Το διακύβευμα της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ενεργοποίηση των πολιτών.

Το διακύβευμα της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ενεργοποίηση των πολιτών.

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Τζίντζιος Στέργιος αναλύει την στρατηγική πολιτική του Φορέα, εφόσον οι πολίτες επιλέξουν να τους εκπροσωπήσει στα ευρωπαικά έδρανα.


Καταδυνείει τις έως τώρα ανθελληνικές πολιτικές των κομμάτων και των ευρωβουλευτών αντιπροσώπων τους στην ευρωπαική ένωση ώστε να εκπροσωπήσουν το Ελληνικό Έθνος και την τεράστια ευθύνη που φέρουν όλα αυτά τα χρόνια για όλα τα δεινά που έχουν αναγκάσει να περνάνε οι Έλληνες πολίτες. Γιατί η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα σήμερα και ότι παραγωγή υπάρχει την διαχειρίζονται ξένες χώρες π.χ η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη θέση εξαγωγής ελαιολάδου στην ΕΕ χωρίς να έχει ούτε μια ρίζα ελιάς στο έδαφός της.

Επίσης αποκαλύπτει την οικονομική εξάρτηση κρατών μελών της ευρωζώνης από ελληνικά κεφάλαια γεγονός που δεν γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες εφόσον κανένα στόμα πολιτικού «ανδρός» δεν έχει ανοίξει ποτέ, να μιλήσει και να τους ενημερώσει, εκτός από τον πολιτικό φορέα του Έθνους των Ελλήνων όπου από την αρχή της εμφάνισής του στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, ξεσκεπάζει τις κρυφές ατζέντες αφανισμού των Ελλήνων και την αφαίμαξη του πλούτου της Ελλάδος εμφανίζοντας παράλληλα και τον πλούτο που έχει διαθέσει η χώρα μας στην ΕΕ.

Αναδυκνείει την θέση των Ελλήνων πολιτών όπου είναι και το διακύβευμα για την Ελλήνων Συνέλευσις, να γίνουν ξανά ενεργοί, λαμβάνοντας μέρος στα κοινά και σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν την ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους μετέχοντας Κρίσεως και Αρχής σε μια πραγματική Δημοκρατία. Να έχουν τον πρώτο λόγο και να συμβάλλουν στην συνολική αποκατάσταση όλων των βλαβών που έχουν υποστεί οι Έλληνες πολίτες και η χώρα.

Η Αποκατάσταση της εικόνας της χώρας μας σε ευρωπαικό και διεθνές επίπεδο επαφίεται στην ενεργοποίηση των Ελλήνων πολιτών και μόνον.

Ακούστε τoν κ. Τζίντζιο Στέργιο στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης PLANET FM 90.6 στην πρωινή εκπομπή του κ. Πιτροπάκη

Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *