Δεν μπορούν να πτωχεύσουν την Ελλάδα… πτωχεύουν τους Πολίτες της!

Δεν μπορούν να πτωχεύσουν την Ελλάδα… πτωχεύουν τους Πολίτες της!

Νέες αποκαλύψεις για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών περιφερειών φέρνουν στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία της Eurostat.

Συγκεκριμένα, μέσα από έρευνα προέκυψε ότι κάτω του 75% του μέσου όρου της ΕΕ ήταν το ΑΕΠ στις περιφέρειες της Ελλάδας  εκτός της Αττικής, για το 2022, με το Βόρειο Αιγαίο να καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ΑΕΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κατάπτωση της ελληνικής οικονομίας  καλά κρατεί, το κατακεφαλήν  ΑΕΠ στην πατρίδα μας έφτασε κάτω του 75%,  δηλαδή ο Έλληνας πολίτης παράγει ακαθάριστο προϊόν μόλις 25% και ίσως πιό χαμηλά σε κάποιες περιφέρειες  άρα, όσα  εκφράζονται από την ελληνική κυβέρνηση για την οικονομία είναι αναληθή.

 Η Στατιστική Αρχή  (ΕΛΣΤΑΤ) για το 2022 δήλωσε επίσημα ,ότι το ΑΕΠ της χώρας  αυξήθηκε κατά 5,6%  σε σχέση με το 2021. Ενώ η Eurostat αναφέρει κάτι άλλο, ενόψει των τελικών στοιχείων για την χρονιά που πέρασε, η χώρα μας βρίσκεται στο κάτω άκρο της μεγάλης ψαλίδας που τη χωρίζει από τις ισχυρές οικονομίες της ΕΕ. Τι συμβαίνει πραγματικά ποια είναι η αλήθεια δεν θα μάθουμε ποτέ;

 Ο ευρωβουλευτής  Γιώργος Κύρτσος «σοκαρισμένος» σε ανάρτηση του στα social  δηλώνει ότι, η Ελλάδα είναι η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Βουλγαρία στο κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν.  Όταν ο ίδιος βρίσκεται σε δικαστική διένεξη για χρέη στο δημόσιο 400.000 € ευρώ. Μάλιστα!

Οι ιθύνοντες;  Είναι κάποιοι άλλοι;

Δεν συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος μέσα στις πολιτικές ευθύνες όπως και κάθε πολιτικός, για την πολιτική που ασκείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα;

Το μόνο που παράγουμε όπως δείχνουν τα στοιχεία, είναι ευρωβουλευτές  και βουλευτές της μίζας και της ρεμούλας με θεσμοθετημένο το πλατύσκαλο της ασυλίας που τους διασφαλίζει κάθε ίδιον όφελος.

Είναι απορίας άξιο  πραγματικά, το πως φτάνουν  οι πολίτες μιας χώρας σε αυτό το σημείο όταν στούς Κρατικoύς Ισολογισμούς και προυπολογισμούς  τα ποσα είναι υπέρογκα. Η τελευταία φορά που ακούσαμε ότι η Ελλάδα θα πτώχευε ήταν το 2012 επί κυβέρνηση Σαμαρά.

Τελικά την Ελλάδα δεν μπορούν να την πτωχεύσουν και ο λόγος αυτού τα 600 δις που κατατέθηκαν από τον κ. Αρτέμη Σώρρα το 2012 στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία δηλαδή σε όλους τους Έλληνες που απαρτίζουν το Έθνος, άρα είναι πιστωμένα και αποτελούν περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων το οποίο δεν μπορούν να δεσμεύσουν, ούτε κυβερνήση ούτε κανείς.   Εσένα όμως κι εμένα.., μεμονωμένα μπορούν να μας φτωχοποιήσουν και όπως δείχνουν όλα το εκτελούν στην ακρίβεια.

Πότε  θα μάθουμε από τα λάθη μας προς διόρθωση των επιλογών μας;

Σήμερα στο 2024 και μήνα Ιούνιο σου δίνετε ακόμα μια ευκαιρία δηλαδή ο δίκαιος καιρός να κάνεις  την σωστή επιλογή να ψηφίσεις συνειδητά και όχι αυθαίρετα αυτούς που πρέπει για να κάνουν το πρέπων για εσένα τα παιδιά σου την χώρα σου για την ζωή και τον βίο σου. Δες βάζοντας σε λειτουργία  την λογική αποδεικτική διεργασία και πράξε στο παρών σου το πρέπων για όλους ώστε να πάρεις επιτέλους  ανάσα εσύ και το περιβάλλον σου.

 Όλα και τα πάντα επαφίονται των επιλογών σου.

 Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *