Παραμένει αμετάβλητη η ισραηλινή αλαζονεία.

Θα διαβάσουμε αυτούσιο απόσπασμα από άρθρο του Ισραηλινού δημοσιογράφου Gideon Levy., βασικού αρθρογράφου της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz και μια από τις πιο δυνατές αντιπολεμικές φωνές μέσα στο «Ισραήλ.»


Gideon Levy:

«Από το 1948, το Ισραήλ τιμωρεί τη Γάζα. Χθες το Ισραήλ είδε εικόνες που δεν περίμενε στη ζωή του, λόγω της αλαζονείας του.

Πίσω από όλα όσα έγιναν, παραμένει αμετάβλητη η ισραηλινή αλαζονεία.

Νομίζαμε ότι μας επιτρέπεται να κάνουμε οτιδήποτε, ότι δεν θα πληρώσουμε ποτέ ένα τίμημα ή θα τιμωρούμασταν γι’ αυτό. Συνεχίζουμε όμως ακάθεκτοι. Συλλαμβάνουμε, σκοτώνουμε, κακομεταχειριζόμαστε, ληστεύουμε, προστατεύουμε στις σφαγές που κάνουν οι έποικοι μας, επισκεπτόμαστε τον τάφο του Joseph, τον τάφο του Othniel και τον βωμό του Yeshua, όλα στα παλαιστινιακά εδάφη, και φυσικά επισκεπτόμαστε το Όρος του Ναού -περισσότεροι από 5.000 Εβραίοι επισκεπτόταν το θρόνο. Πυροβολούμε αθώους ανθρώπους, τους βγάζουμε τα μάτια και τους συντρίβουμε τα πρόσωπά τους, τους απελαύνουμε, δημεύουμε τα εδάφη τους, τους λεηλατούμε, τους απαγάγουμε από τα κρεβάτια τους και πραγματοποιούμε εθνοκάθαρση.

Συνεχίζουμε επίσης την αδικαιολόγητη πολιορκία στη Γάζα, και όλα νομίζουμε ότι θα πάνε καλά. Χτίζουμε ένα τεράστιο φράγμα γύρω από τη Λωρίδα, η υπόγεια δομή της κόστισε τρία δισεκατομμύρια σέκελ και νομίζουμε ότι είμαστε ασφαλείς. Βασιζόμαστε στις ιδιοφυΐες της Μονάδας 8200 και στους πράκτορες της Shin Bet που γνωρίζουν τα πάντα και θα μας προειδοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Μεταφέρουμε τον μισό στρατό από τον θύλακα της Γάζας στον θύλακα Huwara μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουμε τους εορτασμούς του θρόνου των εποίκων και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, είτε στη Huwara είτε στο Erez. Τότε αποδεικνύεται ότι μια πρωτόγονη, αρχαία μπουλντόζα μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα πιο περίπλοκα και ακριβά εμπόδια στον κόσμο με σχετική ευκολία,όταν υπάρχει μεγάλο κίνητρο να το κάνει.…το υπολοιπο αρθρο εδω

Κοιτάξτε, αυτό το αλαζονικό φράγμα μπορούν να το περάσουν ποδήλατα και μοτοσυκλέτες, παρ’ όλα τα δισεκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για αυτό, και παρά όλους τους διάσημους ειδικούς και εργολάβους που έχουν βγάλει πολλά χρήματα. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον δικτατορικό έλεγχο της Γάζας, ρίχνοντας εδώ κι εκεί ψίχουλα εύνοιας με τη μορφή μερικών χιλιάδων αδειών εργασίας στο Ισραήλ – αυτή είναι μια σταγόνα στον ωκεανό, η οποία επίσης εξαρτάται πάντα από τη σωστή συμπεριφορά- και επιστρέφουν στην “φυλακή” τους. Κάνουμε ειρήνη με τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – και οι καρδιές μας ξεχνάνε τους Παλαιστίνιους, ώστε να εξαφανιστούν, όπως θα ήθελαν αρκετοί Ισραηλινοί. Συνεχίζουμε να κρατάμε χιλιάδες Παλαιστίνιους κρατούμενους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κρατούνται χωρίς δίκη, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πολιτικοί κρατούμενοι, και δεν συμφωνούμε να συζητήσουμε την απελευθέρωσή τους ακόμη και μετά από δεκαετίες στη φυλακή.

Νομίζαμε ότι θα συνεχίζαμε αλαζονικά να αποκρούουμε κάθε προσπάθεια πολιτικής λύσης, απλώς και μόνο επειδή δεν μας βόλευε να ασχοληθούμε με αυτήν, και σίγουρα όλα θα συνεχίζονταν έτσι για πάντα.

Και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι.

Αρκετές εκατοντάδες Παλαιστίνιοι μαχητές παραβίασαν τον φράχτη και εισέβαλαν στο Ισραήλ με τρόπο που κανένας Ισραηλινός δεν μπορούσε να φανταστεί. Μερικές εκατοντάδες Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν αποδείξει ότι είναι αδύνατο να φυλακίσεις για πάντα δύο εκατομμύρια ανθρώπους, χωρίς να πληρώσεις βαρύ τίμημα. Ακριβώς όπως η παλιά παλαιστινιακή μπουλντόζα κατέστρεψε χθες το τείχος, το πιο εξελιγμένο από όλα τα τείχη και τους φράχτες μας έσκισε και τον μανδύα της ισραηλινής αλαζονείας και αδιαφορίας. Κατέρριψε επίσης την ιδέα ότι αρκεί να επιτίθεται το Ισραήλ στην Γάζα, με drones αυτοκτονίας και να πουλάμε αυτά τα drones στον μισό κόσμο προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια.

Χθες, το Ισραήλ είδε εικόνες που δεν είχετινιακά στρατιωτικά οχήματα να περιπολούν τις πόλεις του και ποδηλάτες από τη Γάζα να περνούν τις πύλες του. Αυτές οι εικόνες πρέπει να κόψουν τον μανδύα της αλαζονείας. Οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα αποφάσισαν ότι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα πάντα για μια μικρή έστω γεύση ελευθερίας.’’

Καταρχάς θα πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κατεκτημένων περιοχών και κατακτητών, όπως και το γεγονός της επωφελείας κάθε πολεμικής σύγκρουσης και την επίδραση που έχει αυτή στην διαμόρφωση της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκακιέρας. Με λίγα λόγια ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί μια σύγκρουση.

Ο Χάρτης που δημοσιεύτηκε το 1947 στο περιοδικό  National Geographic κανει απόλυτα σαφές την αποικιοκρατία του Ισραήλ στα εδάφη της Παλαιστίνης, μια αποκιοκρατία που παρανόμως απέκτησε νομική υπόταση κράτους σε ξένη γη. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και με την Τουρκία μια αποικιοκρατία στην Γη των Ελλήνων την Ιωνία-Κύπρος κ.ο.κ πολλά είναι αυτά που μπορούμε να αναφέρουμε περί αποικιοκρατών στον πλανήτη και πως αλλάζουν οι χάρτες, το σίγουρο είναι ότι η αποικιοκρατία δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός κατακτητή, άνα πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επανέλθει η κατάσταση ως ήταν στην αρχή και αρχική της μορφή η οποία σαφώς δεν είναι αυτή που παρουσιάζεται όπως διαμορφώθηκε στο πέρασμα των πολλών χρόνων, για να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία σήμερα παρφράζοντας, παραχαράζοντας και αλλοιώνοντας την πραγματική Ιστορία και της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Στην πραγματικότητα ο πλανήτης δεν έχει κομμένα διαμερίσματα όπου το κάθε ένα κομμάτι θα φιλοξενήσει και μία σημαία. Ο πλανήτης μας ουσιαστικά είναι μια αδιαίρετη μονάδα ολότητα και ο οίκος βασiκά, όπου θα εισέλθει και θα φιλοξενηθεί επάνω του το 7ο δημιούργημα κατά σειρά δημιουργίας, όπως όλοι γνωρίζουμε, το ανθρώπινο γένος.

Υπάρχει ένας αιώνιος εχθρός που στις μέρες αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο;

Προσδιορίζεαι μέσα στους αιώνες ως λαός περιούσιος δηλαδη περί της ουσίας. . Ο Σιωνισμός λοιπόν είναι το μεγάλο καρκίνωμα της, ανθρωπότητας. Πολεμάει τον Ελληνισμό εδώ και χιλιάδες χρόνια με κύριο μέλημα του να κατακτήσει τον πλανήτη και να υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Στο πέρασμα των πολλών αιώνων κατάφερε να επιβάλει στην ανθρωπότητα με βία, δολοφονίες, λεηλασίες, καταστροφές της πολιτισμικής και πολιτιστικης κληρονομιάς της ανθρωπότητας, κλοπή και καταπάτηση γής. Νομιμοποίηση με πλαστογραφίες κάθε απάτης τους. Και όλα αυτά τα εγκλήματα μπαίνουν στα συρτάρια του χρονοντούλαπου χωρίς κανένας να τα αγγίζει. Η συνταγή που χρησιμοποιούν οι δυνάστες διεθνιστές για να επιβάλλονται στην ανθρωπότητα είναι πάντα μέσω του δογματος όποια ταμπέλα και αν φοράει αυτό. Θρησκευτικά μορφώματα όλα υποχείρια ενός παγκόσμιου ιερατείου που έχει φυλακίσει τό μεγαλύτερο μέρος των συνειδήσεων των ανθρώπων όπως: Χριστιανισμός – Ιουδαισμος – Μουσουλμανισμός ενώ υποτίθεται είναι διαφορετικά έχουν τον ίδιο θεό και στα «ιερά» τους βιβλία ο Μωυσής ο Αβραάμ και άλλοι κοινοί είναι προπάτορες και των τριών δογμάτων, ή ο Ινδουισμός και μικρότερα δόγματα από το ίδιο ιερατείο διοικούνται οι κεφαλές τους, αλλά πρέπει να υπάρχει ποικιλία για να μην ξεφύγει κανείς άνθρωπος από τον ιστό της αραχνης τους. Και όλα τα πολιτικά μορφώματα- κόμματα, σέχτες στοές παρακρατικές οργανώσεις, του ιερατείου και αυτά, για να εξυπηρετήσουν τις σημαίες(-διαμερίσματα κατακτημένης γης), και χιλιάδες δόλιες δογματικές τακτικές διαίρεσης της κοινωνικής συνοχής των ανθρώπων για την εξυπηρέτηση ενός σατανικού σχεδίου ενάντια στον ίδιο τον ,ανθρωπο. Όλο αυτό το αποστατικό σχέδιο εκτελείται πάντα μέσα από την βία και τους θρησκευτικούς πολέμους στους οποίους συμμετέχουν οι ίδιοι οι άνθρωποι, που είναι βαθιά χαραγμένοι και φανατισμένοι με μίσος για τους συνανθρώπους τους γεγονός που παράγεται από τις διδασκαλίες των δογμάτων αυτών. Επίσης τα δόγματα ευνουχίζουν νοητικά τους ανθρωπους υποβιβάζοντας τους, ενώ είναι από την ύπαρξη και δημιουργία τους κατ’ εικόνα και ομοίωση των θεών δημιουργών τους δηλαδή εν δυνάμει μικροί θεοί. Και όμως κατάφέρνει το δόγμα μέσω της πλύσης εγκεφάλου άνθρωπος να σκοτώνει άνθρωπο, αδελφός να σκοτώνει αδελφό και έχουμε και τα ακραία φαινόμενα της εποχής μας μικρά Ισραηλινά παιδια που έχουν ήδη δηλητηριαστεί από την δογματική πίστη να γράφουν πάνω σε βόμβες που προορίζονται για τα παιδιά της Γάζας, “από το Ισραήλ με αγάπη”οβίδες και τον ισραηλινό υπουργό Άμυνας Άβιγκντορ Λίμπερμαν να λέει απάνθρωπα «Δεν υπάρχουν αθώοι» στη λωρίδα της Γάζας, παρουσιάζοντας, το Ισραήλ ως το καυμένο το θύμα την στιγμή μάλιστα που το ίδιο καυχιέται για τα υπερσύχρνα συστήματα ασφαλείας του, και έτσι είναι, και από την αλλη να στοχοποιείται η Γάζα και ένας κατακτημένος λαος που έχει υποφέρει τα πάνδεινα απο το Ισραήλ εδώ και πολλές δεκαετίες.

Το λυπήρό είναι ότι όλο αυτό το θέατρο προβάλεται από την Δύση και πως να μην προβάλλεται όταν το σιωνιστικό λόμπι ελέγχει-διοικεί τις δυτικές κυβερνήσεις και όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης, προσβάλλοντας κατάφορα την ίδια την νόηση των ανθρώπων. Επίσης λυπηρό οι άνθρωποι να γίνονται μέρος αυτων των στυγνών εγκληματιών από όποια μεριά του τραπεζιού και αν κάθονται και να τάσσονται σε όποια πλευρά την ώρα που δολοφονούνται άνθρωποι.

Αυτό που συμβαίνει είναι μια καλά ενορχηστρωμένη προπαγάνδα η αναπαράγεται συνεχώς από μια αλλαζονική και άκρως διεφθαρμένη παγκόσμια ελίτ που έχει πολύ αθώο αίμα στα χέρια της.

Το ερώτημα είναι που θα οδηγήσει όλο αυτό, καθώς όλο και περισσότερες σημαίες εμπλέκονται υπέρ ή κατά. Οδεύουμε ταχέως σε έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο; Και αν ναί, άνθρωποι ποιοί θα είναι οι χαμένοι;

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *