Η Φύλακας άγγελος της ΕΕ επιθυμεί την επανεκλογή της!Εμείς;;;

Η Φύλακας άγγελος της ΕΕ επιθυμεί την επανεκλογή της!Εμείς;;;

Το αγγελούδι από την Κάτω Σαξονία γεννήθηκε το 1958 στις Βρυξέλλες όπου και έζησε τα 13 πρώτα χρόνια της ζωής της. Ο πατέρας της και μετέπειτα πρωθυπουργός του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας Ερνστ Άλμπρεχτ το 1978 την έστειλε στο Λονδίνο γιατί ανησυχούσε για την ασφάλεια της λόγο της  τρομοκρατίας στην τότε Γερμανία. Έτσι, για να την απομακρύνει από πιθανούς κινδύνους (απαγωγές, δολοφονίες), ο πατέρας της την ενέγραψε με ψεύτικο όνομα στο LSE ως Ρόουζ Λάντσον. Εκείνη την εποχή το LSE ήταν ένα εντελώς πολιτικοποιημένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, με σαφή αριστερό προσανατολισμό.

Η Ρόουζ Λάντσον – Ούρσουλα Άλμπρεχτ και μετέπειτα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όταν  παντρεύτηκε ένα επίγονο μίας παλιάς δυναστείας του Μοζέλα, σπούδασε επίσης ιατρική και εργάστηκε μάλιστα αρκετά χρόνια και ως γιατρός σε κλινικές και ερευνητικά κέντρα.

Ποιος θα περίμενε ότι αυτό το αθώο αγγελικό πλάσμα θα ήταν πλεγμένο μέχρι και σήμερα σε τόσα πολλά σκάνδαλα, αφού εργάζεται νύχτα μέρα με μια ατζέντα στο χέρι, για να προστατεύσει όλους τους πολίτες της Ευρώπης.

Σκάνδαλο 1:Το 2015 αντιμετώπισε κατηγορίες λογοκλοπής. Αποδείχθηκε ύστερα από εξέταση της διδακτορικής διατριβής της ότι το 43,5% των σελίδων της διατριβής της περιείχε λογοκλοπή. Το Πανεπιστήμιο έκρινε ότι δεν υπήρξαν τόσο σοβαρά παραπτώματα για να της αφαιρεθεί ο τίτλος. (καμία κύρωση)

Σκάνδαλο2: Το 2013-2019 επί υπουργίας της ως υπουργός άμυνας της Γερμανίας

 «εξαφανίστηκαν» μόνο… 200 εκατομμύρια ευρώ (καμία κύρωση)

Σκάνδαλο3: Το 2021 η von der Leyen «δωρίζει» στον προεδρικό σύζυγο Heiko von der Leyen 30 εκατομμύρια ευρώ για αγορές με «απευθείας ανάθεση» από την εταιρεία του

(καμία κύρωση)

Σκάνδαλο 4: Το 2022 δίνοντας μαθήματα… Δημοκρατίας Απειλεί την Ιταλία εάν νικήσει η ακροδεξιά στις εκλογές (καμία κύρωση).

Σκάνδαλο 5: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της ΕΕ – Έγιναν συμφωνίες για προμήθειες ύψους πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ από την Pfizer ύστερα από μυστικές «Στενές Επαφές (τύπου Γ’ Ράιχ;) της κ. Der Leyen με τον Albert Bourla . (καμία κύρωση μέχρι στιγμής).

Έτσι κάνω και εγώ καριέρα!

Το οξύμωρο είναι ότι προτάθηκε ξανά η von der Leyen από το  προεδρείο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) ως επικεφαλής ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Δεν βλέπει κανείς την διαφθορά και την υποκρισία;

Θα την δούμε ξανά να διορίζεται στην Κομισιόν;;;

‘Ίδιες τακτικές από ένα σαθρό ευρωπαϊκό κατεστημένο που εσκεμμένα αδιαφορεί να αναλάβει τις ευθύνες του και με θράσος έρχεται ξανά να ζήτηση την ψήφο των Ευρωπαίων πολιτών.

Λειτουργεί χωρίς αξίες και αρχές και είναι ξεκάθαρα απέναντι στον άνθρωπο!

Το μόνο όπλο που έχουμε ως πολίτες είναι η ψήφος μας.

Ας κόψουμε λοιπόν τα φτερά του αγγέλου πριν είναι πολύ αργά!

Ραντεβού στις Ευρωεκλογές!  

Τράνακας Απόστολος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *