Το  ΓΕΕΘΑ διασύρει την ισχυρή βούληση των Ελλήνων… με την Κυρά της Ρώ

Το  ΓΕΕΘΑ διασύρει την ισχυρή βούληση των Ελλήνων… με την Κυρά της Ρώ


Επειδή στην σημερινή πραγματικότητα αρκετοί από μας σταματήσαμε πλέον να εκπλησσόμαστε με ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα όσον αφορά κοινωνικά, οικονομικά η πολιτικά θέματα και αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης, βλέπουμε την επικαιρότητα με μια ρεαλιστική και κριτική ματιά ως οφείλουμε άλλωστε   ως  ενεργοί πολίτες.

Πριν από λίγες ημέρες έλαβε χώρα μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θέμα  της εκδήλωσης η Δέσποινα Αχλαδιώτη, η γνωστή σε όλους ως η Κυρά της Ρώ. Η Ελληνίδα αυτή με την τεράστια ψυχική δύναμη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής της φύλαγε Θερμοπύλες. Στην Νήσο Στρογγύλη μια ανάσα από τα τουρκικά παράλια, έκανε κάθε πρωί έπαρση της Ελληνικής Σημαίας χωρίς να υπολογίσει τον εξ ανατολών γείτονα.

Ήθελε να δείξει σε ποιον ανήκει η περιοχή αυτή και ποιος κάνει κουμάντο εκεί.

Πραγματική Ελληνίδα, Απροσκύνητη.

Στην συγκεκριμένη λοιπόν εκδήλωση στον αντίποδα όλων αυτών, παρουσιάστηκε η ζωή αυτής της Ελληνίδας, όχι όμως η δράση της καθόλη την διάρκεια της ζωής της υπέρ της Ελλάδος, αλλά η προσωπική και συζυγική της σχέση. Ναι καλά ακούσατε, ασχολήθηκαν με το τι έκανε η γυναίκα αυτή με τον σύζυγο της στις προσωπικές τους στιγμές.

Θαρρείς και ο σεναριογράφος ήταν εκεί και παρακολουθούσε από την χαραμάδα το ζευγάρι. Δεν μας είπε όμως αν είχε και….φακό και έβλεπε καθαρά τι έκανε το ζευγάρι, ή ήταν σκοτάδι και απλά πολλά από τα γραφόμενα του σεναρίου τα φαντάστηκε ο τύπος αυτός. (Θα μπορούσαμε  να έχουμε πιο καυστικό χιούμορ για αυτόν τον τύπο άλλα δεν επιτρέπεται να υποτιμήσουμε το  κείμενο πέφτοντας στο υπόγειο επίπεδο τους.)

Ποιός πλήρωσε γι΄ αυτήν την εκδήλωση και ποιός την παρακολούθησε;

Ε δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιός πληρώνει το μάρμαρο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ναι σωστά το μαντέψατε.

Την Κυρά της Ρώ την έχουν τιμήσει κατά καιρούς όλοι οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ για την προσφορά της όσο ήταν εν ζωή και πολύ καλά κάνανε.

Η γελοιότητα στο σήμερα συμπληρώνεται με την παρουσία του σημερινού αρχηγού ΓΕΕΘΑ Φλώρου Κωνσταντίνου ο οποίος πήρε δυο χιλιάδες στρατό και πήγε στην παράσταση για να ακούσει από την μοναδική ηθοποιό, «μονόλογος ήταν το έργο», τι έκανε η κυρά της Ρώ στο κρεβάτι της με τον σύζυγο της σε απόδοση των συμβάντων από τον σεναριογράφο.

Τους τίμησε και με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στην αποδόμηση για άλλη μια φορά του ελληνισμού και των συμβόλων του.

Πόσο ραγιάς μπορεί να είσαι αρχηγέ ΓΕΕΘΑ και επιβραβεύεις μάλιστα την τεράστια αυτή  προσβολή των Ελληνικών Συμβόλων και Προτύπων;

Η κυρά της Ρώ είναι ένα σύμβολο ανδρείας και αυταπάρνησης της Ελληνίδας διαχρονικά.

Η ίδια εκδήλωση έγινε και στην Βοστόνη των Ην. Πολιτειών Αμερικής στις  15 Οκτωβρίου 2023.

Έπρεπε να γίνουμε πάλι διεθνώς ρεζίλι;

Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσαμε να προλάβουμε και να σώσουμε κάτι από τον κατήφορο που έχουν πάρει όλοι αυτοί που κατευθύνουν έναν ολόκληρο λαό στοχευμένα στον αφανισμό του.

Παρακολουθώντας τις κριτικές για την παράσταση από τους λεγόμενους γνώστες των καλλιτεχνικών, ένα τσούρμο κρατικοδίαιτων υπαλληλάκων, αφού έχουν στήσει το σενάριο της γελοιοποίησης, βγαίνουν μετά και κάνουν  διθυραμβικές κριτικές υπέρ της γελοιότητας τους, προσπαθώντας να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας  επειδή εμείς δεν είμαστε ειδικοί στην κριτική θεατρικών παραστάσεων.

Δεν ξεχνούν όλοι αυτοί να αυτό συγχαίρονται για το έργο που προσφέρουν στον εντολοδότη τους, δυνάστη του Έλληνα.

Όχι δεν είμαστε ειδικοί στις κριτικές θεάτρου.

Είμαστε λογικά σκεπτόμενοι πολίτες και με την λογική διεργασία του ορθού και του υπαρκτού μπορούμε να ξεχωρίσουμε την γελοιότητα από την σοβαρότητα της οιασδήποτε περίπτωσης ή κατάστασης.

Δυστυχώς για σας δεν πάσχουμε από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια και κρατάμε τον Έλληνα σε εγρήγορση έως να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να σας καθαιρέσουμε γιατί δεν πάει άλλο με τον κατήφορο που ακολουθείτε εκτελώντας εντολές  ανθελληνικών κέντρων.

Στην ουσία στήθηκε μια παρωδία για να προσβάλλουν ξεκάθαρα την ισχυρή βούληση των Ελλήνων όπως στην περίπτωση της κυράς της Ρω που επί χρόνια τιμούσε την πατρίδα της κάνοντας το αυτονόητο.

Δεν είναι τυχαία η θεατρική παράσταση  που επέλεξε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ να γιορτάσει την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων προσβάλλοντας  στο πρόσωπο της κυράς της Ρω την ισχυρή  βούληση όλων των Ελλήνων. 

Σε μια πραγματική Ελλήνων Πολιτεία, δεν θα διανοηθούν κάτι τέτοιοι τύποι να προσβάλουν τον Έλληνα και την ιστορία του, διότι οι ένοπλες δυνάμεις θα είναι αυτές που θα σηκώνουν το φρόνημα των Ελλήνων ψηλά και θα προβάλλουν το ήθος και την τιμή μέσα από τις πράξεις τους..

Σαμαράς Χρήστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *