθήσουν στην επούλωση της διχόνοιας, καθώς και στην καταστολή του μίσους και των συνεπειών τους. Η ειδική αυτή συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να εξεταστούν αυτά τα ζητήματα και να συζητηθούν τα επόμενα βήματα». Πηγή Απε-Μπε

Να τονιστεί ότι μια εκ των θεμελιωδών Αξιών  είναι η Αλήθεια.

Γνωρίζει ο κ. Σχοινάς ως γρανάζι της καθεστωτικής μηχανής ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί πόσο μάλλον με αυτούς που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια αυτή την πόλωση και για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο, οι θρησκευτικοί ηγέτες είναι οι καθύλην οργανωτές ενός ακόμη θρησκευτικού πολέμου που βρίσκεται στα σκαριά, όπως ακριβώς συνέβη και με όλους τους προηγούμενους που αιματοκύλησαν τον πλανήτη.

Στην ανάλυση που θα ακολουθήσει θα βγουν συνταρακτικά στοιχεία μίας παγκόσμιας συνομωσίας κατά της ανθρωπότητας η οποία θα μας φέρει κατά πρόσωπο με όλα όσα πιστεύουμε καθώς πολλοί μηχανισμοί εργάστηκαν και συνεχίζουν να το κάνουν και στις μέρες μας για να μας  κρατήσουν μακριά από την Αλήθεια φυλακίζοντας την γνώση που θα ελευθερώσει συνολικά τις συνειδητότητες των ανθρώπων γεγονός που θα σήμαινε και την οριστική λήξη της χειραγώγησης τους.  

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσουμε υψηλά τα επίπεδα της λογικής μας.

Ένας  ερευνητής ο Τζόρνταν Μάξγουελ που επί 50 έτη ασχολείται επάνω σε θέματα θρησκείας, σε μία συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό in5d αποκάλυψε πολλά μυστικά του Βατικανού μετά  την επίσκεψή και ξενάγησή που είχε στα άδυτα του που ελάχιστοι έχουν πρόσβαση σε αυτά.  Εκτός όλων, περιέγραψε  την  τεράστια δύναμη και τον πλούτο που αντίκρυσε. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο της πίστης και η επιρροή της στους  ανθρώπους είναι μία ξεκάθαρη εμπορική πολιτική, με κατασκευασμένους, υποτίθεται θεϊκούς νόμους, που ουδεμίαν σχέση έχουν με το έμφυτο αίσθημα και σύνδεση των ανθρώπων με το Θείο αλλά  είναι ένας πολύ καλά μελετημένος  και από χρόνια στημένος μηχανισμός μεθόδευσης και χειρισμού για την ιδιοκτησία ουσιαστικά των ίδιων των  ανθρώπων και του πλανήτη  Γη που είναι ο οίκος τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Μάξγουελ λέει ότι η λέξη θρησκεία είναι ο ορισμός ενός συνόλου πεποιθήσεων και πρακτικών που συμφωνούνται από πολλά άτομα ή αιρέσεις, άρα από ομαδοποιημένα σύνολα όπου εάν κάποιος δεν εντάσσεται σε αυτά τότε είτε γελοιοποιείται είτε αγνοείται και μπαίνει στο περιθώριο είτε εξοστρακίζεται τελείως, Ουσιαστικά η θρησκεία είναι ένα ινστιτούτο ελέγχου με διάχυτη την επιρροή της στις παγκόσμιες υποθέσεις δεν είναι η βούληση ενός πραγματικού Θεού αλλά η συμφωνία μεταξύ εξουσιαστών που επιβουλεύονται την ανθρωπότητα. Η διαχρονική εξουσία και παρέμβαση της εκκλησίας στις κυβερνητικές αποφάσεις αποδεικνύεται ευκόλως με τρανταχτό  δείγμα την Ελλάδα που ενώ παραδόθηκε η εθνική της κυριαρχία,  τα κυριαρχικά δικαιώματα που κατέχει η Εκκλησία της Ελλάδος δεν τα παρέδωσε ποτέ δηλώνοντας την εξουσία της.

Η ιστορία του Βατικανού είναι άγνωστη στους περισσότερους ανθρώπους που στην ουσία είναι η ιστορία ολόκληρης της εκκλησίας της Ευρώπης και όχι μόνο καθώς είναι το αποκλειστικό εργαστήρι κατασκευής των τριών μεγαλύτερων  μονοθεϊστικών δογμάτων του Ιουδαϊσμού-Χριστιανισμού-Ισλαμισμού ξεκινώντας από τον τρίτο και τέταρτο αιώνα μετά χριστιανικής χρονολόγησης γεγονός που έχει επηρεάσει ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο για να γίνει αυτό που είναι σήμερα και να κινδυνεύει να χάσει την ταυτότητά της λόγω της μεθοδευμένης αντικατάστασης των πληθυσμών, της επιμιξίας με  απώτερο σκοπό την εξάπλωση της Ισλαμιστικής Σαρία ένα δόγμα σκληρής απάνθρωπης κατήχησης που δεν δέχεται την Δημοκρατία παρά μόνο τους φανατικούς νόμους ενός κατασκευάσματος θεού. Και αυτό είναι το τρίτο σκέλος-δόγμα στην σειρά που η εκκλησία προετοίμασε  για την γενοκτονία των ευρωπαίων πολιτών και την επιβολή μιας παγκόσμιας επικυριαρχίας.

Το ιερατείο είναι οι μεγάλοι παραχαράκτες της αληθινής Ιστορίας.  Οι μεγάλοι  κλέφτες της μοναδικής παγκόσμιας  Ελληνικότητας του πλανήτη. Οι καταχραστές της πραγματικής γνώσης για την κοσμοθέαση των Έλλην ανθρώπων διότι Έλλην είναι ο κωδικός του ανθρώπου στην Γη, τα αλλοίωσαν τα ιδιοποιήθηκαν  κι επιβλήθηκαν με ανείπωτη  βία, φρικτών βασανιστηρίων και δολοφονιών κατασκευάζοντας  τα 6.500 μορφώματα που υπάρχουν σήμερα παγκοσμίως για να υποδουλώσουν τα πάντα και όλους.

https://www.e-synews.gr/2023/12/19/skythopolis-to-kreoyrgeion-poy-ekane-christianoys-toys-ellines-me-afanismo-19-000-000-ellinon/?fbclid=IwAR0BUygPz_1qdl6ijSYvnG_YWZAzQIvvnic2j0E_-N7rP-AQbp_RxpsyscQ Σκυθόπολις το κρεουργείον που εκανε χριστιανούς τους Ελληνες με αφανισμό 19.000.000 Ελλήνων

Στη πραγματικότητα ο Ιησούς δεν υπήρξε ποτέ ως πραγματικό πρόσωπο αλλά κατασκευάστηκε η  ιστορία του από τον Μιθραισμό την μεγαλύτερη θρησκεία από άλλες της εποχής εκείνης όπου ο Μίθρας ήταν ένας επίσης κατασκευασμένος θεός Ήλιος που είναι άλλη μία κλεμμένη παράφραση και παραποίηση  της πραγματικής ιστορίας του Αχιλλέα. Δεν είναι τυχαίο που το Ιερατείο κατέστρεψε όλους τους Ναούς των Ελλήνων έκαψε όλες τις βιβλιοθήκες  έκλεψε κι έκρυψε στις μονές και τα μοναστήρια τα πρωτότυπα κείμενα των Ελλήνων Φιλοσόφων Πολεμιστών κρατώντας βεβαίως μεγάλο αρχείο ως σήμερα στη βιβλιοθήκη του Βατικανού.

Η παλαιά και η καινή διαθήκη είναι μια κωδικοποιημένη συμβολική μεταφορά συμβόλων και υπονοούμενων που δείχνει κεκαλυμμένα  την ξεκάθαρη εβραϊκή θέση, στάση και διδαχή για το εμπόριο και την ιδιοκτησία που επιβλήθηκε με θεοκρατικούς νόμους. Ουσιαστικά η εκκλησιαστική βίβλος (παλαιά και καινή διαθήκη) είναι ένα νομικό εμπορικό έγγραφο έχοντας επί της ουσίας εμπορική ιδιοκτησία τους ίδιους τους ανθρώπους και την ολική ενέργειά τους εκμεταλλευόμενοι έναν ανύπαρκτο κατασκευασμένο θεό που πρέπει οι άνθρωποι να υπηρετούν. Άλλωστε ο εκάστοτε Πάπας είναι ο εκπρόσωπος και διαχειριστής αυτού του ψευτοθεού- Μεσσία που κρατάει τα σκήπτρα της ιδιοκτησίας της γης και των ανθρώπων μέχρι την δεύτερη παρουσία του κατά τας γραφάς η οποία αναβλήθηκε εντέλει μέχρι νεωτέρας.   Βεβαίως  τα πράγματα δυσκολεύουν για το Ιερατείο διότι το 2011 υπεγράφη η Ιστορική διακήρυξη μεταξύ Χρυσοστόμου Β με τον Αρχιραββίνο του Ισραήλ Γιόνα Μέτζκερ στην Κύπρο ότι δεν υπήρξε σταύρωση του Ιησού.
Και πως να μην το διακηρύξουν οι εβραίοι εφόσον δεν υπήρξε καν φυσικό πρόσωπο για να σταυρώσουν.

Οι αναφορές  του κ. Μάξγουελ για την Ιερατική απάτη και  δυναστεία στους ανθρώπους και για τους πολέμους που έχει κάνει αφήνοντας πίσω της εκατομμύρια νεκρούς αλλά και την κατασκευή των τριών δογμάτων όπως και την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που είναι σχεδιασμένος-(ΝΑΤΟ) , σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και βρίσκονται καταγεγραμμένες στις “Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας”  μέσω της τρίτης θρησκέιας που κατασκεύασαν το Ισλάμ .επιβεβαιώνουν και  οι μαρτυρίες του Alberto Magno Romero Rivera (Σεπτέμβριος 19, 1935 – Ιούνιος 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Ο ίδιος συμμετείχε μαζί με άλλους στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήταν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ο καρδινάλιος  Augustine Bea τους έδειξε όλο το σχέδιο που εκτελείται από τότε έως σήμερα ξεκινώντας με το  πόσο απελπισμένα  θέλανε οι Ρωμαιοκαθολικοί στο τέλος του τρίτου αιώνα (που είχαν ήδη  καταλλάβει την Ρώμη των Ελλήνων) την μετονομασμένη σε Ιερουσαλήμ ελληνική πόλη Σόλυμα όπου υπήρχε και  Ναός του  Δία, λόγω της στρατηγικής της θέσης καθώς η Ιερή πόλη θεωρούνταν ανεκτίμητος θησαυρός.

Έτσι χρησιμοποίησαν τους φτωχούς τότε  Άραβες εύκολα θύματα εκτέλεσης του σατανικού σχεδίου για να βάλουν τους ιουδαίους της εποχής  πιστούς να σκοτώνονται μεταξύ τους  και επι της ουσίας να σκοτώσουν τους Έλληνες Εθνικούς όπως αναφέρονται στα γραπτά συγγράμματα που αποκάλυπταν το σχέδιο του Βατικανού αλλά και στην παλαιά διαθήκη.

Όταν ο Καρδινάλιος Bea μοιράστηκε τις πληροφορίες αυτές στο Βατικανό, είπε ότι αυτά τα γραπτά φυλάσσονται διότι περιέχουν πληροφορίες που συνδέει το Βατικανό με την δημιουργία του Ισλάμ. Αμφότερες οι πλευρές διαθέτουν τόσες πολλές πληροφορίες ο ένας για τον άλλο, που αν αποκαλύπτονταν, θα δημιουργούσαν τέτοιο σκάνδαλο που θα ήταν η καταστροφή και των δύο θρησκειών. Στο «ιερό» τους βιβλίο, το Κοράνι, ο Χριστός θεωρείται σαν ένας προφήτης μόνον. Εάν ο Πάπας είναι ο αντιπρόσωπος του στην γη, τότε πρέπει επίσης να είναι προφήτης του θεού. Αυτό έκανε τους πιστούς του Μωάμεθ να φοβούνται και να σέβονται τον Πάπα σαν άλλο ένα «άγιο άνθρωπο»

που έδιναν στους Άραβες στρατηγούς άδεια να εισβάλουν και να κατακτήσουν τα έθνη της Βορείου Αφρικής. Το Βατικανό βοήθησε στην χρηματοδότηση αυτών των τεραστίων Ισλαμικών στρατιών με αντάλλαγμα τρείς χάρες:

  1. Εξόντωση των Εβραίων και των Χριστιανών (των αληθών χριστιανών πιστών, τους οποίους αποκαλούσαν άπιστους)

Αυτός είναι ο κίνδυνος και σήμερα που ελλοχεύει να σκοτώσει τους εκχριστιανισμένους ευρωπαίους πολίτες, με μετανάστες ισλαμιστές που έφεραν οι κυβερνήσεις μας στην Ευρώπη και ήδη  προβαίνουν σε δολοφονίες κατά των άπιστων  φωνάζοντας ο Αλάχ είναι μεγάλος  Allgäu Akbar

2. Να προστατεύουν τους Αυγουστιανούς Μοναχούς και τους Ρωμαιοκαθολικούς

3. Να κατακτήσουν την Ιερουσαλήμ για την «Αγιότητα του» στο Βατικανό.

Όσο πέρναγε ο καιρός, η δύναμη του Ισλάμ έγινε τρομακτική, οι Ιουδαίοι και οι Εθνικοί – Έλληνες σφαγιάσθηκαν και η Ιερουσαλήμ έπεσε στα χέρια τους. Οι Ρωμαιοκαθολικοί δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση ούτε οι ναοί της, σε εκείνη την χρονική συγκυρία. Αλλά όταν ο πάπας ζήτησε την Ιερουσαλήμ εξεπλάγη από την άρνηση τους. Οι Άραβες στρατηγοί είχαν τέτοια στρατιωτική επιτυχία που δεν εκφοβίζονταν από τον Πάπα. Τίποτε δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους.

Το επόμενο σχέδιο ήταν να ελέγξουν το Ισλάμ, το τερατώδες δημιούργημα τους. 

Το 1910 η Πορτογαλία γινότανε σοσιαλιστική. Κόκκινες σημαίες υπήρχαν παντού και η Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα. Όλο και περισσότεροι ήταν κατά της εκκλησίας. Οι Ιησουίτες θέλανε την ανάμιξη της Ρωσίας και η τοποθεσία του θαύματος της Φατίμα θα έπαιζε τον κύριο ρόλο να τραβήξει το Ισλάμ στην μητέρα Εκκλησία.

Το 1910 η Πορτογαλία γινότανε σοσιαλιστική. Κόκκινες σημαίες υπήρχαν παντού και η Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα. Όλο και περισσότεροι ήταν κατά της εκκλησίας. Οι Ιησουίτες θέλανε την ανάμιξη της Ρωσίας και η τοποθεσία του θαύματος της Φατίμα θα έπαιζε τον κύριο ρόλο να τραβήξει το Ισλάμ στην μητέρα Εκκλησία.

Σαν αποτέλεσμα του οράματος της Fatima, ο πάπας Pius XII διέταξε τον Ναζιστικό του στρατό να συντρίψει την Ρωσία και την Ορθοδοξία τους και να τους κάνουν Ρωμαιοκαθολικούς. Λίγα χρόνια μετά, αφότου έχασε τον Παγκόσμιο Πόλεμο ο πάπας Pius XII εξέπληξε τον κόσμο, με το ψεύτικο όραμα του ήλιου που χορεύει, για να κρατήσει την Fatima στα δελτία ειδήσεων. Ήταν μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή και ο κόσμος την πίστεψε. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μόνο ο πάπας Pius ήταν ο μοναδικός που είδε το όραμα. Σαν αποτέλεσμα μια ομάδα ακόλουθων έγινε ο παγκόσμιος Μπλε Στρατός που περιλαμβάνει εκατομμύρια Καθολικούς έτοιμους να πεθάνουν για την Ευλογημένη Παρθένα.

Άρα μέσω των διδαχών του Ιερατείου έχουμε φανατικούς Χριστιανούς πιστούς,  φανατικούς καθολικούς πιστούς που εμπλέκονται σε θρησκευτικούς πολέμους με αποκορύφωμα σήμερα να έχουμε την τρίτη πράξη του έργου ενός Γ’ παγκόσμιου πολέμου που θέλουν να διεξάγει ο σκληρό πυρήνας του ιερατείου που είναι το Ισλάμ και το οποίο φρόντισαν μέσω των κυβερνήσεων μας να εξαπλώσουν στην Ευρώπη.

Μπορείτε να αναζητήσετε όλα όσα αποκάλυψε οAlberto Magno Romero Rivera για το Βατικανό για να μην κουράσουμε άλλο το άρθρο μας.

Το ζήτημα είναι ότι έχουμε στις κυβερνήσεις μας  τους δούλους ενός  δολοφονικού ιερατείου να μας παραπλανούν για εξομάλυνση της διχόνοιας από τους θρησκευτικούς ηγέτες δούλοι κι αυτοί του ιερατείου, για να  δεχτούμε ως λύση την απόλυτη υποδούλωση μας  και την οριστική λήξη της κυριαρχίας μας όπως πρόσφατα το ακούσαμε και από την ευρωπαία επίτροπο Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να λέει ότι η κυριαρχία και αι Ε.Ε. ένωση είναι αντίθετα συστήματα άρα επιβεβαιώνεται η στέρηση των ελευθεριών μας η καταπάτηση των ανθρώπινων Δικαίων και δικαιωμάτων μας και η επιβολή συνύπαρξης του ισλάμ με την Δύση καταστρέφοντας το τελευταίο προπύργιο της Δημοκρατίας που θα φαντάζει η ιερά εξέταση του μεσαίωνα  ως μία «καλή» περίοδος μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Το θέμα είναι αν οι Έλληνες θα το επιτρέψουν καθώς είναι το μοναδικό Έθνος που μπορεί να βάλει τέλος στην παγκοσμιοποίηση που επιχειρεί το ιερατείο.

Μια δίκαιη αρχή για πραγματική ανατροπή του σατανικού αυτού σχεδίου είναι η είσοδος ενός Ελληνικού Πολιτικού Φορέα στα έδρανα της Ευρωβουλής στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Η λύση είναι στα χέρια των Ελλήνων και όλος ο πλανήτης ακόμη μια φορά περιμένει με αγωνία να δει τι θα κάνουν οι Έλληνες

Πεκλάρη Αθανασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *