Μενεγής Νικόλαος: «Βιώνουμε μια τεράστια κατάπτωση του πολιτικού κόσμου στην Χώρα μας».

Μενεγής Νικόλαος: «Βιώνουμε μια τεράστια κατάπτωση του πολιτικού κόσμου στην Χώρα μας».

Ο κύριος Μενεγής Νικόλαος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους “Ελλήνων Συνέλευσις”, απόλυτα και λακωνικά, όπως αρμόζει σε θέματα πολιτικής και ζητήματα βαθιά κοινωνικά, πόσο μάλλον όταν ζητείται από τους πολίτες η ψήφος τους, σε μία πραγματικά καυτή προεκλογική περίοδο, αποτυπώνει την καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας σήμερα όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια με την ανοχή των Ελλήνων και την αποχή τους από το εκλογικό τους δικαίωμα που είναι καθήκον να ασκείται, απέναντι σε ένα σάπιο και απάνθρωπο κατεστημένο.


Αν κάτι θα χαρακτήριζε όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από την χώρα μας, είναι σκάνδαλα, απάτες, παιδοφιλίες, ανωμαλίες, δολοφονίες, χειραγώγηση της κοινής γνώμης με χρηματοδοτούμενα-εξαρτώμενα μέσα κοινής ενημέρωσης όπως μας λέει ο κ. Μενεγής και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του εφόσον είμαστε όλοι μάρτυρες του «βίου και της πολιτείας» των πολιτικών παραγόντων, καταχραστών της χώρας μας, που κατασπαταλούν το Δημόσιο χρήμα, που κακοποιούν βάναυσα και κατά συρροή κάθε αξία και αρχή που διέπει τον άνθρωπο από την έλευσή του σε αυτόν τον πλανήτη και δη στην Κοιτίδα του Παγκόσμιου Πολιτισμού, την καθέδρα της Δημοκρατίας. Αυτοί οι «κύριοι» ζητούν την εντολή μας την ψήφο μας να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τα συμφέροντά μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο κ. Μενεγής Νικόλαος τονίζει το γεγονός ότι είναι Υποψήφιος με την Ελλήνων Συνέλευσις, όπου είναι και ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας που έχει την δυνατότητα πια ο ίδιος ο Πολίτης να ασκήσει Πολιτική.

Στην συνέντευξή του μας αποκαλύπτει την πραγματική δυναμική της Ελλάδος σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Ενημερώνει άπαντες για την χάραξη της ευρωπαϊκής πολιτικής της “Ελλήνων Συνέλευσις”, η οποία θα βάλει τα πάντα και όλους στην θέση τους. Η στήριξη όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια αυτή μεταρρύθμιση σε όλα τα πεδία και επίπεδα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που Μέλος της είναι και η Ελλάδα, είναι καθήκον και προς τους εαυτούς τους και προς τους απογόνους τους.

Ο κ. Μενεγής Νικόλαος καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες στις 9 Ιουνίου να ψηφίσουν την “Ελλήνων Συνέλευσις”.

Ακούστε την τοποθέτησή του, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *