Θα γίνει ή ξεκίνησε ήδη ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;

Θα γίνει ή ξεκίνησε ήδη ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να βάλει τις ΗΠΑ μέσα στην Ευρώπη, να κρατήσει την Ρωσία απ` έξω και την Γερμανία κάτω είχε πει ο Άγγλος Πρωθυπουργός  Ουίνστον Τσόρτσιλ αν θυμάμαι καλά.


Για να δούμε τώρα μια σειρά γεγονότων που προβληματίζουν τον κάθε σκεπτόμενο πολίτη.

Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και οι συμμαχία των δυνάμεων του Άξονα με την Ιαπωνία την Γερμανία την Ιταλία και την Ισπανία  να είναι αντιμέτωπες με όλον σχεδόν τον υπόλοιπο κόσμο.

Κάποιοι στο διεθνές παρασκήνιο αποφάσισαν να τον ξεκινήσουν έτσι απλά και μόνον για να παίξουν πολεμικά παιγνίδια αιματοκυλίζοντας την ανθρωπότητα που θρήνησε πάνω από εκατό εκατομμύρια, αν και είναι πολύ πιθανόν να έχει ξεπεραστεί το νούμερο αυτό κατά πολύ.

Λίγο πριν το προδιαγεγραμμένο  τέλος του πόλεμου γιατί αυτοί που τον ξεκίνησαν, γνώριζαν και την ημερομηνία λήξεως του αφού οι ίδιοι την είχαν σε τελική ανάλυση ορίσει.

Έχουμε δηλαδή τον Αύγουστο του 1945, τον λεγόμενο Άξονα όπως είπαμε πριν, από την μια πλευρά και τις δυνάμεις των Συμμάχων από την άλλη με ΗΠΑ ,Αγγλία, Γαλλία , Καναδά, Σοβιετική Ένωση, Αυστραλία και όλες τις άλλες χώρες.

Με την λήξη λοιπόν του πολέμου, κάποιος αποφάσισε να χωρίσει τον κόσμο σε Ανατολικό και Δυτικό μπλοκ. Ανατολικά η Σοβιετική Ένωση με τις άλλες χώρες που είχε υπό την επιρροή  της (Σύμφωνο της Βαρσοβίας ) και  Δυτικά (NATO) οι ΗΠΑ σε πρώτο πάντα λόγο με τους συμμάχους τους, στους οποίους προστεθήκαν τώρα και οι μέχρι πρότινος εχθροί, Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία. Από που δόθηκε η εντολή και από την μια στιγμή στην άλλη οι άσπονδοι εχθροί γίνανε σύμμαχοι και οι σύμμαχοι στον πόλεμο εναντίον του ναζισμού θανάσιμοι εχθροί.

Τι παιγνίδι παίχτηκε πάλι στις πλάτες των ανθρώπων;

Ξεκινά η περίοδος του λεγόμενου ψυχρού πολέμου. Η ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων και από τις δυο πλευρές δημιούργησε ένα κλίμα μόνιμης προετοιμασίας  πολέμου, για να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, για να χρησιμοποιήσουμε την εύστοχη λαϊκή παρομοίωση.

Μετά την πάροδο αρκετών ετών φτάνοντας στο 1991 έχουμε την διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας κάτω από την πίεση που ασκήθηκε λόγω εξεγέρσεων των πολιτών εναντίον του ολοκληρωτικού και καταφανέστατα καταπιεστικού κομουνιστικού καθεστώτος.

Άρα, αφού το ένα μπλοκ έπαψε να υπάρχει, ποιος ήταν ο λόγος διατήρησης του άλλου στρατοπέδου του ΝΑΤΟ;

Η απάντηση δόθηκε πριν από μερικά  χρόνια από τον πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα, Ελλήνων Συνέλευσις  Αρτέμη Σώρρα μετά από σχετική ερώτηση σε μια συνέντευξη.

Το ΝΑΤΟ είπε ιδρύθηκε για να κάνει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Δεν ήταν διόλου υπερβολή γιατί δικαιώθηκε δυστυχώς από τα γεγονότα πριν από δυο χρόνια όταν τον Φεβρουάριο του 2022 άνοιξε η Ρωσία το μέτωπο των επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

Αμέσως σε χρόνο ρεκόρ, στην μεγαλύτερη Αμερικανική και όχι Νατοϊκή Βάση στην πόλη Ραμστάιν της Γερμανίας, ξεκίνησαν συσκέψεις  των υπουργών Άμυνας η Εξωτερικών  η και αρχηγών  κρατών της συμμαχίας αλλά με συμμετοχή και εκπροσώπηση άλλων πενήντα σχεδόν κρατών που συνεργάζονται με το ΝΑΤΟ σε θέματα Άμυνας.

Πως να ονομάσουμε έναν πόλεμο στον οποίο από την μια πλευρά είναι η Ρωσία με τους συμμάχους της, την ομάδα των BRIGS με υποστήριξη σε πολεμικό υλικό και όχι μόνον και από την άλλη, εκτός των τριάντα κρατών μελών του ΝΑΤΟ, συμμετέχουν και άλλες πενήντα χώρες από όλον τον κόσμο με τα από πρόσκληση και πίεση της  Αμερικανικής πλευράς.

Παγκόσμιος πόλεμος είναι, ο λεγόμενος δι` αντιπροσώπων, απλά δεν αποφάσισαν ακόμη να μας το ανακοινώσουν και επίσημα.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με τις δηλώσεις του, ρίχνει λάδι στην φωτιά. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης στον ρόλο του μετριοπαθούς, έτσι για να υπάρχει δήθεν η άλλη άποψη. Είναι αυτός που μαζί με την αδελφή του την Ντόρα Μπακογιάννη, κήρυξαν τον πόλεμο στην Ρωσία μόλις αυτή ξεκίνησε την εισβολή στην Ουκρανία. Γιατί για εισβολή πρόκειται άσχετα με τα γεγονότα που λάμβαναν χώρα στις περιοχές εκείνες  από το 2014 τουλάχιστον. Έτσι για να μην ξεχνάμε τι μας λένε όλοι αυτοί κατά καιρούς. Όσον αφορά τώρα την αποστολή  στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, που στην ουσία είναι ήδη ενεργά μέσα, με την μορφή μισθοφόρων, αλλά δεν θέλουν άμεση και φανερή εμπλοκή, για να μην δώσουν το άλλοθι στην Μόσχα και επιβάλει αντίποινα. Θέλουν να το πράξουν καλυπτόμενοι πίσω από τις αμυντικές συμφωνίες που υπέγραψαν με την Ουκρανία ξεχωριστά το κάθε κράτος, ώστε να μην εκτεθεί το ΝΑΤΟ στα μάτια της κοινής γνώμης.

Παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στο στράτευμα των χωρών που προέρχονται  και μετέβησαν στην Ουκρανία ως μισθοφόροι. Υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για του λόγου το αληθές.

Στην βασική γραμμή όμως, συμφωνούν όλοι και εκτελούν εντολές των ίδιων κέντρων που αποφασίζουν να θυσιάσουν ανθρώπους στον βωμό του κέρδους και της προώθησης των απάνθρωπων σχεδίων τους.

Ακούγονται ευτυχώς φωνές της λογικής από ορισμένους αρχηγούς κρατών (Σλοβακίας, Ουγγαρίας) κρατώντας μια πιο εθνική στάση υπέρ των χωρών των δεχόμενοι την επίθεση από τα πολεμοκάπηλα ακραία στοιχεία με προεξάρχουσα την φον ντερ Λάιεν.

Δεν δέχομαι την θέση κάποιων που αναφέρονται σε επαναλαμβανόμενα λάθη των κυβερνώντων.

Δεν τους θεωρώ ηλίθιους για να κάνουν το ίδιο λάθος πάντα. Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι είναι συνειδητή επιλογή τους εκτελώντας εντολές μιας σκιώδους παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μας το έχουν επισημάνει πολλές φορές άλλωστε εντελώς ξεδιάντροπα από τα διαφορά φόρουμ που διοργανώνουν βλέπε (Νταβός, Δελφοί, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κλπ.).

Ενώ βλέπουμε ότι υπάρχει αυτή η πολεμική ατμόσφαιρα ειδικά από τις δυτικές δυνάμεις, η Ρωσία από την άλλη πλευρά τονίζει ότι σε περίπτωση εμπλοκής των δυτικών δυνάμεων άμεσα στον πόλεμο τότε τα Ρωσικά στρατεύματα θα παρελάσουν στις πρωτεύουσες τους και σε μερικές για δεύτερη φορά μάλιστα.

Να σημειώσουμε όμως εδώ ότι, παρόλα τα εμπάργκο και τα άλλα μέτρα που επιβάλουν στην Ρωσία, οι εισαγωγές ενεργειακών προϊόντων συνεχίζονται αμείωτες από όλες τις χώρες .

Τι παιγνίδι παίζετε πάλι στις πλάτες μας; Πως είναι δυνατόν να μας λένε σε όλους τους τόνους ότι η Ρωσία είναι ο μεγάλος εχθρός που πρέπει να νικήσουμε, άλλα από την άλλη εισάγουμε τα προϊόντα της και την ενισχύουμε οικονομικά για να μπορεί να συνεχίσει τον πόλεμο.

Ποιο αρρωστημένο μυαλό, ποιου διεφθαρμένου όντος, μη ανθρώπου, σκαρφίστηκε και πραγματοποιεί αυτό το σενάριο.

Συνέλληνα άνθρωπε αδελφέ μου, επιβάλλεται να δεις με πιο κριτική ματιά και σκέψη την όλη αυτή οπερέτα που παίζουν στις πλάτες μας όλοι αυτοί οι κυβερνήτες, που ποτέ δεν κυβέρνησαν αυτοτελώς, αλλά είναι πιόνια στην σκοτεινή σκακιέρα κάποιου μεγάλου αφεντικού.

Έχεις την ευκαιρία και την δυνατότητα αυτήν την φορά να συμμετέχεις εσύ ο ίδιος στην διαχείριση των δικαίων σου, μέσω της εκλογής και αν όχι, να επιλέξεις αυτούς που δηλώνουν υπεύθυνα και με δέσμευση ότι θα πράξουν ότι είναι δίκαιο και επιβάλλεται, για να πορευθεί επιτέλους η κοινωνία στον δρόμο της Αρετής.

Σαμαράς Χρήστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *