«Ο Άλλος Άνθρωπος»… Δεν είναι η κορυφή του παγόβουνου!

«Ο Άλλος Άνθρωπος»… Δεν είναι η κορυφή του παγόβουνου!

Στα κόκκινα η διαφθορά των θεσμών στην Ελλάδα από την στιγμή που ανέλαβε την επιτήρηση  η Ε.Ε


Δεν έχει τέλος η διαφθορά των θεσμών στην Ελλάδα,  ειδικά από τότε που ανέλαβε και επισήμως την επιτήρηση του κράτους η ΕΕ, με την υπαγωγή της Χώρας  στους νόμους  του μεγάλου δουκάτου του Λουξεμβούργου.

Ακόμη μια μαύρη σελίδα για τον θεσμό της Δημοκρατίας γράφεται υπό την θητεία της Σακελλαροπούλου Κατερίνας. Αυτή τη φορά εμφανίζεται ως ηθικός αυτουργός και θα το εξηγήσω παρακάτω.

Με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα το «Πρώτο Θέμα», αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που προ μηνών βράβευσε χωρίς αιδώ η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταπέλτης είναι το πόρισμα της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες» για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, που έγινε γνωστός από τα συσσίτια σε πρόσφυγες και ανέργους. Έπαιρνε τα χρήματα από επώνυμους και απλούς πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε τυχερά παιχνίδια – «Το εγκληματικό προϊόν» υπολογίζεται σε 600.000 ευρώ – Κατηγορείται ακόμα μια συγγενής και μία συνεργάτης του.

Σημαντικό είναι, να μείνουμε στην αιτία και όχι στο αίτιο, για να μπορέσουμε ως κοινωνία να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων καθώς διασύρεται η χώρα μας αλλά και το σύνολο των πολιτών από ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο που βρίθει παράνομων πράξεων παρασέρνοντας ως ηθικός αυτουργός τους πολίτες να παράξουν και αυτοί παρανομίες, όπου όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος .

Βράβευσε η ΠτΔ πολίτη που οργάνωσε συσσίτια για πολίτες.

Αυτό είναι το Σκάνδαλο

Η ανικανότητα, η αδιαφορία, η αλαζονεία της πολιτικής και δικαστικής ηγεσίας αλλά και της ΠτΔ που είναι θεσμοί, οι χαμηλού επιπέδου σχέσεις τους με διάφορα  κακοποιά στοιχεία ακόμη και παιδεραστές βλέπε Λιγνάδη κ.α. , είναι το ένα σκέλος, το άλλο είναι ότι έχουν αποθρασυνθεί.

Δεν επικροτούμε την εγκληματική πράξη  του εν λόγω παραβάτη-κλέφτη, όμως, δεν είναι αυτός η κορυφή του παγόβουνου.

Όταν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επιβραβεύει τα κοινωνικά συσσίτια άκουσον-άκουσον σε μια χώρα που έχει ετήσιο ισολογισμό πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ το οποίο γνωρίζει πολύ καλά εμπαίζοντας μαζί με όλο το πολιτικό προσωπικό τους πολίτες αυτής της χώρας, υποβάλλοντας τους σε καθεστώτα φτώχειας και ανέχειας.

Κρατικοί Ισολογισμοί – Απολογισμοί

Το μόνο που παρουσιάζουν από το Υπ. Οικονομικών και διαφημίζουν αναλύοντας το δήθεν τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι ο κρατικός προϋπολογισμός δηλαδή τα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνει το κράτος μέσα σε ένα οικονομικό έτος, τα έσοδα όμως;;;.

Γεγονός που γνωρίζουν και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί εφόσον διοικούν επί της ουσίας εποπτεύοντας  την Ελλάδα.

Όταν οι Πολιτικοί κλέβουν τους πολίτες είναι και οι ηθικοί αυτουργοί κάθε μικρού η μεγάλου κλέφτη-πολίτη..

Εάν υπήρχαν πολιτικοί με ήθος δεν θα είχαμε αυτή την κοινωνική κατάντια στην Ελλάδα. Και δεν θα είχαμε καν συσσίτια ούτε θα παρουσίαζε την εικόνα του φτωχού συγγενή η χώρα μας στην ΕΕ.

Άρα!

Γεγονός…Ούτε η ΕΕ ούτε καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να πατάξει την διαφθορά διότι είναι μέρος αυτής.

Λύση… Το ζήτημα είναι καθαρά των πολιτών.

Μόνον ένας πολιτικός φορέας με Εθνική ταυτότητα όχι ως επωνυμία, δηλαδή ως  ένα ακόμη κόμμα «πατριωτικό» τα οποία τα βλέπουμε στις μέρες μας  να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια ως μύκητες, αλλά στην βάση στην δομή του με νομική ισχύ εκπροσώπησης του Έθνους των Ελλήνων, μπορεί να ανατρέψει το πολύχρονο κατεστημένο της κομματοκρατίας στην Ελλάδα.  

Να δικάσει και να καταδικάσει την ανομία στη ρίζα της, ως πραγματική αιτία παραγωγής της εγκληματικότητας.

Να πατάξει την διαφθορά και την ανομία απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται στην πολιτική και δικαστική εξουσία της Ελλάδος και όχι μόνο, όσο ψηλά και αν βρίσκονται οι υπαίτιοι.

Και να φέρει τάξη στο κοινωνικό χάος που έχουν επιφέρει όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί όλα αυτά τα χρόνια πράττοντας εγκλήματα χωρίς πολιτικό κόστος

Πως να έχουν πολιτικό κόστος, την στιγμή που κανένας   κομματικός μηχανισμός δεν έχει καταθέσει ποτέ στον Αρειο Πάγο το πρόγραμμά του, δεσμευόμενο νομικά για την υλοποίηση του έναντι των Ελλήνων πολιτών, με ποινικές ευθύνες αν δεν το υλοποιήσει.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της σελίδας μας,  το μόνο καταστατικό πολιτικού φορέα με προγραμματικές δηλώσεις και ιδρυτική διακήρυξη που καλύπτει στο ακέραιο τις πιο πάνω προϋποθέσεις και μάλιστα με νομική δέσμευση και αποποίηση της Βουλευτικής ασυλίας με συμβολαιογραφική πράξη είναι μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις με Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα τον κ. Αρτέμη Σώρρα.

Οι αποφάσεις και οι επιλογές των πολιτών είναι αυτές που θα ορίσουν τα αποτελέσματα, διότι  είναι ιστορικές οι στιγμές που βιώνουμε και κρίσιμες για το μέλλον ολόκληρου του Γένους  των Ελλήνων.

Είναι κοντά οι μέρες των Ευρωεκλογών.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *