Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις», ανακοίνωσε  την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές εκλογές 2024.

Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις», ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές εκλογές 2024.

Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις», μέσω του εκπροσώπου τύπου ανακοίνωσε στις 27/04/2024 την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές εκλογές. Παρατίθεται ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, όπως και το βίντεο του εκπροσώπου τύπου όπως αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Ο Πολιτικός Φορέας ¨Ελλήνων Συνέλευσις¨ συμμετέχει στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δίνοντας δυναμικό παρόν με πλήρες ψηφοδέλτιο 42 Υποψήφιων Ευρωβουλευτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με τον Πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα να πρωτοστατεί στο ψηφοδέλτιο.

Στόχος και σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις είναι να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Να έχει ισχυρή συμμετοχή, στο κέντρο λήψης των αποφάσεων που καθορίζουν την στρατηγική πολιτική της ΕΕ, την οποία εφαρμόζουν τα κράτη μέλη στα νομοθετικά τους πλαίσια, με ότι αυτό συνεπάγεται και έχει ως αντίκτυπο στην διαμόρφωση της οικονομικής κοινωνικής πολιτικής ζωής της Ελλάδος, και της διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών.

Οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις θα κάνουν το αυτονόητο και δεσμεύονται γι’ αυτό, ως πολίτες αυτής της χώρας και ως θεσμική ιδιότητα εκ της οποίας απορρέει μοναδικό  καθήκον και υποχρέωση της υπεράσπισης όλων των συμφερόντων και πνευματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Έθνους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Θα προβούν σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την διαφάνεια της οικονομικής πορείας της Ελλάδος στην εμπορική κοινοπραξία της ΕΕ όπως ο Καταστατικός της Χάρτης ορίζει, αλλά και ως βασικός Μέτοχος και Εγγυήτρια Χώρα του Νομίσματος του ευρώ.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες και όλοι οι πολίτες της Ευρώπης, διότι κανένας Ευρωβουλευτής δεν το έχει κάνει σαφές εντός κι εκτός συνόρων είναι ότι, αν αποσύρει η Ελλάδα το ιδρυτικό της κεφάλαιο και τα παράγωγα αυτού, τότε διαλύεται η ΕΕ, γεγονός που καταρρίπτει τις κατά καιρούς άτοπες απειλές κάποιων κύκλων που μιλούν περί εξόδου της από την Ενωμένη Ευρώπη και που μόνο σκοπό έχουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες.

Κανένας δεν έχει προβεί σε κανέναν έλεγχο.

Ελληνίδες Έλληνες, υπάρχει μια άλλη όψη της Ελλάδας πολύ πιο ισχυρή πάνω στην αλήθεια του Δικαίου της, που της δίνει καθοριστικό ρόλο στις λήψεις των αποφάσεων εντός της ΕΕ, από αυτήν που δολίως παρουσιάζεται από τα διορισμένα πολιτικά ανδρείκελα που διοικούν στην χώρα μας, στέλνοντας κατά καιρούς Ευρωβουλευτές πιόνια, μια  εικόνα που ενισχύεται δολίως και από τους   διορισμένους στις θέσεις διοίκησης των τριών θεσμικών οργάνων της ΕΕ , επίσης πιόνια του ίδιου κέντρου εξουσίας.

Η κατάλυση του κράτους δικαίου, η καταστρατήγηση των ανθρώπινων δικαίων και δικαιωμάτων, η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, οι πολυάριθμες κρίσεις στο τομέα της ενέργειας, του επισιτισμού, η αύξηση της φτώχειας και οι γεωπολιτικές αναταραχές έχουν δημιουργήσει πολλαπλά μέτωπα τα οποία βάλλουν κατά του συνόλου των πολιτών της Γηραιάς Ηπείρου.

Είναι ώριμος ο καιρός και ανάγκη όλων, οι Έλληνες πολίτες απανταχού του πλανήτη να συστρατευτούν στον δικό τους Εθνικό Πολιτικό Φορέα, δίνοντας την δύναμη τους στους Έλληνες Υποψήφιους Ευρωβουλευτές ώστε να πάρει η πατρίδα μας την ηγετική της θέση στην ΕΕ διασφαλίζοντας τα συμφέροντα της.

Η Ελλάδα μπορεί να βάλει τάξη στο χάος που επικρατεί στους κόλπους της Ευρώπης και να επαναπροσδιορίσει όλες τις νομοθεσίες που είναι κατά της ανθρώπινης φυσιολογίας, και κατά των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό τους.

Ψηφίζουμε οι απανταχού Έλληνες πολίτες την αλήθεια του δικαίου μας. Ψηφίζουμε την Ελλήνων Συνέλευσις για μια νέα εποχή στην ΕΕ όπου  επίκεντρο θα έχει τον άνθρωπο ως οντότητα και όχι ως παραγωγικό αριθμό στις χρηματιστηριακές αγορές μιας  ληστρικής  ολιγαρχίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *