Η συστηματική γενοκτονία με συνταγματική κατοχύρωση της έκτρωσης

Η συστηματική γενοκτονία με συνταγματική κατοχύρωση της έκτρωσης

Ξεκίνησε πλέον με νόμο η συστηματική γενοκτονία των ανθρώπων και που, στην πρωταρχική τους δόμηση, αν είναι δυνατόν. Πρωτεργάτης η Γαλλία, δίνεται πλέον το δικαίωμα στην θήλυ άνθρωπο με νόμο να αποφασίζει για την ακύρωση του γόνου της διά παντός.

Ο πρόεδρος Μακρόν ανακοίνωσε ότι η σχετική πρόταση είναι έτοιμη και θα παρουσιαστεί τις προσεχείς  ημέρες στο Συμβούλιο του Κράτους. Η συνταγματική αναθεώρηση αφορά το άρθρο 34 του γαλλικού Συντάγματος και θα προσδιορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα ασκείται «η ελευθερία της γυναίκας, στο να επιλέγει την εθελούσια διακοπή της εγκυμοσύνης της». Είναι τραγικό (ένας τεράστιος κωδικός σε έννοια και ουσία όπως η ελευθερία) να χρησιμοποιείτε πάντα για να δημιουργούνται νόμοι οι οποίοι δεν είναι καν δημιουργικοί αλλά αντιθέτως απόλυτα  καταστροφικοί, δεν προάγουν καν την ελευθερία, την προσβάλουν και βεβηλώνουν απόλυτα  την ουσία του ίδιου του Ανθρώπου, την ίδια του την φυσιολογία.

Βλέπε τον πρόσφατο νόμο που θέσπισαν πάλι στο όνομα της ελευθερίας,  της  αλλαγής φύλου από άρρεν σε θήλυ και από θήλυ σε άρρεν και τώρα πάλι  με νόμο δολοφόνοι, και με την ελεύθερη μας βούληση, είναι αδιανόητο.

 Οι νόμοι πρέπει να προασπίζουν την ζωή να την προστατεύουν να την εξελίσσουν. Ποιος νόμος μπορεί  να ακυρώσει  την Ζωή;  Τι είναι η Ζωή μηχανή που την σβήνεις η την ανάβεις όταν και όποτε θες; Πως  ακυρώνεις την Ζωή, αυτό το τεράστιο δώρο, μπες στη θέση του γόνου.

Πως θα του αφαιρείς την Ζωή εσύ που βρίσκεσαι εν Ζωή  και έχεις την δύναμη την συγκεκριμένη στιγμή  στα χέρια σου, πρέπει να καταλάβεις τη κάνεις σε αυτήν την ψυχή που προσπαθεί να έρθει στον κόσμο από ένα άλλο πεδίο και επίπεδο που δεν αντιλαμβάνεσαι παρόλο που πέρασες και εσύ από το ίδιο ακριβώς  πεδίο και επίπεδο και εμφανίστηκες.

Τα κράτη μέλη έχουν χρέος οι νόμοι που θεσπίζουν πρωτίστως να ασφαλίζουν και να προστατεύουν σε κάθε περίπτωση την Ζωή. Ζωή ίσον δημιουργία και δημιουργία ίσων Ζωή.

 Το 2022 κατεγράφησαν στη Γαλλία 234.000 αμβλώσεις, οι περισσότερες της τελευταίας τριακονταετίας. Μπορεί κάποιος ειδικός να μας αναλύσει με αποδεικτική διεργασία γιατί συμβαίνει όλο αυτό. ΓΙΑΤΙ να συμβαίνει? Αν δούμε αν παρατηρήσουμε αν κάνουμε μια σύντομη απογραφή σε όλα και στα πάντα ξεκινώντας από τον ίδιο μας τον εαυτό  θα δούμε απλά και καθαρά ότι όλα  συμβαίνουν και θα συμβαίνουν διότι είμαστε πέρα και μακρύτερα από την αληθινή υπαρξιακή μας θέση με ότι αυτό συνεπάγεται. Ζούμε, υπάρχουμε, αλλά που, γιατί τι θέλουμε, τι κάνουμε και εντέλει τι πράττουμε; Ρωτώ? Που είναι ο οργανισμός ηνωμένων εθνών ο ΟΗΕ; Που είναι τα δικαιώματα του παιδιού όταν η πρώτη γέννηση του ανθρώπου συμβαίνει κατά την  σύλληψη του; και γιατί δεν έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ η προστασία του παιδιού; Ποια είναι η θέση του;. Που είναι όλοι αυτοί οι δημιουργημένοι οργανισμοί που κόπτονται για τον άνθρωπο και τα ανθρώπινα δικαιώματα ?

Ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε ότι η συνταγματική αναθεώρηση δεν θα γίνει μέσω δημοψηφίσματος  ίσων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά μέσω της λεγόμενης διαδικασίας του Συνεδρίου των Βερσαλλιών, δηλαδή της κοινής απόφασης της Εθνοσυνέλευσης και της Γερουσίας. Πάλι δεν θα ερωτηθούμε για αυτό που εν πράγματι μας αφορά  αν συμφωνούμε τουλάχιστον πλειοψηφικά. Και όπως γίνετε αντιληπτό ποιο πάνω  εκφράζονται με λέξεις που δεν αντιλαμβάνονται την εννοιολογική τους σημασία. Όλο αυτό που εκτελείτε είναι πραγματικά κατάπτυστο. Στη Γαλλία ο πρώτος νόμος για την εθελούσια διακοπή της κύησης υπερψηφίστηκε το 1975, επί προεδρίας Ζισκάρ Ντ’ Εστέν και με υπουργό Υγείας την Σιμόν Βέιλ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ

Συντάκτης: Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *