Υποκρισία…Κικίλιας: «αλλάζει το μοντέλο της Πολιτικής προστασίας έχοντας ως επίκεντρο την πρόληψη».

Υποκρισία…Κικίλιας: «αλλάζει το μοντέλο της Πολιτικής προστασίας έχοντας ως επίκεντρο την πρόληψη».

«Να προλαβαίνουμε ότι μπορεί να προβλεφθεί, να ελέγχουμε προληπτικά, να υπάρξουν και τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία και οι ευέλικτες επιτελικές δομές, όχι μόνον στο κεντρικό κράτος αλλά σε κάθε Περιφέρεια και σε κάθε δήμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας επισήμανε ότι «Το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία έχει στόχο «την αλλαγή του μοντέλου σε εμπροσθοβαρές, με την πρόληψη να έρχεται μπροστά». «Να προλαβαίνουμε ότι μπορεί να προβλεφθεί, να ελέγχουμε προληπτικά, να υπάρξουν και τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία και οι ευέλικτες επιτελικές δομές, όχι μόνον στο κεντρικό κράτος αλλά σε κάθε Περιφέρεια και σε κάθε δήμο».

Όπως είπε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews», «πρόληψη σημαίνει η διαχείριση μιας κρίσης πριν αυτή εκδηλωθεί, όχι μόνον για να την αποτρέψεις όπως π.χ. μια πυρκαγιά, αλλά και για να μειώσεις αν εκδηλωθεί όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό τις επιπτώσεις της στη φύση στους πολίτες και τις περιουσίες τους».

Οι δηλώσεις αυτές του τώρα, που θα έπρεπε να είναι του χθες, επισφραγίζουν την ανύπαρκτη πολιτική βούληση και ηθική διάσταση των πολιτικών ταγών, οι οποίοι αν είχαν έστω και μια  ελάχιστη ικμάδα ήθους μέσα τους θα έπρεπε όλοι να έχουν παραιτηθεί.

Φαίνεται  πως κύριο και μοναδικό τους μέλημα είναι  η εξυπηρέτηση αλλότριων σχεδίων των διεθνιστών του Σιωνιστικού λόμπι για την εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων της Ελλάδας σε γη, θάλασσα, αέρα, αλλά και  την ολική κατάληψη της γεωστρατηγικής της θέσης και τον ρόλο που παίζει αυτή στην παγκόσμια σκακιέρα, αδιαφορώντας για την ζωή των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι πραγματικά αφανίζονται με πολλαπλούς τρόπους. 

Είναι σημαντικό λοιπόν να δούμε σε αυτό το σημείο τι είπε  ο κ. Δημήτρης Σκεπαστιανός σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Κουρδιστό Πορτοκάλι .

«Ναι θα μπορούσαμε να αποδυναμώσουμε την αναμενόμενη καταιγίδα Daniel…»

 Είναι ο άνθρωπος που από το 1981 τροποποιεί τον καιρό με τα αεροσκάφη της εταιρίας του, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει το υπ. Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης καθώς και τον ΕΛΓΑ να αντιμετωπίσει τις έντονες βροχοπτώσεις και το επακόλουθό τους τις πλημμύρες. Προσφέρθηκε επίσης να προκαλέσει βροχοπτώσεις ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα μας.

Είχε μάλιστα πολύ έγκαιρα συναντήσει τον πρώην υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Στυλιανίδη και έθεσε στη διάθεσή του την εταιρία του (3Δ), τα ραντάρ της, και τα αεροσκάφη της, τη τεχνογνωσία της.

Να σημειωθεί  ότι ο κ. Σκεπαστιανός συνεργάζεται δεκαετίες τώρα με τον ΕΛΓΑ-παλαιότερα ΟΓΑ προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Τόσο στη πρόληψη των πυρκαγιών όσο και στη πρόληψη των καταιγίδων- πλημμυρών το κράτος αρνήθηκε την συνεργασία του!

Όταν ερωτήθηκε εάν το κράτος είχε ζητήσει την βοήθειά του, θα είχαμε αποφύγει τον θάνατο ανθρώπων -άγνωστος αριθμός, 100 χιλιάδων και πλέον ζώων, τις απώλειες κατοικιών, εργοστασίων και περιουσιών, εάν επίσης θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τις πλημμύρες στον Θεσσαλικό Κάμπο;

Η απάντηση που έδωσε είναι γροθιά στο στομάχι του παχύσαρκου κατεστημένου.

-Η εταιρία μου η οποία παρακολουθεί σε live μετάδοση με δύο ιδιόκτητα ραντάρ την κίνηση των φαινομένων θα μπορούσε να μετριάσει έως να εξαλείψει την ένταση του φαινομένου..Mε τον ίδιο τρόπο που η Ρωσία και η Κίνα στη διάρκεια δύο διαφορετικών Ολυμπιάδων πέτυχαν να προκαλέσουν ήπιες βροχοπτώσεις πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και το φαινόμενο να εκτονωθεί. 

Έτσι θα ακολουθούσε η απερίσπαστη διεξαγωγή των Αγώνων στις δύο χώρες…

-Από τα 8 ραντάρ που διαθέτει η ΕΜΥ, μόλις δύο είναι σε λειτουργία-εξηγεί ο κ. Σκεπαστιανός. Οσα έχει και η εταιρία μου, η 3D στη διάθεσή της και με τα οποία παρακολουθούμε live 24/7 τα σύννεφα και τα φαινόμενα που προκαλούν. Ναι θα μπορούσαμε να αποδυναμώσουμε την αναμενόμενη καταιγίδα Daniel…

Ο κ. Σκεπαστιανός δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας…

H live παρακολούθηση του καιρού από την 3D και οι επικοινωνίες του κ. Σκεπαστιανού με τους αρμοδίους

Εδώ η απάντηση του Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ενημέρωση πρός τον ΕΛΓΑ

Εδώ η απάντηση από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων – ΕΛΓΑ

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Από 17 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2023 1,8 εκατομμύρια στρέμματα γης έγιναν κάρβουνο περιουσίες χάθηκαν, πανίδα χάθηκε, άνθρωποι χάθηκαν. 935.000 στρέμματα καμένης γης αφορούν τον ακριτικό Έβρο τα σύνορα μας με ολοκληρωτική καταστροφή όπου καιγόταν όχι για 3-4 ή 5 μέρες αλλά για 16 ολόκληρες ημέρες,  η μεγαλύτερη πυρκαγιά από θέμα έκτασης που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, έχοντας προηγηθεί και η ολοκληρωτική καταστροφή της Ρόδου ένα νησί στρατιωτικής σημασίας, οι πυρκαγιές σε ανατολική και δυτική Αττική, Λουτράκι, Κέρκυρα, Μαγνησία, Φθιώτιδα  και Εύβοια με την Πολιτική Προστασία να οδηγεί μεθοδευμένα μέσω μηνυμάτων του 112  σε συστηματικές εκκενώσεις χιλιάδων κατοίκων αλλά και επισκεπτών. Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στον δρόμο χωρίς ούτε μια αλλαξιά ρούχα.

Όσον αφορά τον θεσσαλικό κάμπο, του οποίου η συνολική παραγωγική του έκταση υπολογίζεται περί τα 5 εκατομμύρια στρέμματα, καταστράφηκε από τη «φονική» κακοκαιρία Daniel.

Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Επισημαίνεται το γεγονός ότι οι αποθέσεις αργίλων και λάσπης πάνω στα γόνιμα εδάφη πάχους τουλάχιστον μισού μέτρου δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν καλλιέργειες ούτε τα επόμενα 5 χρόνια!

Μετά τις βαριές πληγές στη χώρα που άφησε πίσω, η ανυπαρξία κάθε είδους υποδομών στην χώρα μας παρά τον τεράστιο απολογισμο για το έτος 2022 ύψους 1.358.418.044.217,84 από την εγκληματική δραση ενός ανθελληνικου κατεστημένου που όχι μόνο απομυζα όλον τον πλούτο των Ελλήνων αλλά έχει φέρει την Ελλάδα  100 χρόνια πίσω.

Για να μάθεις τον πλούτο σου Ελληνίδα ‘Ελληνα Δες εδω

Υποκρισία δίχως όρια από την κυβέρνηση της Ν.Δ. με το υπηρετικό προσωπικό ξένων συμφερόντων του επιτελικού κράτους του Κυρ. Μητσοτάκη, να εμπαίζει βάναυσα τους Έλληνες πολίτες, κυρίως τις οικογένειες που θρηνούν  αγαπημένα συγγενικά τους πρόσωπα είτε από τις φονικές πυρκαγιές είτε τις φονικές πλημμύρες, είτε τα φονικά τρένα στα Τέμπη που έλαβαν χώρα την χρονιά που διανύουμε μην ξεχνώντας βεβαίως και τις προηγούμενες εγκληματικές δεκαετίες των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Φαίνεται  πως κύριο και μοναδικό μέλημα της Βουλής είναι η εξυπηρέτηση αλλότριων σχεδίων των διεθνιστών του Σιωνιστικού λόμπι για την εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων της Ελλάδας σε γη, θάλασσα, αέρα, αλλά και  την ολική κατάληψη της γεωστρατηγικής της θέσης και τον ρόλο που παίζει αυτή στην παγκόσμια σκακιέρα, αδιαφορώντας παντελώς για την ζωή των πολιτών οι οποίοι πραγματικά αφανίζονται με πολλαπλούς τρόπους. Στόχος της κυβέρνησης να φέρει επισιτιστική κρίση και ακόμη μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση στους Έλληνες πολίτες. 

Μία σκληρή πραγματικότητα έρχεται να αναβιώσει στην Ελληνική κοινωνία, γεγονός  που μόνον οι Έλληνες πολίτες  μπορούν να ανατρέψουν, ενεργώντας συλλογικά για την ίδια τους την ύπαρξη πλέον, λέγοντας πρωτίστως στους εαυτούς τους έως εδώ και μη παρέκει και κατόπιν σε όλους αυτούς τους εγκληματίες δολοφόνους!

Αθανασία Πεκλάρη                                   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *