25 Δεκεμβρίου – Η αναγέννηση του Ηλίου – ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ !

25 Δεκεμβρίου – Η αναγέννηση του Ηλίου – ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ !

Από τα αρχαία χρόνια ακόμη (εκατομμύρια έτη πίσω) στην αρχή της έλευσης του ανθρώπινου γένους των Έλλην ανθρώπων στην Γαία Δήμητρα, οι άνθρωποι γνώριζαν την άπειρη δημιουργία τους και τιμούσαν άπειρα την γη που τους φιλοξενούσε, η οποία τους έδινε με αφθονία όλα τα υλικά της για άφθονη διαβίωση και σαφώς τιμούσαν άπειρα το ουράνιο στερέωνα διότι γνώριζαν την μήτρα που τους γέννησε που δεν είναι άλλη από τον Σείριο. Υπήρξαν στο παρελθόν πολύ πιό ανελιγμένες κοινωνίες από σήμερα.


Η παρατήρηση λοιπόν και εξερεύνηση όλων των ουράνιων σωμάτων ήταν πολύ περισσότερο από μία απλή ενασχόληση καθώς η άμεση αλληλεπίδραση που είχαν στους ίδιους τους οργανισμούς τους αλλά και σε ολόκληρο το περιβάλλον τους και σε ολόκληρο τον συμπαντικό οργανισμό τον πλανήτη τους  ήταν και είναι ζωτικής σημασίας, λειτουργώντας όλα μαζί  ως ένα ενεργειακό όλον.

Ένας σημαντικότατος παράγοντας για την αέναη ενεργειακή φόρτιση και του πλανήτη και των ιδίων ήταν και εξακολουθεί να  είναι    ο Ήλιος μας  Απόλλων. Ο φωτεινός ζωοδότης και τροφοδότης ζωογόνων  εκπομπών ηλιακής ενέργειας για  όλον τον πλανήτη και για όλα τα δημιουργήματα που ζουν και βιώνουν επάνω του.

Ουσιαστικά η Γαία Δήμητρα  πλέει σε μία τεράστια θάλασσα ενεργειακών ακτινοβολιών απόλυτα συμβατών με την δημιουργία της και όλα τα δημιουργήματα της που της προσφέρει άπλετα το ηλιακό σύστημα Απόλλων.

Άρα ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ένας σπουδαίος δημιουργημένος μηχανισμός συντήρησης της ίδιας της ζωής κάθε έμβιου όντος στον πλανήτη.  Αν αυριο σβήσει ο Ήλιος σβήνει και η ίδια η ζωή.

Όπως είναι φυσικό, σεβόμενοι οι άνθρωποι την ίδια τους την ύπαρξη, σεβόντουσαν άπειρα και υμνούσαν και τον Ζωοδότη τους  ήλιο, παρατηρώντας κάθε ευεργετική πτυχή που τους συνέδεε μαζί του, θέλοντας έτσι  να κατανοήσουν την ύψιστη σχέση και λειτουργία του στον πλανήτη τους.

Μία σημαντική ημερομηνία που γιόρταζαν οι πρόγονοί μας εκτελώντας διάφορα δρώμενα  ήταν η 25η Δεκεμβρίου. Η ημέρα που ο Ήλιος μας Απόλλων αναγεννάται. Μια σημαντική αστρονομική διεργασία που ξέχασαν οι άνθρωποι να τιμούν και να σέβονται.

Σας παραθέτω την ανάλυση του αστρονομικού φαινομένου από την  κ. Γκιούρα Θεοδώρα.

ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ

ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΡΟ.
ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ 3 ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 21 ΠΡΟΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 22 ΠΡΟΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 23 ΠΡΟΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ
ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΣΠΕΡΕΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

🔹ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ. 🔹Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΙΗΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΗΛΙΟ ΜΑΣ. ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΦΑΤΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΚΥΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΡΑΝΔΟΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ.🔹Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ,(ΔΗΛ: ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ)
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟ 1936.

Δώρα Γκιούρα
25-12-2020
❗ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ❗
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ🔻 http://theodoragkioura.blogspot.com/…/blog-post_27.html…

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *