Ολική έκλειψη  Ηλίου;…Και είμαστε ακόμα ζωντανοί;

Ολική έκλειψη  Ηλίου;…Και είμαστε ακόμα ζωντανοί;

Έκλειψη εκ του ρήματος εκλείπω: εκ-λείπω, σταματώ να υπάρχω, εξαφανίζομαι, χάνομαι για πάντα, εξού και ο εκλιπών λέξη που χρησιμοποιείται σε επικήδειους λόγους.


Εάν σταματούσε να υπάρχει το Ηλιακό μας σύστημα Απόλλων έστω και για ένα γήινο λεπτό, μέσα  σε οκτώμιση επόμενα  γήινα λεπτά θα είχαν πεθάνει όλα στον πλανήτη μας εφόσον χωρίς φωτοσύνθεση θα διατάρασσε το οξυγόνο του πλανήτη το οποίο είναι πάντα, σταθερά και αναλλοίωτα 21% εάν πάει 20% ή 22% είναι το τέλος της ζωής.

Σκεφτείτε να σταματήσει η καρδιά μας να λειτουργεί τότε πεθαίνουμε.

Πως είναι δυνατόν σε έναν κόσμο που τα πάντα έχουν ορισθεί από την αρχή της αρχής τους και στις τέσσερις Βασικές Επιστήμες που κινείται ολόκληρος ο πλανητικός οργανισμός με όλα τα έμβια όντα που ζουν και βιώνουν επάνω του στα   Μαθηματικά-Αριθμοί, στη Γεωμετρία-Σχήματα, στη Μουσική-Αρμονία, στην Αστρολογία-Νόμοι, από την αρχαιότατη τελειότερη και μοναδική  κωδικοποιημένη γλώσσα και μητέρα όλων των διαλέκτων στον πλανήτη μας την Ελληνική και που όλα κινούνται πάλλονται και αλληλοεπιδρούν αέναα αδιάκοπτα, να χρησιμοποιείται ακόμη και στην ΝΑΣΑ ό ανόητος όρος έκλειψη Ηλίου είτε μερική, ολική ή δακτυλιοειδής.

Η Ελληνική  γλώσσα δεν είναι βασισμένη στο ότι κάποιοι απλά καθίσαν και συμφώνησαν να ονομάζουν ένα αντικείμενο «χ» ή «ψ» όπως συμβαίνει με όλες τις υπόλοιπες στείρες διαλέκτους που ομιλούνται στον πλανήτη συμπεριλαμβανομένου και τα κινέζικα ιδεογράμματα .

Η Ελληνική γλώσσα είναι ένα μαθηματικό αριστούργημα. Ένα Θείο δώρο, ο Χάρτης που δόθηκε στο ανθρώπινο γένος με την έλευσή του σε αυτόν τον πλανήτη για να επικοινωνεί και με τους δημιουργούς του και με τον ανώτερο εαυτόν του αλλά και να εξερευνά να ανακαλύπτει και να ανελίσσεται διαρκώς και συνεχώς  κατανοώντας πλήρως τους φυσικούς νόμους που διέπουν και την ολότητα του ανθρώπινου γένους ως μονάδα  αλλά και ολόκληρο το περιβάλλον, ορατό και αόρατο υλικό και άυλο συνδεδεμένος με όλα τα άλλα έμβια δημιουργήματα που ζουν και βιώνουν επάνω στην Γαία Δήμητρα αλλά και το κοσμικό περιβάλλον του.

Δηλαδή αυτή η αέναη ζωντανή Γλώσσα που γεννά για τον άνθρωπο της δημιουργίας διαρκώς νέες λέξεις κωδικούς εννοιών και σημασίας των, που προκύπτουν μέσα στο διάβα της ανελικτικής του πορείας βοηθώντας τον στην κατανόηση των πραγμάτων, δεν μπορεί να ορίσει στην απόλυτη ακρίβεια ένα ουράνιο φαινόμενο;

Η Ελληνική Γλώσσα ορίζει στην  απόλυτη μαθηματική ακρίβεια την εννοιολογική σημασία  για το κάθε τί χωρίς τίποτα περιττό και τίποτα τυχαίο καθώς δεν υπάρχει τύχη στην νομοτελειακή δημιουργία μας. Όλα και τα πάντα έχουν λόγο ύπαρξής.

Πόσο γελοίο  και τραγικό συνάμα είναι το γεγονός ότι τα μοναδικά  νοήμονα όντα του πλανήτη άνθρωποι, σταμάτησαν να λειτουργούν νοητικά αποδεχόμενοι την  κάθε ψευτοεπιστημονική ανοησία αναπαράγοντάς την χωρίς καμία αποδεικτική διεργασία, έχοντας αφεθεί ως έρμαια στην αποστατική βούληση και  συμπεριφορά εναντίον της ίδιας της ζωής των ανθρώπων από πλάσματα και από προδότες της πατρώας ουσίας τους, όπου παρανοϊκά και άλογα επιζητούν τον πλήρη αφανισμό.

Και εξηγούμαι.
Όλα και  τα πάντα είναι συνδυασμός συχνοτήτων που επιδρούν κραδαστικά και μέσα μας και σε όλο το περιβάλλον.

Στην σύγχρονη επιστήμη (νευρολογία, βιολογία, ανθρωπολογία, γλωσσολογία κ.λπ.) έρχεται να επιβεβαιώσει ότι για τον εγκέφαλό μας κάθε λέξη είναι μια διαδικασία σκέψεων, ορμονικών αλλαγών και ηλεκτρικής εκφόρτισης.

Αν για παράδειγμα κάποιος πει τη φράση «Είναι αδύνατον να το κάνω αυτό», ενώ το στόμα την διατυπώνει ως μια απλή διαπίστωση, για τον εγκέφαλο ωστόσο είναι κάτι δεσμευτικό και δρα έτσι, ώστε να γίνεται πραγματικότητα. Στη φράση «Δεν είμαι καλά», ο εγκέφαλος συμπεριφέρεται σαν άρρωστος! Για κάθε λέξη όμως, εκτός από την έννοιά της, ο εγκέφαλος δημιουργεί ένα δίχτυ συνδέσεων με εικόνες και βιώματα που φέρει η ίδια η λέξη και μας αφορά άμεσα. Π.χ. Ο δόκτωρ Ντίρκ Χάμερ νίκησε τον  καρκίνο παίρνοντας ως αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη σε έναν ασθενή που έμαθε ότι είχε καλπάζουσα  μορφή καρκίνου του ήπατος με διάρκεια ζωής για τον ίδιον  μόλις τριών μηνών.  Πράγματι σε τρείς μήνες ακριβώς ο ασθενής κατέληξε. Όταν όμως έγινε βιοψία του όγκου βρέθηκε καλοήθης, γεγονός που δεν ευθύνεται για τον θάνατό του. Αυτό που τον σκότωσε ήταν η αυθυποβολή της λανθασμένης διάγνωσης. Έπειτα  από αυτό το τραγικό συμβάν προέβη σε τομογραφίες εγκεφάλου ασθενών για την εξερεύνηση του φαινομένου, Ο ίδιος είπε  «Είναι παράξενο , ενώ ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πώς δεν έχει μέχρι τώρα κανείς σκεφτεί ότι ο εγκέφαλος , σαν υπολογιστής του οργανισμού μας, μπορεί να είναι υπεύθυνος για όλες τις αρρώστιες». ( Δρ. Χάμερ)

Μετά από αυτή την  μικρή ερευνητική περιήγηση για την δικαιότερη κατανόησή μας, θα εστιάσουμε  στην σοβαρή επίδραση που έχει η Φράση Ολική Έκλειψη Ηλίου στον ανθρώπινο εγκέφαλο και που όλοι μας ακούμε κάθε φορά αλλά  και πρόσφατα από όλα τα διεθνή και τοπικά μέσα μαζικής επικοινωνίας να αναπαράγεται αυτή η είδηση  και την αναπαράξαμε και όλοι εμείς για το φαινόμενο της 8 ης Αυγούστου 2024 όπου η Σελήνη παρέμβαλε ανάμεσα στον Ήλιο και την Γη σκιάζοντας την τοπικά.

Όταν ο εγκέφαλός μας δέχεται ως πληροφορία την ολική έκλειψη του Ήλιου μας, δηλαδή το σταμάτημα της  ύπαρξής του, την εξαφάνισή του, τον θάνατό του,  αυτό επιδρά άκρως αρνητικά σε όλον τον ανθρώπινο οργανισμό. Ουσιαστικά μεταφράζει ο εγκέφαλός μας  τον ολικό θάνατο της ύπαρξής μας εφόσον υποσυνείδητα πεθαίνει ο ζωοδότης ήλιος μας άρα και ο ήλιος που έχει κάθε ανθρώπινη συνειδητότητα στην δομή της, που είναι άμεσα συνδεδεμένος με το ηλιακό σύστημα του σύμπαντός μας Απόλλωνα αλλά και με τον κεντρικό Ήλιο και Μήτρα δημιουργίας κάθε δημιουργήματος στο Σύπαν μας και όχι μόνο τον Σείριο ως μια ολική ολότητα που είναι.

Αρα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε  κραδάζουμε μέσα μας και γύρω μας οι άνθρωποι τον ολικό αφανισμό μας.

Αν είναι ποτέ δυνατόν να χαράζουμε και να γειώνουμε κάτι τόσο καταστροφικό για την ύπαρξή μας, και να μην το συνειδητοποιούμε.

Ποιοι είναι όλοι αυτοί που σφαιτερίζονται όλους τους μηχανισμούς διοίκησης που οι πολίτες ορίζουν προς εγυπηρέτηση τους; Ποιοί ελέγχουν τις κυβερνήσεις των ανθρώπων και έχουν εισβάλει στην διαμόρφωση των συνειδήσεων μέσω της παιδείας δολοφονώντας την ίδια την νόηση στα κοινωνικά σύνολα εστιάζοντας κυρίως στα παιδιά από την νηπιακή ηλικία έως τα πανεπιστήμια αφοδεύοντας στα μυαλά τους με πληροφορίες άκρως επικίνδυνες για την ψυχική και συναισθηματική τους ανάπτυξη; Ποιοι ελέγχουν όλα τα ερευνητικά και επιστημονικά κέντρα παγκόσμια και όλα τα ΜΜΕ εξαπατώντας τους κατοίκους αυτής της γαίας;

Ποιοι είναι αυτοί που ορέγονται να καταστρέψουν την νομοτελειακή δημιουργία μας, κομπάζοντας ότι 4,5 δις χρόνια ζωής στον πλανήτη δεν ήταν καλά αλλά θα την κάνουν καλύτερη αντικαθιστώντας την ανθρώπινη νόηση το Θείο αυτό δώρο με μηχανές τεχνητής νοημοσύνης που και αυτές έγιναν από την νόηση των ανθρώπων; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που το παίζουν θεοί σχεδιάζοντας ακόμη και να κρύψουν τον Ηλιο όπως λένε για την ψευτο-υπρθέρμανση του πλανήτη που οι ίδιοι έχουν εφεύρει;

Ποιοί είναι αυτοί που δεν το αντέχουν και τα έχουν βάλει με το Φώς τον ζωοδότη ήλιο μας;

ΥΓ. Όπως εσείς έτσι κι εγώ αναπαρήγαγα χωρίς να χρησιμοποιώ το Θείο δώρο την νόηση μου,  την λογική μου όπου είναι ο χώρος  κατοικίας του ίδιου του Θείου αυτό που με ξεχωρίζει από τα ζώα γιατί είμαι άνθρωπος νοήμων ον, κι όμως ξεστόμιζα για χρόνια αυτή την εγκληματική για την ύπαρξή όλων μας φράση. Πηγή

Δεν αρκεί μόνο να διαβάζουμε ή να ακούμε κάτι πρέπει την ίδια στιγμή να κατανοούμε και τι ακριβώς είναι αυτό, στέκει ή όχι;; Η αλλαγή τρόπου σκέψης είναι η ίδια απελευθέρωση μας από τα δεσμά της λήθης και ανυπαρξίας μας.

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *