Η κατάπτωση των Παγκοσμίων Οργανισμών σε μια Ατζέντα

Η κατάπτωση των Παγκοσμίων Οργανισμών σε μια Ατζέντα

O υπόγειος ρόλος του ΟΗΕ αποκαλύπτεται στις μέρες μας. Εδώ και δεκαετίες ο Οργανισμός Ηνωμένου Έθνους (ΟΗΕ) οικοδομεί αθόρυβα και ύπουλα μια τάξη πραγμάτων  όπου θα έχει ολοκληρωτική εξουσία επάνω στην ανθρωπότητα.


Ο Οργανισμός Ηνωμένου Έθνους με την καταχρηστική αυτόκλητη μετονομασία Ηνωμένα Έθνη, περιλαμβάνει πολλά ταμεία και εξειδικευμένους οργανισμούς, καθένας από τους οποίους έχει το δικό του πεδίο δράσης, ηγεσίας, και προϋπολογισμό.

Η πραγματική έκταση των εταιρικών σχέσεων του ΟΗΕ είναι τερατώδης με τα πλοκάμια του να εξαπλώνονται σε όλες τις πτυχές του βίου των ανθρώπων. Οι υπηρεσίες, τα ταμεία, τα προγράμματα, οι χιλιάδες ΜΚΟ αναπτύσσουν το καθένα το δικό του δίκτυο συνεργασιών.

Υπάρχει το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, το γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για συνεργασίες (Συμπράξεις των Ηνωμένων Εθνών) σε παγκόσμιο επίπεδο για την μεταμόρφωση του κόσμου όπως αυτή την οραματίζεται η σκιώδης «παγκόσμια κυβέρνηση».

Μετά και τον ψευδή παγκόσμιο συναγερμό της πανδημίας όπου σήμερα έχει αποδειχτεί με ατράνταχτα στοιχεία που οι ίδιοι οι επιστημονικοί φορείς δημοσιεύουν  ότι ποτέ δε υπήρξε, ο ΟΗΕ συγκέντρωσε κι άλλες εξουσίες επάνω του.

Για να δούμε την κλίμακα ελέγχου και επιρροής της ατζέντας 2021 δηλαδή ο σχεδιασμός για τον 21ο αιώνα και το τι έχουν προετοιμάσει να συμβεί έως το 2030 αρκεί να δούμε την αξιοσημείωτη «στρατηγική εταιρική σχέση» με τον UN-WEF το οικονομικό φόρουμ του Κλάους Σβάμπ που υπέγραψε ο ΟΗΕ άρα όλα τα μέλη της συμφωνούν, αφού προηγήθηκαν το 2019 οι συστάσεις γι’ αυτό το παγκόσμιο τεχνοκρατικό σύστημα διαχείρισης όπου θα καθοδηγείται ο δημόσιος-ιδιωτικός τομέας παγκοσμίως.

Ακόμη και αν δεν είναι μέλος κάποια χώρα έχει υπογράψει συμφωνίες με εξειδικευμένους οργανισμούς όπως ο (ΠΟΥ) Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΡΆΠΕΖΑ κ.α με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κι ενώ για να γίνεις μέλος του ΟΗΕ πρέπει να είσαι κυρίαρχο κράτος αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κανένα, καθώς  τα κράτη έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία τους κατασκευάζοντας ένα παγκόσμιο τεχνοκρατικό τέρας- καθεστώς  με στόχο να υπαγορεύσουν κεντρικά την παγκόσμια οικονομία, τη μετανάστευση-μετακίνηση πληθυσμών κυρίως στην Δύση, την «αναπαραγωγική υγεία», τα νομισματικά συστήματα, τις ψηφιακές ταυτότητες, το περιβάλλον, τη γεωργία, τους μισθούς και συντάξεις, τις κλιματικές αλλαγές, την γενική υγεία των ανθρώπων και άλλα παγκοσμιοποιητικά προγράμματα που η παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση έχει βάλει σε εφαρμογή επιδιώκοντας να ρυθμίσει κατά το δοκούν κάθε διάσταση της ζωής μας.

Το βλέπουμε όλοι, συρρικνώνονται ολοένα και περισσότερο οι ανθρώπινες ελευθερίες μας.

Εύλογα θα αναρωτιόταν  κάποιος αν έχουν το δικαίωμα όλα αυτά τα θεσμικά όργανα που υπηρετούν τους κυρίαρχους πολίτες ανά τον πλανήτη,  να προβαίνουν σε τέτοιου είδους παράνομες  πρακτικές παραδίδοντας την κυριαρχία-ελευθερία των πολιτών η οποία τεράστια Αξία της Ελευθερίας είναι έμφυτη σε κάθε ανθρώπινο ον που ενσαρκώνεται στην Ελεύθερη Δημιουργία, είναι  συμπαντικός  νόμος απαράβατος.

Η απάντηση είναι όχι δεν έχουν κανένα δικαίωμα.

Τότε πως πράττουν αυτά τα σημεία και τέρατα;

Με την ελεύθερη βούληση των πολιτών όλου του πλανήτη που δεν αντιδρούν εδώ και πολλά χρόνια σε ότι παράλογο παρανοικό εκτός φυσιολογίας πράττει μια χούφτα υπανθρώπων ορίζοντας τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων της γής.

Όταν οι άνθρωποι νοιώθουν αδύναμοι όντας απομονωμένοι διαιρεμένοι σε κομμάτια, ομάδες, δόγματα, μακριά  από την ολότητά του συλλογικού ατόμου τους που είναι ολόκληρο το ανθρώπινο γένος ως αδιαίρετη μονάδα τότε υπάρχει κατάπτωση αξιών και αρχών..

Για να γίνει κατανοητό θα χρησιμοποιήσω μια ατάκα σε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο και αποτυπώνει στην ακρίβεια την πλάνη στην οποία  έχουμε πέσει οι άνθρωποι.

Βεβαίως εντύπωση προκαλεί το γεγονός γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει Πρόεδρο; Που είναι και αν δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει; Αν υπάρξει  στο μέλλον θα κάνει την διαφορά;  Ερωτήματα που θα απαντηθούν σε επόμενο άρθρο.

Επίσης η απόδειξη της παραχαράξης του τίτλου του Οργανισμού Ηνωμένου Έθνους φαίνεται ξεκάθαρα στην πιο κάτω φωτογραφία από τον επίσημο ετήσιο Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας και αφορά τους Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς όλων των Χωρών μελών της περίφημης συμφωνίας Bretton Woods η οποία είναι σε ισχύ από το 1944 έως σήμερα. Αποδεικνύεται βάση της έρευνας που κάναμε στο διαδύκτιο ότι τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον κ. Αρτέμη Σώρρα τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις. Είναι γνήσιο επίσημο έγγραφο που δημοσιεύτηκε πριν λίγα χρόνια και δείχνει τον Παγκόσμιο Ισολογισμό του 2007 και όπως παρατηρούμε όλες οι χώρες υπογράφουν στο ένα Έθνος.

.
Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *