Η Δημοκρατία δεν έχει κομματικές ταυτότητες!

Η Δημοκρατία δεν έχει κομματικές ταυτότητες!

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Οικονόμου Αλέξανδρος στην συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό IONION FM στην εκπομπή “Πρωινή Περίπολος” του κ. Κολόκα, κάνει σαφές ότι η Δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα άρα δεν έχει κομματικές ταυτότητες ούτε δεξιές ούτε αριστερές ούτε κεντρώες.


Η “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν είναι ένα ακόμη κόμμα-τιασμα της κοινωνίας , είναι η Νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων, ο Πολιτικός Φορέας που φέρει εντός του, όλους τους Πολίτες, γεγονός που δεν αναδεικνύεται από κανένα συστημικό μέσο αυτή η μοναδική αλήθeια και μοναδική διέξοδος των πολιτών να ξεφύγουν από την μέγγενη των κομμάτων τα οποία αποδεδειγμένα πλέον λειτουργούν όλα μαζί, εκπληρώνοντας και υπηρετώντας τις επιταγές του ίδιου κέντρου εξουσίας που τους διορίζει ακριβώς για να εκτελούν ενάντια στους Έλληνες πολίτες και των συμφερόντων της Χώρας.

Ακούστε το ξεκάθαρο μήνυμα του κ. Οικονόμου Αλέξανδρου γιατί είναι σημαντικές οι Ευρωεκλογές για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες, αλλά και τι τεράστιες ανατροπές μπορεί να επιφέρει η “Ελλήνων Συνέλευσις” στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή με την είσοδό της στα ευρωπαικά έδρανα. Η ένωση των Ελλήνων πολιτών στον δικό τους πολιτικό φορέα είναι το διακύβευμα για μια επόμενη μέρα και για την Ελλάδα και για ολόκληρη την Ευρωπαική ένωση.

Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *