Νταβός 2024: Η παραπληροφόρηση, φίμωση της ανθρωπότητας…

Νταβός 2024: Η παραπληροφόρηση, φίμωση της ανθρωπότητας…

Νταβός 2024: Με μια άλλη ματιά…

Ο στόχος της ποινικοποίησης της αλήθειας στον βωμό της προπαγάνδας και του ψεύδους ανακοινώθηκε στο WEF από την πρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής  Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Συγκεκριμένα είπε «Κύριο μέλημά μας την επόμενη διετία δεν θα είναι τα γεωπολιτικά ή το κλίμα αλλά η παραπληροφόρηση»  δήλωσε η Ευρωπαία επίτροπος , προσθέτοντας ότι «το όριο μεταξύ online και του offline γίνεται όλο και πιο λεπτό, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στην εποχή της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης» και μια υπόσχεση που θα «οδηγήσει σε παγκόσμια συνεργασία» για την αποτροπή διάδοσης της «παραπληροφόρησης».

Εν μέσω  πλην σαφώς, αποστολή της ήταν  να ανακοινώσει από την μία στο ευρωπαϊκό κοινό ότι η δικτατορία είναι παρόν και στις εξέχεστες.. συγνώμη εξέχουσες  προσωπικότητες από την άλλη, ότι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους διότι, η κριτική που τους ασκείται από το παγκόσμιο γίγνεσθαι για τα βαριά σκάνδαλα και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που όλοι μαζί αλλά και ατομικά ο κάθε ένας έχουν εκτελέσει και εκτελούν, βάζει σε κίνδυνο την ολοκλήρωση της μεγάλης επανεκκίνησης που ο αγαπητός  της όπως τον αποκάλεσε και ψυχικά ασταθής ως γνωστόν Κλάους Σβάμπ έχει βάλει σε εφαρμογή. Ένα σχέδιο των σιωνιστών πραγματικά σατανικό που έρχεται από πολύ παλιά από  την εποχή ακόμη του Καρλομάγνου o οποίος  συνέλαβε τον αρχικό σχεδιασμό , την σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο Κούντενχοβ Καλέργκι και το συνεχίζει Ο Κλάους Σβάμπ μέσα από την αποτύπωση του στο εκτρωματικό βιβλίο του το Grate Reset-Η Μεγάλη Επανεκκίνηση που οι κυβερνώντες βαδίζουν πάνω σε αυτό για να επιτύχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Είδατε που, η όποια παγκοσμιοποίηση περνάει μέσα από την Ευρώπη; Χωρίς αυτή δεν γίνεται; Η Ιστορία πάντως δείχνει ότι ποτέ δεν κατάφεραν να την κάνουν.

 Όλη αυτή η δράση τους, βάζει σε κίνδυνο τους ίδιους διότι υπό άλλες συνθήκες είναι όλοι τους ποινικά κολάσιμοι. Γνωρίζουν ότι με τις εντολές που εκτελούν  δολοφονούν τους ανθρώπους  και  οι άνθρωποι είναι αστάθμητος παράγοντας, ποτέ δεν ξέρουν  όσους υπολογισμούς και αν κάνουν τις αντιδράσεις τους. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, πόσο μάλλον όταν  αυτοί πληροφορούνται με αληθινές ειδήσεις  και  συνειδητοποιούν τι ακριβώς συμβαίνει, οι πιθανότητες να βρεθούν όλοι αυτοί πίσω από τα κάγκελα είναι πλέον πάρα πολλές. Δεν είναι τυχαίο που στην εποχή Covid 19 πήραν άσυλο, Γιατροί, δικαστικοί και κυβερνώντες.

Το λένε ξεκάθαρα δεν τους ενδιαφέρουν οι πόλεμοι διότι αυτοί τους οργανώνουν, δεν τους ενδιαφέρει η κλιματική αλλαγή γιατί αυτοί βρίσκονται πίσω από αυτή, δεν τους ενδιαφέρει η αύξηση της θρησκευτικής βίας διότι αυτοί την ενορχηστρώνουν μέσω της μετακίνησης πληθυσμών από ισλαμικά κράτη με στόχο την καταστροφή της ταυτότητας των Ευρωπαίων πολιτών.

Τους ενδιαφέρει να πάρουν άσυλο με οποιοδήποτε τρόπο, να καλύψουν τα νώτα τους στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με πρόσφατο  δείγμα και πάρα πολύ σοβαρό την υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων και μάλιστα σε υγιή πληθυσμό και σε παιδιά,  στην  καταπάτηση  των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων, στην κατάλυση των Συνταγμάτων των κρατών  και στην υποδούλωση τους»..

Καλεί λοιπόν η κ. Ντερ Λάιεν όλους τους δούλους της ΝΤΠ που βρίσκονται στο Νταβός να συνεργαστούν από κοινού όλοι μαζί χρησιμοποιώντας μεσαιωνικού τύπου πρακτικές, την γνωρίζουν καλά την συνταγή, την εκτελούν πάρα πολλά χρόνια ενάντια στην ανθρωπότητα.  Οι κυβερνήσεις  να θεσμοθετήσουν  την  ποινικοποίηση της αλήθειας επιβραβεύοντας το ψέμα και την προπαγάνδα σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο με ηχηρό παράδειγμα την καταστροφή της φυσιολογίας των ανθρώπων προωθώντας παράφυση μοντέλα όπως «κατάργηση» στα χαρτιά των φυσικών γονέων Άρρεν και Θήλυ με την άρρωστη πρακτική γονέας Α γονέας Β από ομόφυλους με δικαίωμα τεκνοθεσίας κ.α. αποτρόπαια…μέσω της μαζικής χειραγώγησης που τους δίνει το τεράστιο εργαλείο των μέσων μαζικής επικοινωνίας που ούτως ή άλλως είναι στα χέρια τους.

‘Όλοι αυτοί που συναντιούνται στα μεγάλα τραπέζια των σιωνιστικών Φόρουμ όπως το WEF κ.α. είναι απλώς οι μπροστινοί και γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι στον χώρο που κινούνται  ότι είναι αναλώσιμοι. Καλά κουρδισμένες κούκλες, οι καλύτερες μαριονέτες, έτοιμα κουμπιά σε θέσεις κλειδιά εκπαιδευμένες να εκτελέσουν όλα τα εγκλήματα και  τώρα φοβούνται παρότι το σχέδιο τους φαίνεται να περπατά.

Η κ. Φον Ντερ Λάιεν τσιράκι της νέας τάξης πραγμάτων δίνει επίσημα το σύνθημα στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι ήρθε η ώρα να θεσμοθετηθεί  η κατάλυση της ελευθερίας του λόγου στην Ευρώπη, εφόσον παράλληλα προχωρά και η ψηφιακή ολοκλήρωση των κρατικών  υπηρεσιών όπου περιλαμβάνει και την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό πορτοφόλι των πολιτών άρα όλα θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.

Αν θα τα καταφέρουν ή αν θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους είναι και πάλι στις επιλογές των ανθρώπων, όσον αφορά τις φυσικές πολιτείες. Όσον αφορά  τον άυλο κόσμο όταν πράξεις άδικο, οτιδήποτε είναι αυτό, ακόμη και αν κάποιος άλλος να σε έβαλε να το κάνεις, ακόμη και αν σε εκβιάσουν για να το εκτελέσεις το αποτέλεσμα της πράξης σου δεν αλλάζει. Το σύμπαν εκτός των άπειρων δημιουργικών εκτελέσεων που κάνει είναι και ανταποδοτικό, ότι δίκαιο ή άδικο έπραξες θα το εισπράξεις επί τρία. Και αυτό είναι νόμος.

Το ζήτημα είναι να αντιληφθούμε στην απόλυτη ακρίβεια ότι όλα τα καθεστωτικά δόγματα κόμματα θεσμοί εγχώριοι και διεθνείς ομάδες κάθε είδους στοές και υπόγεια είναι ταγμένα στην υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Γι’ αυτό πρέπει να ελέγξουν την πληροφορία και να «ξανοικοδομήσουν (ανανακατασκευάσουν)-την εμπιστοσύνη»»,όπως επεσήμανε Ευρωπαία επίτροπος .

 «Μόνο οι κοινωνιοπαθείς πιστεύουν ότι αφού προσπάθησαν να δολοφονήσουν μια υδρόγειο γεμάτη ανθρώπους, ή να τους αρρωστήσουν, ή να τους στειρώσουν, μπορούν να ανοικοδομήσουν την εμπιστοσύνη. Αυτή είναι αυτή η κοινωνιοπαθητική νοοτροπία τους, αυτή η αντι-ανθρώπινη ιδεολογία τους».


Θα πρέπει οι άνθρωποι να αναζητήσουν και να αναγνωρίσουν το αντίπαλο δέος όλων αυτών. Ποιος οργανισμός θεσμικά  είναι δομημένος, υπαρκτός και έχει ως κεντρικό του άξονα τον ίδιον τον άνθρωπο, την φυσιολογία του τα δίκαια και δικαιώματά του με αποδεικτική διεργασία και να ενταχθούν σε αυτόν, πολεμώντας ενωμένοι  όλοι οι άνθρωποι ενάντια σε ότι και όποιους τους σκοτώνει.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *