Αρτέμης Σώρρας: Ταράζει τα λιμνάζοντα νερά  ο Πρόεδρος του Πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις ενόψει ευρωεκλογών.

Αρτέμης Σώρρας: Ταράζει τα λιμνάζοντα νερά ο Πρόεδρος του Πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις ενόψει ευρωεκλογών.

Ο Προέδρος του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας ταράζει πάλι τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικού κατεστημένου, όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενόψει και των επερχόμενων ευρωεκλογών. Θίγει σε νομική βάση εθνικά θέματα, Θεσμούς και θεσμικά όργανα γεγονός που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανέναν.


Ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Αρτέμης Σώρρας απαντά σε καυτά ερωτήματα για την κοινωνική οικονομική ζωή, για την συνολική υγεία των πολιτών και θέματα περιβαλλοντικά, όπως και την πολιτική που ασκούν οι κυβερνώντες ταλανίζοντας άδικα τα ελληνικά νοικοκυριά και τους Έλληνες πολίτες σε βαθμό γενοκτονίας.

Αναφέρεται επίσης στα στρατιωτικά θέματα όπως αυτά εξελίσσονται στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και την συμμετοχή του ΝΑΤΟ, για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που είναι ένα από τα έξι βασικά όργανα του ΟΗΕ, με αποστολή τη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας όπου ένα εκ των 6 μέλών του είναι και η Ρωσία με δικαίωμα Βέτο, για την θέση της Αμερικής και την συμμαχία των BRICS επισημαίνοντας πως ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει περάσει εκτός συνόρων της και όπως είπε αυτολεξεί «Η στρατηγική πολιτική στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή θέλει πολύ προσοχή γιατί μπορεί να ανάψει μία φωτιά που να μην σβήσει καθόλου και να μιλάμε για πραγματικά παγκόσμιο πόλεμο». Τόνισε σε έντονο ύφος ότι «Στο ευρωκοινοβούλιο χρειάζετα απαραίτητα να μπει μια σοβαρή φωνή, Λογικής».

Η Γηραιά Ήπειρος έιναι αυτή που έδωσε τον πολιτισμό στον πλανήτη υπενθυμίζει ο κ. Σώρρας, αναδεικνύοντας την πραγματική Θεσμική θέση και ρόλο της Ελλάδος στην ΕΕ αλλά και την ουδέτερη στάση που κράτησε όλα τα χρόνια σε όλους τους πολέμους. Η Ευρώπη είναι Ελλάδα κάτι που ξέχασαν οι παλαιότεροι και αγνοούν οι νεότεροι Έλληνες και ευρωπαίοι πολίτες, όχι τυχαία βεβαίως, εφόσον κανείς Θεσμικός παράγοντας εθνικός ή ευρωπαϊκός ή Έλληνας Ευρωβουλευτής έως σήμερα δεν φρόντισε να το καταστήσει σαφές.

Δεσμεύεται ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα κ. Αρτέμης Σώρρας ότι η Ελλήνων Συνέλευσις στο Ευρωκοινοβούλιο θα λύσει τέτοια κρίσιμα για όλους θέματα.

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο Πρόεδρος κ. Αρτέμης Σώρρας εγγυάται στους Έλληνες πολίτες ότι Η Ελλήνων Συνέλευσις με τους ευρωβουλευτές της θα είναι στην ακρίβεια, υπηρετώντας το όφελος του Ελληνα πολίτη και την χώρα μας. Επίσης δεσμέυεται ότι ‘οποιος ευρωβουλευτής της, ξεφύγει χιλιοστό από την πορεία του, θα φεύγει από την θέση του και θα αντικαταστείται άμεσα πράγμα που είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.

Δείτε την αποκλειστική Συνέντευξη του κ. Αρτέμη Σώρρα στο ELEFSIS TV ακούγονται δηλώσεις που δεν έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από κανέναν πολιτικό χώρο.

22.4.2024: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *