Ρυθμιστικές Αρχές και αξιοπιστία

Ρυθμιστικές Αρχές και αξιοπιστία

Πόσο αξιόπιστες είναι  στις μέρες μας οι ρυθμιστικές Αρχές που αναλαμβάνουν τον έλεγχο του κυβερνοχώρου στην ΕΕ για την ευρωπαική ολοκλήρωση όπως λένε κάποιοι κύκλοι «ειδικών»; Grate Reset και άλλοι επαίοντες;


Πόσο  αξιόπιστοι είναι σήμερα  οι θεσμοί μας να μας προστατέψουν όταν οι ίδιοι μας εκθέτουν σε πολύ μεγάλους κινδύνους έχοντας φτάσει στο κατώτατο σημείο πολιτικά να δρουν πραγματικά ως δεκανίκια διεθνιστικών κύκλων . Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι αποφάσεις οι πράξεις και όλη η δράση τους το αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία που ακόμη μπορούν να τους ξεφεύγουν πρίν την ολοκληρωτική δικτατορία μέσω της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου που επιχειρούν άμεσα να θέσουν σε εφαρμογή μετά και την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις ψηφιακές υπηρεσίες τίθεται πλήρως σε ισχύ από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, με υποχρεώσεις να επιβάλλονται πλέον στο σύνολο των διαδικτυακών πλατφορμών, υπό την απειλή προστίμων, για καλύτερη προστασία των χρηστών από παράνομα περιεχόμενα.

Ο Νόμος για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες (DSA) εφαρμόζεται ήδη από τα τέλη Αυγούστου στις πιο ισχυρές επιχειρήσεις όπως το X, το TikTok, καθώς και στις κυριότερες υπηρεσίες του Meta (Facebook, Instagram), στην Apple, την Google, τη Microsoft ή την Amazon.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε ως εκ τούτου τον Δεκέμβριο επίσημη έρευνα με στόχο το κοινωνικό δίκτυο του Ίλον Μασκ για φερόμενες παραβιάσεις των υποχρεώσεών του στη μάχη κατά της παραπληροφόρησης, τη μετάδοση βίαιων εικόνων ή προτροπές σε μίσος. Διαβάστε την ευρωπαϊκή νομοθεσία

(Καλά ο δισεκατομμυριότατος και πολυδιαφημιζόμενος Ιλον Μάσκ με το δίκτυο Starlink στην κατοχή του που αποτελείται από 3.335 ενεργούς δορυφόρους, που δεν υπάρχει κανένα κράτος στον κόσμο να έχει πάνω απο 3-4-7 βάση παγκόσμιας νομοθεσίας και έχει συμβάλλει έμμεσα ακόμα και στον πόλεμο της Ρωσίας Ουκρανίας βοηθώντας την δεύτερη πλευρά σε άψογη συνεργασία με την ΕΕ και μπροστάρης στην τεχνητή νοημοσύνη και στα συστήματα ψηφιακής διακυβέρνησης μπήκε στο στόχαστρο;;; Μήπως επειδή ξεκάθαρα είναι παιδί της παγκόσμιας ελίτ άφησε ανεξέλεγκτους τους χρήστες να κοινοποιούν ότι να’ναι για να βοηθήσει στην επιβολή της στέρησης της ελευθερίας του λόγου;; ) Τροφή για σκέψη.

Οταν αναφέρονται στην πάταξη της παραπληροφόρησης των πολιτών τι ακριβώς εννοούν;;;

Μήπως τον (ΠΟΥ)Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο οποίος διαβεβεβαίωνε τους πολίτες όλων των χωρών ότι ο εμβολιασμός με mRNA εμβόλια ήταν o μοναδικός και ασφαλής τρόπος και μοναδική επιλογή της αντιμετώπισης μιας πανδημίας όπου είχε από τα μικρότερα ποσοστά θνησιμότητας σύμφωνα και με την ιστορική ιατρική βιβλιογραφία περί πανδημιών ακόμη και όταν αυτά τα εμβόλια καταγγέλθηκαν από πολλούς επιστήμονες ως μη ασφαλή εφόσον δεν ακολούθησαν οι φαρμακευτικές εταιρείες το Ιατρικό Πρωτόκολλο που απαιτείτα για τα φαρμακευτικά σκευάσματα;

Ενώ οι άνθρωποι που παρέμεναν δύσπιστοι και λογικοί, για τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID χλευάζονταν και υποτιμούνταν από τις κυβερνήσεις και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι κερδίζουν τώρα όλο και περισσότερο αξιοπιστία καθώς συνεχίζουν να αυξάνονται τα στοιχεία που δείχνουν ότι τα νέα αυτά εμβόλια του Covid 19 δεν έχουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα που τους αποδόθηκε αρχικά.

Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα συνέβη τον Οκτώβριο του 2022, όταν ένα στέλεχος της Pfizer εμφανίστηκε να λέει σε μια ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας εργοδότης του (ο οποίος παρήγαγε μαζικά εμβόλια για τον COVID) ότι η εταιρεία δεν ήξερε καν αν αυτό που δημιούργησε σταματούσε την μετάδοση του ιού επειδή ΠΟΤΕ δεν μπήκε στον κόπο να δοκιμάσει αν ήταν έτσι.

Διπλασιάστηκαν οι ΞΑΦΝΙΚΟΙ θάνατοι! «Δυστυχώς φταίει το εμβόλιο», λέει ο επιστήμονας Δρ. Pierre Kory!

«Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», συμπληρώνει.

Οι «αιφνίδιοι» και «απροσδόκητοι» θάνατοι έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από την κυκλοφορία των λεγόμενων εμβολίων για τον COVID-19, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων νεκρολογίας.

«Όταν ένας νεαρός πεθαίνει απροσδόκητα, για μένα, δυστυχώς, είναι το εμβόλιο μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο », λέει ο Δρ. Pierre Kory!

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον COVID-19, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

158.000 περισσότεροι Αμερικανοί έχασαν την ζωή τους τους πρώτους εννέα μήνες του 2023 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019, ξεπερνώντας όλα τα θύματα των Αμερικανών σε κάθε πόλεμο μετά το Βιετνάμ. Στην Ελλάδα τι γίνεται! Την Δευτέρα πέθανε ξαφνικά ακόμα ένας νέος στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Αυτό που προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με τον επιστήμονα είναι πως αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι επηρεάζουν τους ΝΕΟΥΣ , όχι τους ηλικιωμένους.

Ο Δρ. Pierre Kory κατηγορεί τα εμβόλια COVID για αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους.

Νταβός 2024 : Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Γκεμπρεγέσους διέταξε τις κυβερνήσεις να εξαλείψουν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης πριν από την επικείμενη άφιξη της «Ασθένειας Χ».

Η ασθένεια-ιός μπορεί να προκληθεί από έναν ιό της γρίπης, ή έναν νέο κορωνοϊό ή ένα νέο παθογόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμη – αυτό που ονομάζουμε Νόσος Χ πρόσθεσε.

Δηλαδή ξέρουν οτι σίγουρα θα έρθει μια νεα Πανδημία και ετοιμάζονται για περιοριστικά μέτρα και πλήρη έλεγχο των πολιτών!!!

Πρίν την επιβολή αυτής της νομοθεσίας

Η βασική ένωση δημοσιογράφων της Ολλανδίας κατέθεσε αγωγή ενάντια στην απαγόρευση που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για παραβίαση των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών στην ελευθερία της ενημέρωσης.

Ολλανδοί δημοσιογράφοι καταθέτουν αγωγή κατά της απόφασης της ΕΕ να απαγορεύσει ρωσικά ΜΜΕ. “Η λογοκρισία είναι μια εύκολη απάντηση, αλλά όχι η σωστή” σημειώνουν και επισημαίνουν τον κίνδυνο να αποτελέσει προηγούμενο για την απαγόρευση άλλων ειδησεογραφικών μέσων στο μέλλον. Υπογραμμίζεται ότι η απαγόρευση είναι υπερβολικά ευρεία και ότι το να επιτρέπεται σε πολιτικούς να θεσπίζουν πολιτικές λογοκρισίας από τη μια μέρα στην άλλη είναι επί της αρχής λάθος.

Η απαγόρευση, η οποία αποφασίστηκε από τους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αφορά «όλα τα μέσα μετάδοσης και διανομής» των ρωσικών ειδησεογραφικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των καλωδιακών, δορυφορικών, τηλεοπτικών, διαδικτυακών πλατφορμών, ιστοσελίδων και εφαρμογών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δεν είναι σαφές τι ακριβώς πρέπει να αποκλειστεί, ποιος πρέπει να επιβάλλει τον αποκλεισμό ή πόσο καιρό θα πρέπει να διαρκέσει ο αποκλεισμός».

«Αν μια απόφαση όπως αυτή είναι πραγματικά απαραίτητη, τότε το κίνητρο θα πρέπει να εξηγηθεί πολύ καλύτερα και να ελεγχθεί από έναν ανεξάρτητο δικαστή».

«Αλλά στην πραγματικότητα τιμωρείτε τους Ευρωπαίους πολίτες, με το να μην τους αντιμετωπίζετε σαν ενήλικες και να μην τους δίνετε τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες».

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να τα αφήνουμε στη τύχη τους διότι τύχη δεν υπάρχει.

Στις επερχόμενες εκλογές πρέπει η ψήφος των ευρωπαίων πολιτών να καθαιρέσουν  όλο το υπαρκτό σαθρό πολιτικό κατεστημένο από τις θέσεις διοίκησης και να τοποθετήσουν ανθρώπους που η πολιτική τους αποδεδειγμένα εδράζεται επάνω σε αξιακό σύστημα ώστε να θεραπευθεί το νοσηρό περιβάλλον της ΕΕ οριστικά. Ένα κράτος μέλος που μπορεί να κάνει πραγματικά την διαφορά στην Ευρωζώνη έχοντας την μοναδική δυνατότητα αλλά και τους τίτλους πνευματικής ιδιοκτησίας της πολιτιστικής, πολιτισμικής κληρονομιάς αλλά και της ίδιας της Δημοκρατίας που καπηλεύονται εδώ και χρόνια κάποιοι διοικούντες της Ευρώπης είναι η Ελλάς.
Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι οι μόνοι που  μπορούν να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς της Ευρωζώνης και να εγκαθιδρύσουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο αρκεί να επιλέξουν αυτούς που έχουν στην πολιτική τους ατζέντα το πρόγραμμα μιας  συνολικής μεταρρύθμισης σε όλες τις πτυχές της ζωής των ευρωπαίων πολιτών επαναφέροντας την πραγματική μοναδική Ελληνική Δημοκρατία όπως αυτή αναγράφεται στην παγκόσμια γραμματεία και εφαρμογή της από τους ¨Έλληνες.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *