Τελικά…είμαστε ψεκασμένοι; Είναι μια…από μέρους τους ομολογία;

Τελικά…είμαστε ψεκασμένοι; Είναι μια…από μέρους τους ομολογία;

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” Ε.ΣΥ κ. Αρτέμης Σώρρας, που αφορούν στην γενική υγεία των ευρωπαίων πολιτών αλλά και του περιβάλλοντος, σε μια συνέντευξη «φωτιά», που έδωσε στο ELEFSIS TV με αφορμή και τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στις οποίες συμμετέχει και ο εθνικός πολιτικός φορέας πρωτοστατώντας ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο της Ελλήνων Συνέλευσις.


Μεταξύ άλλων πολύ σοβαρών θεμάτων ο κ. Σώρρας έκανε αναφορά στους χιλιάδες αεροψεκασμούς που συμβαίνουν καθημερινά σε όλον τον πλανήτη.

Γεγονός που μας εντυπωσίασε καθώς, όχι μόνο κανένας πολιτικός στην Ελλάδα δεν έχει αγγίξει αυτό το καυτό θεμα, αλλά τους έχουμε ακούσει να αναφέρονται υποτιμητικά απέναντι σε πολίτες που αναζητούν την αλήθεια του δικαίου αποκαλώντας τους ψεκασμένους με πρόσφατο παράδειγμα τον πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυρ. Μητσοτάκη.

Τελικά… είμαστε ψεκασμένοι; Είναι μια… από μέρους τους ομολογία ;;

Ακριβές απόσπασμα από το βίντεο της συνέντευξης του κ. Αρτέμη Σώρρα: «Μιλάμε για χιλιάδες αεροψεκασμούς, που στην Ελλάδα άμα το θέλετε το κάνει ο ΕΛΓΑ νομίζω, έτσι; Υπάρχει οργανισμός ο οποίος, τον πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να ψεκάζει συνεχώς, «δήθεν και τάχα μου» για τροποποίηση καιρού. Τι τροποποίηση καιρού, αυτός είναι ο πλανήτης, αυτές είναι οι εποχές αφήστε τις να εξελιχθούν. Βλέπουμε λοιπόν ότι όντως έχει μια ομπρέλα, μία ασπίδα και φυσικά είναι με….κανένας δε μπορεί να ξέρει το τί περιέχει, και το τί μέταλλα και τι χημικά, τι στειρώσεις, τι μύκητες, τι βακτήρια, τι ιούς εμπεριέχουν όλα αυτά τα υλικά που χιλιάδες αεροπλάνα και πτήσεις γίνονται σε όλον τον πλανήτη και ψεκάζουν τον πλανήτη και τους ανθρώπους σαν μύγες.»

Ενημερωτικά, ο ΕΛ.Γ.Α. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ανήκει στην Γενική Κυβέρνηση (Υποτομέας Γενικής Κυβέρνησης) σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 4270/2014.

Η αλήθεια είναι ότι, μόνον ενεργοί πολίτες καταγγέλουν όλη αυτή την δηλητηρίαση του φυτικού και ζωικού περιβάλλοντος με αντίκτυπο στην υγεία μας καθώς άνθρωπος και περιβάλλον είναι ένα.

Μια τέτοια καταγγελία έφτασε και στην ευρωβουλή, από την κομητεία Campo de Gibraltar, η επικράτεια της οποίας καλύπτεται από το δίκτυο Natura 2000 κατά 60 %,  «Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης E-003915/2011 προς την Επιτροπή. Άρθρο 117 του Κανονισμού Raül Romeva i Rueda (Verts/ALE)», από τους κατοίκους της Ανδαλουσίας καθώς από το 2005 η τοπική κυβέρνηση της Ανδαλουσίας δεν έχει κάνει τίποτα για την απαγόρευση της χρήσης διφλουβενζουρόνης στους αεροψεκασμούς. Μάλιστα οι ιθύνοντες της τοπικής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας αγνοούν τις διαμαρτυρίες, εκκλήσεις και τις συλλογές υπογραφών ενώ ισχυρίζονται ότι οι πολίτες ψεύδονται όταν αυτοί διεκδικούν την προστασία της υγείας τους και του περιβάλλοντος, παρά το γεγονός ότι το τοπικό Υπουργείο Υγείας διαθέτει τεκμήρια που επιβεβαιώνουν τη δηλητηρίαση του πληθυσμού.

Διφλουβενζουρόνη: είναι ένας νέος τύπος εντομοκτόνου και ακαρεοκτόνου τύπου θειουρίας. Έχει δηλητηρίαση από το στομάχι, θανάτωση επαφής, υποκαπνισμό και συστηματικές επιδράσεις εισπνοής. Έχει κάποια επίδραση στη θανάτωση αυγών εντόμων, αλλά είναι επιβλαβές για τα ψάρια και τις μέλισσες Λέγεται ότι είναι εξαιρετικά τοξικό, το diafenthiuron μπορεί να μετατραπεί σε ουσία με εντομοκτόνο δράση υπό υπεριώδες φως.

Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά δηλητήρια που ψεκάζονται.

Ένας άλλος πολίτης πειραματίζεται με έναν μαγνήτη για να διαπιστώσει τι ακριβώς είναι αυτή η σκόνη που κάλυψε το αμάξι του και τα πάντα στην Ελλάδα , δημιουργώτας ένα πραγματικά απόκοσμο περιβάλλον.

Τα ΜΜΕ και κάποιοι «ειδικοί» την ανέφεραν ως άμμο από την Σαχάρα. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η σκόνη αυτή έλκεται από τον μαγνήτη δηλώνοντας την ύπαρξη μεταλλικών στοιχείων. πηγή:https://www.facebook.com/100025371845264/videos/2412129348972048

Σύμφωνα πάντως με το βοσνιακό εργαστήριο Bosenská η σκόνη ειναι χωρίς άμμο Σαχάρας! Η συγκλονιστική χημική ανάλυση της σκόνης αυτοκινήτων αποκαλύπτει ότι βαρέα μέταλλα και στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση του καιρού πέφτουν από τον ουρανό! Το Βοσνιακό εργαστήριο βρήκε νικέλιο, βάριο και αλουμίνιο στο δείγμα που ξεπερνούσαν το γνωστό όριο κατά περισσότερο από 700 φορές, μαζί με άλλα βαρέα μέταλλα, με ότι αυτό σημαίνει για το οικοσύστημα και την ανθρώπινη υγεία, προχωρώντας και σε μία επιπλέον παράμετρο, τα αεροπλάνα καλύπτουν τον ουρανό με τροποποιητές καιρού για να ελέγχουν το ηλιακό φως και να εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία που χτυπά τον πλανήτη. Το καλοκαίρι χρειάζεται ακτίνες UV για να σκοτώσει τους ιούς, αλλά τι συμβαίνει όταν οι ακτίνες UV μπλοκάρονται από τη σκόνη; πηγή https://aeronet.news/zadny-saharsky-

Η ΕΕ όπως διαπιστώνουμε εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αποκαλούμενης πράσινης ατζέντας που περιλαμβάνει κατά πως φαίνεται, κατασκευασμένη κλιματική και επισιτιστική κρίση, καθώς και πολλά ακόμη δυσάρεστα για την ανθρωπότητα, εφόσον άφησε ανεξέλεγκτες τις εταιρείες φυτοφαρμάκων και τροποποίησης του καιρού όλα αυτά τα χρόνια να δηλητηριάζουν το περιβάλλον. Τέτοιοι γεωργικοί ψεκασμοί και όχι μόνο συμβαίνουν καθημερινά εδώ και χρόνια στα κράτη μέλη της ΕΕ και σε όλο τον πλανήτη . Αλήθεια που είναι ο ΠΟΥ παγκόσμιος οργανισμός υγείας;

Δημοσιεύθηκε μάλιστα η έκθεση της EFSA για το 2021 σχετικά με τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

13.845 δείγματα αναλύθηκαν στο πλαίσιο του συντονισμένου από την ΕΕ προγράμματος ελέγχου (EU MACP).

Για το 2021, τα προϊόντα που επιλέχθηκαν ήταν μελιτζάνες, μπανάνες, μπρόκολο, καλλιεργούμενοι μύκητες, γκρέιπφρουτ, πεπόνια, γλυκές πιπεριές, επιτραπέζια σταφύλια, παρθένο ελαιόλαδο, σιτάρι, βόειο λίπος και αυγά κοτόπουλου. Το συνολικό ποσοστό υπέρβασης του MRL των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων αυξήθηκε από 1,4% το 2018 σε 2,1% το 2021. Η έκθεση περιλαμβάνει ορισμένες συστάσεις για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Γνωρίζει η Επιτροπή ότι με τα χρήματα όλων των Ευρωπαίων αγοράζεται ένα προϊόν για αεροψεκασμούς το οποίο μπορεί να βλάπτει την υγεία και το περιβάλλον; Γνωρίζει η Επιτροπή ότι δεν υπάρχουν έλεγχοι σε αυτούς τους αεροψεκασμούς; Από ποιον θα αναζητηθούν ευθύνες για τις μακροπρόθεσμες βλάβες στην υγεία και στο περιβάλλον; Πού είναι η αρχή της προφύλαξης; Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επιδοτεί άλλες πιο αβλαβείς μεθόδους ακόμη και αν είναι ακριβότερες; Ή, καλύτερα, γιατί δεν προωθεί και δεν επιδοτεί την αύξηση της βιοποικιλότητας μέσω εκστρατειών ενθάρρυνσης της φωλεοποίησης και αύξησης του πληθυσμού των εντομοφάγων πτηνών τα οποία λειτουργούν ως αυθεντικά φυσικά εντομοκτόνα; Γιατί δεν εισακούονται οι πολίτες ως οι άμεσοι αποδέκτες των καταστροφικών συνεπειών;

Πράγματι, εάν δεν υπήρχε ένας πολιτικός άνδρας κύρους και νομικής ισχύος, όπως ο κ. Αρτέμης Σώρρας, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Έθνος στην παγκόσμια σκακιέρα με ότι αυτό συνεπάγεται βάσει Ιδιότητας και όχι προσώπου, όπως, ανατροπές ακόμη και στις αποφάσεις της ΕΕ οι οποίες είναι ασύμβατες με τον ανθρώπινο οργανισμό και την φυσιολογία του, γεγονός που διάφοροι πολιτικοί κύκλοι δεν θέλουν οι ευρωπαίοι πολίτες και δη οι Έλληνες να το αντιληφθούν επάνω στη νομική του βάση και να καταγγέλει δημόσια αυτές τις εγκληματικές πρακτικές ενός υποχείριου κατεστημένου, θα λέγαμε ότι, όλοι οι άνθρωποι είμαστε καταδικασμένοι, οδεύοντας ολοταχώς προς την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού όπως επιβάλει η προκαθρισμένη ατζέντα της διεθνιστικής ελίτ.

Άρα δεν είμαστε μόνοι μας τελικά, υπάρχει φως στο σκοτάδι που μας έχουν βυθίσει οι κομματικοί παράγοντες-μαριονέτες της πολιτικής σκηνής εντός κι εκτός συνόρων.

Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε μετά και την εκτενή έρευνα που έχουμε κάνει σε όλες τις κομματικές παρατάξεις, ο μόναδικός πολιτικός χώρος που μιλά για σοβαρούς ελέγχους των θεσμικών αποφάσεων που άπτονται της δημόσιας υγείας και του συνολικού περιβάλλλοντος είναι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις, ο οποίος μάλιστα δεσμεύεται να βάλει τέλος στην πολιτική ασυδοσεία που επικρατεί στους κόλπους της ΕΕ και κατ΄επέκταση της Ελλάδας όπως αναφέρει, αρκεί οι πολίτες να της δώσουν την δύναμή τους να τους εκπροσωπήσει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Άλλωστε οι Έλληνες πολίτες δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, διότι τα έχουμε χάσει όλα. Το μόνο που μας μένει να κάνουμε πλέον είναι να πάρουμε πίσω την υγεία μας, το περιβάλλον μας, γιατί απλά είναι δικά μας. Ανήκουν σε όλους μας, για όσο καιρό γεννιόμαστε και βιώνουμε ο καθένας από εμάς και κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρεμβάλει και να προσβάλει την δημόσια υγεία παίζοντας με τον πλανήτη μας και τις εποχές του.

Δείτε

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *