Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Της ασυλίας το κάγκελο!

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Της ασυλίας το κάγκελο!

Την ασυλία του επικαλέστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτάσσοντας τη βουλευτική του ιδιότητα, μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος ο οποίος όπως καταθέτει στην μήνυση που υπέβαλε εναντίον του υπουργού , δέχτηκε επίθεση λεκτική και απειλές εν ώρα εργασίας του από τον υπουργό γιατί δεν τον περίμεναν όλοι οι επιβάτες να επιβιβαστεί, όποτε ο ίδιος θα θεωρούσε ότι τέλειωσε με τις προσωπικές του υποθέσεις, παρότι  καλέστηκε από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου δύο φορές για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.


Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε συμπεριφορές ανάρμοστες από τα θεσμικά μας όργανα.

Μάλιστα τα μεταμνημονιακά χρόνια έφεραν στην επιφάνεια  την απόλυτη διαχρονική ασυδοσία των διεφθαρμένων πολιτικών της Βουλής των Ελλήνων, με την βούλα της ασυλίας.

Η κατάπτυστη νομοθέτηση της κρατικής εγκληματικότητας κατά των Ελλήνων  που είναι και οι μοναδικοί ιδιοκτήτες της  Ελλάδος και του κράτους τους, συνέβη με την παράνομη παράδοση των Κυριαρχικών Δικαίων και Δικαιωμάτων του Ελληνικού Έθνους, του αρχαιότερου Έθνους στον πλανήτη.

Με το άρθρο 14 παρ. 5 της σύμβασης του 2010 υπέγραψαν οι αλλογενείς κρατούντες ότι η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από τις ΑΣΥΛΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ παραβιάζοντας όλες τις θεμελιώδεις αρχές του δικαίου σε όλα τα επίπεδα, του διεθνούς, του ευρωπαϊκού και του εθνικού δικαίου.

Κατόπιν νομοθέτησαν την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κάθε εγκληματικής ενέργειας της αλλοδαπής πολιτικής μαφίας των κομματικών συμμοριών που εδράζονται στην Βουλή των Ελλήνων.

Δεν ξεχνάμε τον Σπυρίδων (Άδωνι) Γεωργιάδη όταν ΕΚΛΙΠΑΡΟΎΣΕ – ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ στην Βουλή να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία και να δικαστεί για εσχάτη προδοσία όταν μηνύθηκε όλη η τότε σύνθεση της Βουλής από τον κ. Αρτέμη Σώρρα και σημερινό Πρόεδρο του Εθνικού Πολιτικού Φορέα των Ελλήνων. που ενώ ήταν κατατεθημένα τα 600 δις αυτοί υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο, την ταφόπλακα ουσιαστικά της Χώρας. Όπως επεσήμανε ο ίδιος μέσα στο Κοινοβούλιο «Είμαστε όλοι μηνυόμενοι για Εσχάτη Προδοσία από τον κύριο Σώρρα», λίγο πολύ είπε ότι αν αρθεί η βουλευτική του ασυλία τότε θα πάρουν όλοι σειρά.

Έκτοτε οι Έλληνες πολίτες βιώνουν την μέγιστη απόλυτη καταστροφή της Ελλάδος.

Η ασυλία μορφοποιήθηκε κατά το δοκούν.

Αληθινά ψέματα-δολοπλοκίες-παραχαράξεις- πλαστογραφήσεις- δολοφονίες-ασυδοσία-παραφύση νόμοι-ασεβείς και αλαζονικές συμπεριφορές-ποταποί χαρακτήρες σε αξιώματα, κάθε είδους διαπλεκόμενοι συνεργοί στην γενοκτονία των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της Ελλάδος.

Δικαστές να δικάζουν όχι βάσει της αλήθειας και των αποδεικτικών στοιχείων αλλά κατά συνείδηση άκουσον -άκουσον η οποια μεταμορφώνεται ως τέρας κατά του δικαίου των Ελλήνων ανάλογα την κυβερνητική γραμμή της εκάστοτε κυβέρνησης.

Αφήνονται στην χώρα ελεύθεροι λαθραίοι μετανάστες που βρωμίζουν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, βιάζουν, κλέβουν, δολοφονούν και δεν συλλαμβάνοντα, ζούνε ως παράσιτα με επιδόματα από χρήματα των Ελλήνων. Οι Έλληνες από την άλλη, βρίσκονται στο όριο της φτώχειας, μεταναστεύουν, οι συνταξιούχοι πρέπει να εργαστούν για να τα βγάλουν πέρα. οι νέοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

Αφήνονται ελεύθεροι οι εμπρηστές που έχουν κατακάψει την Ελλάδα, βάσει σχεδίου όπως είχε πει στο ευρωκοινοβούλιο η Νικη Τζαβέλα: Ας καεί η Ελλάδα για χάρη της Ευρώπης και δεν συνελήφθη τότε αλλά κυκλοφορεί και αυτή ανάμεσά μας όπως και άλλοι του ιδίου φυράματος.

Παιδοβιαστές (Λιγνάδης) πολιτικοί δεν δικάζονται γιατί έχουν ασυλία.

Συρφετός  “επιστημόνων», «ειδικών” και “αυτοαποκαλούμενων επιδημιολόγων ”έκραζαν στα τηλεπαράθυρα, ότι θα πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί για να προστατεύσει τους γύρω του. όλοι αυτοί οι ψεύτες πήραν ασυλία την εποχή της πανδημίας, που εξανάγκασαν ηλικιωμένους νέους και παιδιά με την τρομοκρατία των ειδήσεων  να εμβολιαστούν με εμβόλια που οι ίδιες οι εταιρείες σήμερα βγαίνουν και λένε ότι τα σκευάσματά τους έχουν σοβαρές παρενέργειες ακόμη και θανάτους που έχουν καταγραφεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Και όλως τυχαίως που τύχη δεν υπάρχει μετά τους εμβολιασμούς μια νέα ορολογία χωρίς επιστημονική βάση καθιερώθηκε από γιατρούς και διάφορους ειδικούς η ξαφνικίτιδα όπως την αποκάλεσαν, έχοντας θανάτους ανεξήγητους, αθλητών, νέων ανθρώπων ακόμη και παιδιών. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι ιθύνοντες γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν είχαν ποτέ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορονοϊού, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσα από το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων. Και όλοι αυτοί οι δολοφόνοι προστατεύονται με ασυλία.

 Ένα πολύ σοβαρό επίσης θέμα που θα εξετάσουμε εκτενώς σε άλλο άρθρο με όλες τις προεκτάσεις του.

Δεν υπάρχει κανένα κράτος δικαίου, έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα.

Ποιοι τελικά ευθύνονται για όλη αυτή την νοσηρή κατάσταση;

Ποιοι έχουν επιτρέψει να έχουν ασυλία, εγκληματικές τακτικές χαμηλού επιπέδου άνθρωποι που διαχειρίζονται τα του οίκου των Ελλήνων;

Οι ίδιοι οι Έλληνες το επιτρέπουν με την στάση τους απέναντι στο δολοφονικό αυτό καθεστώς.
Δεν είναι τυχαίο που στο σύνταγμα της Ελλάδος καθορίζονται δύο ιδιότητες του Λαού και του Έθνους.

1η: Λαός προέρχεται από την λέξη Λάς που σημαίνει λίθος-πέτρα. Η πέτρα δεν έχει νου, δεν σκέφτεται, δεν έχει λόγο είναι ένα υλικό ευρείας χρήσης. Οι εφαρμογές της πολλές, σε κατοικίες, γέφυρες και κάθε λογής κατασκευές.

Οι Έλληνες έχουν γίνει λαός που σαν δομικά υλικά και όχι ως άνθρωποι δομούν και κατασκευάζουν με την ενέργειά τους την αυτοκρατορία= αυτόκλητοι κρατούντες των εξουσιαστών τους. Είτε ως επαίτες για λίγα ψίχουλα από τον τεράστιο κλεμμένο τους πλούτο έχοντας πελατειακή σχέση με τα κακοποιά στοιχεία της πολιτικής ζωής του τόπου, είτε απέχοντας από την μοναδική τους δυνατότητα να διαχειριστούν οι ίδιοι τον πλούτο τους, την ζωή τους, όπου είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα αγγίζοντας πάνω από το 60% του συνολικού πληθυσμού.

.2η: Το Έθνος που σημαίνει ευθύς του Γένους ευθύς του Νού. Είναι η δύναμη που έχουν τα μέλη του, όλοι οι Έλληνες Πολίτες που μετέχουν Κρίσεως και Αρχής. Που δομούν οι ίδιοι το Κράτος τους την Πολιτεία τους πάνω στο πανάρχαιο Αξιακό Σύστημα της ίδιας της Δημιουργίας τους. Είναι Κυρίαρχοι των αποφάσεων που συλλογικά λαμβάνουν για χρηστή Διοίκηση. Ισονομία, Ισηγορία, Ισοκρατία, Δικαιοσύνη και όλα εκείνα τα συστατικά που δομούν την ανέλιξη των  Πολιτών της Πολιτείας και όλοι μαζί παράγουν τον Πολιτισμό τους.

Είναι η ώρα, ο δίκαιος καιρός του επαναπροσδιορισμού σε όλα τα πεδία και επίπεδα των Ελλήνων. Η θέση τους είναι στο Έθνος τους, εκεί ανήκουν, εκεί δημιουργούν συλλογικά όλοι μαζί και ανελίσσονται. Οι Έλληνες δεν είναι λαός, πέτρες , ντουβάρια, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Και ήρθε η ώρα να το δείξουν σε όλους με την ένωσή τους και να τιμωρήσουν όλους αυτούς τους εθνοκτόνους.  Σε ένα ευνομούμενο κράτος, μιας Ελλήνων Πολιτείας, δεν υπάρχουν ασυλίες κανενός είδους,  παρά μόνο άσυλα για τους φρενοβλαβείς.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *