Tα GayGames, Ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες τους Διός

Tα GayGames, Ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες τους Διός

Δεν υπάρχει Υπ. Πολιτισμού στην Ελλάδα να προστατεύσει την κοσμοθέαση των Ελλήνων και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους υβριστές που προσβάλλουν  με αίσχιστα ψεύδη τα Ιερά των προγόνων μας και την ίδια την ανθρώπινη φυσιολογία;;;.


Είναι ποτέ δυνατόν η Ελλάδα να επιτρέπει να γίνει  υποψήφια  για το  2030 φιλοξενώντας  την ίδια την ανωμαλία (GayGames), την ασθένεια της GayΑτζέντα προσβάλλοντας τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

 Αντιθέτως όλα δείχνουν με τις ανθελληνικές πολιτικές αποφάσεις ανώμαλοι, σχιζοφρενείς διοικούν την χώρα του Φωτός.

Πως φτάσαμε σαν χώρα στα έσχατα σημεία;;;

Για να αποκοπεί, (έστω και παροδικά διότι πάντα έρχεται ο δίκαιος καιρός που επανασυνδέονται όλα) η ανθρωπότητα από την  ροή του Ιστού που είναι η αληθινή Ιστορία της, πρέπει να θαφτεί η Αλήθεια του Δικαίου και να καταστραφούν ιστορικά στοιχεία όπως  γραμματεία μνημεία κ.α.,  αποκόβοντας τους ανθρώπους από τις  μνήμες τους.

Τα μνημεία, το λέει και η λέξη λειτουργούν ως πόροι μνήμης, προβάλλοντας τους  συμβολισμούς τους και τις  χρονολογικές περιόδους, αναδεικνύοντας  τα επιτεύγματα, τον πολιτισμό, τις αξίες που διέπουν την  εκάστοτε περίοδο-εποχή. 

Η γραμματεία παράλληλα καταγράφει την χρονολογική σειρά των γεγονότων και  των προσώπων, αποτυπώνοντας τα  κοινωνικά  δρώμενα, τα ήθη, τις παραδόσεις τα έθιμα, την πολιτική, την οικονομία, την αρχιτεκτονική τις  επιστήμες, τους πολέμους, τους αγώνες και φανερώνει   την εθνική ταυτότητα και  τον πολιτισμό των πολιτών,  συμβάλλοντας έτσι στην διαμόρφωση της εθνικής τους συνείδησης και της αυτογνωσίας τους.

Η απόκρυψη της Αλήθειας και η παραποίηση της είναι εργαλείο στα χέρια των πάσης φύσεως δογμάτων του ενός Ιερατείου που τα κατασκευάζει, αφού πρώτα έκανε σαφές την μανία του καταστρέφοντας τους  Ναούς των προγόνων μας , σπάζοντας τα αγάλματα, καίγοντας τις βιβλιοθήκες κλέβοντας την γνώση , λεηλατώντας και  δολοφονώντας για να επικυριαρχήσει επάνω στην ανθρωπότητα.    

Έτσι σήμερα μας φτάσανε στην απόλυτη κατάντια ως ανθρώπινο γένος μέσα από αποστακτικές διδαχές και χαράγματα, χημικά σκευάσματα, γενετικές παρεμβάσεις, γονιδιακές  θεραπείες αλλοίωσης του ανθρώπινου  γονιδιώματος και ασύμβατες συχνότητες  με την δομή και δόμηση του ανθρώπινου γένους, οι οποίες δρουν καταστροφικά παρεμβαίνοντας και αλλοιώνοντας  την φύση και φυσιολογία του ανθρώπου.

Φτάσαμε σήμερα οι άνθρωποι  να είμαστε στα πρόθυρα σχιζοφρένειας, εάν δεν είμαστε ήδη σχιζοφρενείς.

Ορισμός της Σχιζοφρένειας:

Η σχιζοφρένεια είναι μια πολύπλοκη, σοβαρή και αινιγματική πλέον νόσος που προσβάλλει τον άνθρωπο. Πρόκειται για ένα σύνδρομο που κύριο χαρακτηριστικό του έχει την εσωτερική και εξωτερική αλλοίωση της πραγματικότητας. Η αλλοίωση αυτής της πραγματικότητας αποτελεί και τον πυρήνα αυτής της ψυχωτικής νόσου. Επηρεάζει την οργάνωση της σκέψης, το συναίσθημα την συμπεριφορά και την λειτουργικότητα του ατόμου.

Ερώτηση: Πόση αλλοίωση της πραγματικότητας όταν κάποιος το αφύσικο το αντιμετωπίζει  ως φυσικό και την παραφύση ως φυσιολογική;

Πόσο σχιζοφρενική είναι η ομοφυλοφιλία;

Πόσο σχιζοφρενικό είναι να θέλουν να παντρεύονται άνθρωποι του ίδιου φύλου και να τεκνοθετούν  για να κάνουν οικογένεια που είναι ο οίκος του γένους;

Πόσο παρανοϊκό είναι κάποιοι άνθρωποι να δηλώνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με  αυτή την παραφύση  νομοθεσία που  βιάζει την ανθρώπινη φυσιολογία τους αποδεχόμενοι την δήθεν διαφορετικότητα όπως αυτή παρουσιάζεται από δογματικές ομάδες, σέχτες, στοές που θέλουν να καταστρέψουν την φυσιολογία των ανθρώπων αφανίζοντας την ανθρωπότητα;;

Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ήταν μία τεράστια χορηγία στους ανθρώπους για να επαναπροσδιορίσουν και επαναπροσδιοριστούν με την νομοτελειακή δημιουργία τους.
Δόθηκαν από τον πατέρα μας ΔΙΑ στον ΜΙΝΩΑ Ά για να εκτελούνται από τους ανθρώπους κάθε 7 έτη. Οι κύκλοι των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ είναι 7 και όχι 5 όπως έχουν επιτρέψει οι άνθρωποι όντας σε αποστακτικό ρυθμό να αλλοιωθούν στο πέρασμα των χρόνων.

Τα χρώματα των 7 κύκλων είναι τα χρώματα της Ίριδος την φασματική απεικόνιση των ενεργειών της συμπαντικής μήτρας  ΤΟΥ ΚΥΝΑ – ΣΕΙΡΙΟΥ και στο κίνημα των κίναιδων έχουν χρησιμοποιήσει τα χρώματα αυτά στη σημαία τους προσβάλλοντας την Δημιουργία μας.

Η δημιουργία μας είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ. Ένας από τους πρωταρχικούς ΝΟΜΟΥΣ είναι η ΙΣΟΖΥΓΙΑ  της ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ. Οι άνθρωποι γεννιούνται με την ιδιότητα του ΑΡΡΕΝ και του ΘΗΛΥ  αυτή η συνθήκη δεν σπάει δεν αλλοιώνεται και δεν μεταλλάσσεται. Στην πραγματική Δημιουργία δεν υπάρχει τρίτο φύλο, δεν υπάρχει ανωμαλία, ασθένεια, μόλυνση όλα λειτουργούν νομοτελειακά.

Η ασθένεια της ομοφυλοφιλίας προήλθε από το δόγμα,

όταν άντρες χριστιανοί μοναχοί που ήταν εγκλεισμένοι σε μονές και μοναστήρια  τους νικούσε η ύψιστη διαδικασία της αναπαραγωγής που έχει ο άνθρωπος έμφυτα μέσα του  για την διατήρηση της ζωής και γεωμετρική ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους στον τεράστιο πλανήτη μας, που ψευδώς  μας λένε ότι είμαστε πολλοί οι άνθρωποι και κινδυνεύει από εμάς ο πλανήτης και πρέπει να ελαττωθούν οι γεννήσεις.

Οι κίναιδοι(ομοφυλόφιλοι) σπάνιο φαινόμενο  στην αρχαία Ελλάδα ήταν  αποκομμένοι από το σύνολο της κοινωνίας.

Σήμερα υβρίζονται οι πρόγονοί μας και δεν ανοίγει ρουθούνι. Τον τεράστιο Μέγα Αλέξανδρο τον προσβάλλουν λέγοντας ότι ήταν κίναιδος. Αιδώς αχρείοι

Το θέμα είναι των  Ελλήνων και της Ελληνικότητας.

Οι Έλληνες πρέπει να βάλουν τέλος στην Ύβρη των τεράστιων προγόνων μας και σε όσους σκοτώνουν την φυσιολογία του ανθρώπου.

Ολη η Αλήθεια για τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  εδώ  

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α΄ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΠΡΙΝ 1600 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *