Ο εντός των συνόρων εχθρός και ο εξ Ανατολών κίνδυνος.         

Ο εντός των συνόρων εχθρός και ο εξ Ανατολών κίνδυνος.         

Ήμουνα νιος και γέρασα, ακούγοντας πάνω από τριάντα χρόνια τώρα, ότι θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τους αντιμετωπίσουμε και να υπερασπιστούμε την Εθνική μας Κυριαρχία ως ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος.

Για να ενισχυθεί αυτή η θέση, συμμετέχουμε σε  οργανισμούς και συμμαχίες στρατηγικού, πολιτικού, πολιτισμικού χαρακτήρα.

Το ΝΑΤΟ (βορειοατλαντική συμμαχία) με τις  ΗΠΑ σε αρχηγική θέση, μέχρι τώρα τουλάχιστον, έχει αναλάβει τον συντονιστικό ρόλο για θέματα που τυχόν προκύψουν, εντός η εκτός της συμμαχίας .

Οι υπουργοί των εξωτερικών πηγαινοέρχονται από Ουάσιγκτον για Άγκυρα μετά Αθήνα ή και αντίστροφα. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό ακούμε για συμφωνίες των δυο πλευρών για αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Το βασικό όμως της όλης αυτής διαδικασίας είναι ότι η μια πλευρά, η Ελλάς δηλαδή, δεν έχει την πολιτική βούληση να θέσει τα όρια στον κάθε επιβουλέα, ενώ η άλλη, η Τουρκία πάντα ζητά και κάτι παραπάνω. Έχοντας από καιρό διαπιστώσει, ότι οι δωσίλογοι των Αθηνών έχουν ήδη αποφασίσει να δώσουν στην κυριολεξία Γη και Ύδωρ για να εξευμενίσουν το λεγόμενο θηρίο.

Μας παρουσιάζουν πάντα στις ειδήσεις τα όπλα της Τουρκίας, την πολεμική της βιομηχανία, με εντυπωσιακά πλάνα και με το ύφος του υποτακτικού.

Γίνεται ένα πληροφοριακό μασάζ προετοιμασίας της κοινής γνώμης για να αποδεχτεί το ξεπούλημα και να μην αντιδράσει.

Άλλωστε ο ίδιος ο Πρωθυπουργεύων μας είπε ότι θα κάνει υποχωρήσεις, πριν ακόμη πάει για να διαπραγματευτεί δήθεν. Έπαιξε δηλαδή με ανοιχτά χαρτιά και είναι φυσικό να χάσει.

Έγιναν πολλές συναντήσεις  διπλωματών και συζητήσεις σε πολιτικό επίπεδο και δεν ανακοινώνανε

μετά τίποτε χαρακτηρίζοντας  απόρρητο το περιεχόμενο των συνομιλιών.

Για κακή τους τύχη όμως, βγαίναν την άλλη μέρα τα τουρκικά κανάλια και τα ξεφούρνιζαν όλα όσα πέτυχαν οι δικοί τους και έτσι τα μαθαίναμε και εμείς.

Τα καλοπληρωμένα όμως κανάλια που χρησιμοποιούν τις συχνότητες οι οποίες ανήκουν στους πολίτες, δεν ξέρουν δεν είδαν και δεν μιλούν για τον βιασμό και τον φόνο που υπόκειται η πατρίδα μας από όλους αυτούς τους πλουμιστούς και καλογυαλισμένους ταούς (κοινώς παγόνια).                                               

Από την άλλη πλευρά, οι Αμερικανοί, υπουργοί και  διαμεσολαβητές, στα λεγόμενα Ελληνοτουρκικά προβλήματα, όλως τυχαίως πάντα είναι με την πλευρά των Τούρκων.

Τους σιγοντάρει και η Ελληνική πλευρά άλλωστε, αφού έχουν αναλάβει διάφοροι τσαλαπετεινοί και νερόκοτες, σύγχρονοι Νενέκοι και Εφιάλτες, καλεσμένοι στα Πετσωμένα κανάλια, σε πολλά από τα οποία έχει ήδη εισβάλει ο Τουρκικός παράγων ως επενδυτής, παραγωγός προγραμμάτων πλύσης εγκεφάλου του Έλληνα πολίτη.  Διάφορα παιχνίδια όπως (σερβάιβορ), σήριαλ που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και άλλα που εκθειάζουν τους αιμοσταγείς Σουλτάνους, διώκτες και εκτελεστές εκατομμυρίων Ελλήνων στο διάβα της ιστορίας και των αιώνων.

Παρεμπιπτόντως η Τουρκία ως κράτος, δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο, επειδή βρίθει από σφαγές εις βάρος διάφορων πληθυσμών που οι εξελίξεις διαφόρων γεγονότων τους ανάγκασαν να ζούνε στην λεγόμενη Τουρκική Επικράτεια. Τώρα πόσο Τουρκική είναι το διαπιστώνουμε από τα ονόματα των πόλεων σε έναν ιστορικό χάρτη του πρόσφατου παρελθόντος, που είναι διάσπαρτες

σε όλη την ανατολή έως κάτω στις Ινδίες και όχι μόνο.

Ποιόν απασχολεί όμως αυτό το θέμα στην Ελλάδα αφού έχουν επιστρατευτεί αρκετοί ακαδημαϊκοί (σ.σ τενεκέδες ξεγάνωτοι) και αρκετά πολιτικά σκύβαλα, απευθυνόμενοι χωρίς ίχνος ελάχιστης αξιοπρέπειας και απόδοσης σεβασμού στον Έλληνα  ωσάν να είναι υπήκοος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Μας είπε ο τωρινός Αμερικανός  ΥΠ ΕΞ ότι πρέπει οι δυο χώρες να έρθουν πιο κοντά, εκθειάζοντας μάλιστα την Τουρκία και προτρέποντας την να αναλάβει πρωτοβουλίες για να αναβαθμιστεί ο ρόλος της. Να χρησιμοποιήσει λέει τις σχέσεις που έχει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για να προστατευθούν οι άμαχοι και να αποκλιμακωθεί η τεταμένη κατάσταση των εμπολέμων πλευρών. Ο Τούρκος δηλαδή με τόσα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ύπαρξης ως ειρηνοποιός. Πάσχουν από επιλεκτική αμνησία εκεί στην Αθήνα και ξεχνούν τι έκανε ο Τούρκος στην Κύπρο.

Το Ισραήλ ως άμεσα εμπλεκόμενο στην σύρραξη θα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του μας λέει, χωρίς καν να αναφέρει ότι σε αυτήν την περίπτωση είναι ο επιτιθέμενος.  Είναι όμως το χαϊδεμένο παιδί τους και (χωροφύλαξ) εκεί στην Μέση Ανατολή. Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι, ο κάθε Αμερικανός πρόεδρος, αφού εκλεγεί, σε διάστημα δυο εβδομάδων το πολύ, επισκέπτεται το Ισραήλ και προσκυνά με το εβραϊκό κιπά στο κεφάλι του στο λεγόμενο τείχος των δακρύων. Αυτό δηλώνει πίστη και υποταγή στο Σιωνιστικό κατεστημένο που είναι μειοψηφία ούτως η άλλως όχι μόνο στο Ισραήλ και δυναστεύει και τον Ισραηλινό πολίτη.

Δεν έχουμε τίποτε εναντίον του εικοσάχρονου εβραιόπουλου που το στέλνουν στο πεδίο της μάχης για να παίξει ο επικυρίαρχος τα  πολεμικά του παιχνίδια, της παγκοσμιοποίησης, της πανθρησκείας και ότι άλλο έχει μέσα στο αρρωστημένο μυαλό του.

Η θέση μας είναι πάντα υπέρ της ειρήνης και της ευημερίας του ανθρώπου.

Στην Ελλάδα αντίθετα με αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως, το πολιτικό κατεστημένο  περί άλλων τυρβάζει. Έχει βάλει ως στόχο και σκοπό να υιοθετήσει και να νομοθετήσει ότι ανωμαλία γέννησε το μυαλό αυτών των οποίων τις εντολές εκτελεί. Πως να εξηγηθεί η πρεμούρα με την οποία το Μητσοτακέικο με την συνεπικουρία και άλλων βουλευτών από κόμματα της κατ` όνομα μόνο λεγόμενης αντιπολίτευσης αντί να ασχοληθεί με τα ζέοντα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας αλλά και της εξωτερικής πολιτικής, ψηφίζει νόμους που προσβάλουν βάναυσα την φυσιολογία του ανθρώπου λες και λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα μας ως κοινωνία και τώρα πρέπει να ασχοληθούμε οπωσδήποτε με αυτούς που θέλουν να μας παρουσιάσουν την ανωμαλία ως κανονικότητα. Εάν η ομοφυλοφιλία είναι κανονικότητα και πρέπει να την αποδεχθούμε ως τέτοια, τότε εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά τι είμαστε;;; Βεβαίως ποτέ μην ξεχάσουμε ότι το ΚΙΣ Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι κράτος εν κράτει στην πατρίδα μας και κυρίως έχει τον πρώτο λόγο στην διαμόρφωση της πολιτικής της Ελλάδος.

Συνέλληνά μου, σταμάτα να φοβάσαι και να θεωρείς μεγάλους και δυνατούς όλους αυτούς που ονομάζονται πρωθυπουργοί, πρόεδροι κρατών και ότι άλλο. Μόλις το καταλάβεις αυτό, έχουν τελειώσει επειδή αυτοί τρέφονται από τον φόβο σου. Όλοι εμείς οι λογικά και υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες άνθρωποι που έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει πρέπει να βγούμε μπροστά όλοι μαζί, οργανωμένοι ως ένα σώμα και ένας νους εδραιωμένοι σε μια δομημένη πλατφόρμα ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, για να πάρουμε την ζωή μας πλέον στα δικά μας χέρια ούτως ώστε οι επόμενες γενεές να ζήσουν σε μια κοινωνία που θα προβάλει την Ελευθερία, την Αρετή, την Δικαιοσύνη, την Αλήθεια και όλες τις άλλες Αξίες που διέπουν τον Άνθρωπο με Ανιδιοτέλεια.

Σαμαράς  Χρήστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *