Χρυσό μετάλλιο ο Ντούμας στο ευρωπαϊκό εφήβων στο Βίλνιους

Χρυσό μετάλλιο ο Ντούμας στο ευρωπαϊκό εφήβων στο Βίλνιους

Πρωταθλητής Ευρώπης στους έφηβους αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Ντούμας στα 100μ. πρόσθιο στη διοργάνωση του Βίλνιους και πριν από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι


Για μια ακόμα φορά ένας Έλληνας πρωταθλητής κατακτά χρυσό μετάλλιο το πρώτο μετάλλιο για την εθνική ομάδα κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, είναι χρυσό και το κατέκτησε ο Ευάγγελος Ντούμας στα 100μ. πρόσθιο.

Στην αυλαία του πρωταθλήματος στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας ο κολυμβητής τού Ολυμπιακού έγινε πρωταθκητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο με 1:00.80, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στο αγώνισμα.

Ο Ευάγγελος Ντούμας ανήμερα της Τελετής Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 26 Ιουλίου, θα γιορτάσει τα 16α γενέθλιά του στο Παρίσι, καθώς είναι μέλος της ολυμπιακής ομάδας για τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. μικτή mixed.

Η Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο από τον Ευάγγελο Ντούμα μπήκε στον πίνακα των μεταλλίων, όπου συνολικά βρέθηκαν 19 χώρες. Η Ιταλία κυριάρχησε με 25 μετάλλια ενώ η Ελλάδα κατέκτησε την 13 θέση

16χρονος αθλητής απο την Αλεξανδρούπολη κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, μίλησε την ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και τόνισε ότι ο έντονος ανταγωνισμός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον βοήθησε να σημειώσει καλούς χρόνους και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Αμαλία Αγιοβλασίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *