ΠτΔ…Γλάστρα αξίας €14.166 ευρώ!

ΠτΔ…Γλάστρα αξίας €14.166 ευρώ!

Σαφής η κοινωνική παραπλάνηση και όχι μόνον, μέσα από το μήνυμα που απέστειλε η Προεδρία της «Δημοκρατίας».

Άστεγοι και άτομα με αυτισμό, αλλά και παιδιά Ουκρανών είπαν, μεταξύ άλλων, τα κάλαντα στην κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τι ζούμε! συνάνθρωποι μου τα τελευταία χρόνια και όπως δείχνουν τα πράγματα, αναμένεται να ζήσουμε άλλη μια χρονιά ψευδαισθήσεων.

Εάν θα αφεθούμε να γίνουμε έρμαια των ψευδαισθήσεων αυτών, υπόκειται αποκλειστικά σε εμάς και στο κατά πόσο θα επιμείνουμε στην ίδια τακτική, της συνεχούς έλλειψης της συνοχής μας ως σύνολο Ελλήνων πολιτών και της ανοχής και απραξίας μας αποδεχόμενοι τις άδικες πρακτικές μιας φεουδαρχικής κομματοκρατίας, όπου θα συνεχίσουμε να βιώνουμε «ανεπανάληπτες» στιγμές απείρου παραπλάνησης, με έτοιμα σενάρια γραμμένα από ξένα κέντρα ελέγχου της εξουσίας στην Ελλάδα μας, με στημένα σκηνικά ώστε που στοχεύουν στο συναίσθημα μας για να αποσυμπιέζουν τη κοινωνική βαλβίδα που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Στημένοι σύλλογοι, στημένα ιδρύματα και ΜΚΟ, λάβανε μέρος στην παράσταση, εν μέρη εν αγνοία τους.

Είδαμε μεταξύ άλλων να ανταλλάσσει ευχές η ΠτΔ με πρόσωπα των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος – Ακτοφυλακής – τα οποία και ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους (πάντα πιστοί στις κυβερνητικές επιταγές), με την υποκρισία να φοράει τα πιο φανταχτερά της χρώματα. Οι διορισμένες και όχι εκλεγμένες κυβερνήσεις μας έχουν παραδώσει γη και ύδωρ. Το 2024 μάλλον θα ανακοινωθεί κι επίσημα η οριστική παράδοση του Αιγαίου, και με την καθόλου τυχαία και πολύ συγκεκριμένη επιλογή της παρουσίασης των παιδιών από το Ουκρανικό σχολείο για να χρυσώσουν το χάπι και να κατευνάσουν τα πνεύματα των Ελλήνων από την μία καθώς απογυμνώθηκε αμυντικά η χώρα μας στέλνοντας τα οπλικά της συστήματα στην Ουκρανία που ούτε και αυτό είναι τυχαίο όλα στήθηκαν για να ανοίξει και η πόρτα διάπλατα στις Τουρκικές-Αμερικανικές βλέψεις για το φιλέτο Ελλάς όπως να στείλει και το μήνυμα η κυβέρνηση ότι στηρίζει την Ουκρανία αδιαφορώντας για την καταστροφική αυτή εξαρχής επιλογή για την χώρα μας αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Όλο το πολιτικό τσίρκο-προσωπικό κομπάρσοι της γενικής εφησύχασης του πληθυσμού ή της μάζας. Έτσι πήρε την σκυτάλη η Σακελλαροπούλου να εκτελέσει τα καθήκοντα της.

Τα ευχολόγια είχαν και πάλι την τιμητική τους, δεν έλλειψαν τα θεάματα με μπόλικο συναίσθημα. Μία Ηolly*γουντιανή τύπου, προσφορά προς τους Έλληνες πολίτες , που ζουν τα τελευταία χρόνια το μαρτύριο του βατράχου κάποιοι το λένε σύνδρομο.

Όλα τα κάνει σε φτηνή τιμή η ΠτΔ ή όχι; λέγοντας τα αληθινά ψέματα στους πολίτες επί κάμερας, φανερά ανανεωμένη της το αναγνωρίζουμε, φαίνεται σαν να περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Και πώς να μην περνάει καλά όταν από τον πρώτο μήνα του 2024 η Σακελλαροπούλου μαζί με επιδόματα θα αμείβεται με €14.166 ευρώ εκτός τα πληρωμένα ταξίδια και άλλα έκτακτα έξοδα που θα τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός συνέλληνες μου. 

Άντε και σε καλή μεριά!

Άσχετα εάν οι πενιχρές αυξήσεις που εξαγγέλθηκαν για τους κοινούς θνητούς θα κα-ταπωθούν από την ακρίβεια συν το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει τον μικρότερο κατώτατο μισθό της Ευρωζώνης πάραυτα η ΠτΔ εύχεται καλή χρονιά.

Τις αυξήσεις στους μισθούς τις «κατάπιε» ο πληθωρισμός θα λένε στα κανάλια! Ανίκητο εμφανίζεται το τέρας της ακρίβειας!…  Έρχεται…

Εξαρτώμενοι άνθρωποι  χειραγωγούμενοι, σε σωματεία , συλλόγους, ΜΚΟ κάνουν κωλοτούμπες για ένα ψίχουλο της πίτας,  η οποία σημειωτέων  έχει ήδη μοιραστεί σε ημέτερους από πριν και αυτοί δεν είναι ούτε οι απλοί πολίτες ούτε οι άστεγοι ούτε οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες ούτε και κανένα άλλο κοινωνικό στρώμα.

Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που διαχωρίζουν τον εαυτόν τους από το σύνολο για λίγα επιπλέον ψίχουλα και γίνονται εύκολα μέρος της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Το ζήτημα βεβαίως είναι να έχεις επίγνωση του περιβάλλοντος διότι, όταν έχει πάρει φωτιά γύρω σου είναι ζήτημα χρόνου να έρθει και σε σένα η φωτιά.

Λυπηρό φαινόμενο μιας περιόδου όπου άνθρωποι εξαγοράζονται για να διατηρήσουν έναν μισθό, μια θέση εργασίας, λίγα προνόμια, για επιδόματα , μια σύνταξη, για μια εγχείρηση, για να μην χάσει το σπίτι του, να γλυτώσει κανένα πρόστιμο, και χιλιάδες άλλους λόγους και αυτό να συμβαίνει άκουσον-άκουσον στην Ελλάδα που όλα τα παραπάνω είναι καθήκον του κράτους να τα παρέχει, όλα! και μάλιστα η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να το κάνει άμεσα «χθές», για να μην πούμε ότι ποτέ δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο στην Χώρα της αφθονίας..

Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει Ελλάδα, πόσο πλούτο  και τι τίτλους διαθέτει, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν και μάλιστα πολύ καλά και πως να τα εκμεταλλεύονται.

Το σημαντικό για το κυβερνητικό τσίρκο επετεύχθη η παράσταση δόθηκε όλα θα πάνε καλά να μην ανησυχούν οι Έλληνες, έρχονται αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, έρχονται πράσινα τιμολόγια, έρχονται πράσινα πλοία και πράσινα άλογα της  πράσινης ανάπτυξης που επιβάλλει η  πράσινη ατζέντα 2030.

Δεν θα έχεις καμία ιδιοκτησία δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα’ σαι ευτυχισμένος πολίτη μου.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ!  

Πεκλάρη Αθανασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *