Οικονομία: Μία μαύρη τρύπα χωρίς πάτο…

Οικονομία: Μία μαύρη τρύπα χωρίς πάτο…

Καταπίνει εδώ και χρόνια όλη την δημιουργική ενέργεια  που παράγεται και διοχετεύεται καθημερινά κάθε λεπτό κάθε δευτερόλεπτο

Οι Έλληνες πολίτες απομυζούνται διαχρονικά από ένα αδηφάγο τραπεζικό κατεστημένο.

Μία μαύρη τρύπα χωρίς πάτο καταπίνει εδώ και χρόνια όλη την δημιουργική ενέργεια  που παράγεται και διοχετεύεται καθημερινά κάθε λεπτό κάθε δευτερόλεπτο από το σύνολο των πολιτών στην κρατική μηχανή.

Αρκεί  να θυμηθούμε ότι μόνο από το 2008 έως το 2017 οι  τράπεζες, μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων πήραν ζεστό δημόσιο χρήμα ύψους 586 δισεκατομμυρίων ευρώ, (δημόσιο νοείται το σύνολο των Ελλήνων πολιτών). Εκτός αυτού πλήρωσε το δημόσιο και 1,2 τρισεκατομμύρια ευρώ για τοκοχρεολύσια.

Δηλαδή μέσα σε 12 χρόνια οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν συνολικά για τα δάνεια που πήρανε 1,8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Όμως, το «χρέος» της Ελλάδος από τα 325 δις πήγε στα 402 δις δηλαδή αυξήθηκε.   ;;;

Αυτό που διαπιστώνεται από τα ίδια τα νούμερα και δεν χωρά αμφιβολία  επ΄ αυτού είναι ότι το δημόσιο εισπράττει πολλά περισσότερα από όσα χρωστάει.

Ο κ. Τζίντζιος Στέργιος με σπουδές στα Οικονομικά και Πολιτευτής στον Ν. Σερρών με την Ελλήνων Συνέλευσις  μας εξηγεί στην ακρίβεια και με αποδεικτική διεργασία πώς τα τελευταία 7 έτη η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχει εισπράξει περίπου 4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ευρώ  και γιατί ακόμη η Χώρα μας χρωστάει αλλά και με ποιόν τρόπο μπορεί να απεμπλακεί από το χρέος.

Δείτε το Βίντεο

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *