Διαιρεμένοι οι πολίτες εντός των κρατών, διαιρεμένοι και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαιρεμένοι οι πολίτες εντός των κρατών, διαιρεμένοι και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

‘Άκρως αποκαλυπτική η συνέντευξη που έδωσε ο Υπ. Ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις κύριος Τζίντζιος Στέργιος στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης την Τρίτη 28 Μαίου 2024.


Σε μία κρίσιμη φάση, πολιτικών καταστρατήγησης της κυριαρχίας των κρατών μελών της ΕΕ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες τους π.χ αφαίμαξη διαρκείας του παραγόμενου πλούτου τους, που καθημερινά δίνουν την ενέργεια τους οι άνθρωποι για να παραχθεί. Κοινοτικές οδηγίες που εισάγονται και νομοθετούνται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Νόμοι που ποινικοποιούν επί της ουσίας τα δίκαια και δικαιωμάτά των πολιτών ως να μη τους ανήκει τίποτα και όλα αυτά εν όψει Ευρωεκλογών, με μια ευρωπαική ατζέντα να δρομολογείται, να καθηλώσει ακόμη περισσότερο τους πολίτες σε ακόμη πιο δυσβάσταχτες καταστάσεις και οι πολίτες μουδιασμένοι, να απαξιώνουν με την αποχή τους, την ίδια τους την δύναμη, την ψήφο τους, την ισχύ τους στο κέντρο λήψης των αποφάσεων που ορίζουν τον τρόπο της διαβίωσης τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μιλάνε οι πολιτικοί των κομμάτων για ευρωπαική πολιτική αλλά κλωθογυρίζουν σε εθνικά ζητήματα και όχι ευρωπαικά όπου είναι και η ουσία. Ίσως δεν έχουν τίποτα να πουν ή εσκεμμένα απαξιώνουν στα μάτια των πολιτών τον Ευρωπαϊκό Θεσμό;

Γεγονός είναι ότι κ. Τζίντζιος Στέργιος Υπ. Ευρωβουλευτής της “Ελλήνων Συνέλευσις”, στον αντίποδα της «σιγής ιχθύος των κομματικών μηχανισμών, έχει πολλά να πεί σε ευρωπαικό επίπεδο και στρατηγικής πολιτικής άμεσα συνδεδεμένης με την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών τους οποίους και καλεί, να ψηφίσουν στις 9 Ιουνίου τον δικό τους πολιτικό φορέα την Ελλήνων Συνέλευσις είτε μέσω του ιδίου είτε όποιον άλλον συνυποψήφιο του επιλέξουν, διότι ο φορέας και οι μηχανισμοί του εν προκειμένω Ευρωβουλευτές είναι μια ολότητα μονάδα με κοινό στόχο και σκοπό ο οποίος είναι σταθερός και αμετακίνητος από την αρχή έως σήμερα, η απελευθέρωση των Ελλήνων από την μέγγενη της πλεκτάνης που στήθηκε κατά της Ελλάδος, όπου Ελλάδα είναι Ευρώπη.

Ακούστε τον

Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *