Στις 9 Ιουνίου Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με την ζωή τους και ποια θέση θέλουν να έχουν μέσα στην Ευρώπη.

Στις 9 Ιουνίου Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με την ζωή τους και ποια θέση θέλουν να έχουν μέσα στην Ευρώπη.

Ο κ. Τζίντζιος Στέργιος Υπ. Ευρωβουλευτής του Πολιτικού Φορέα του Έθνους “Ελλήνων Συνέλευσις” με τους συνεργάτες του και συνυποψήφιοι κ. Ντάσιου Μαρία και κ. Κύρου Σπυρίδων, στην ομιλία που δόθηκε στην πλατεία του Προσφυγικού Ελληνισμού στην Καλαμαριά την Παρασκευή 31 Μαΐου, τοποθετήθηκε στην αληθινή της βάση η σχέση Ελλάδας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενημερώνοντας τους πολίτες της περιοχής για όλα όσα δεν γνωρίζουν, ενώ θα έπρεπε.


Στοχευμένα έχει αποκρυφτεί δολίως και προδοτικά η αλήθεια εδώ και χρόνια, από όλους τους κομματικούς μηχανισμούς που εδράζονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και από αυτούς τους μηχανισμούς, στέλνονται ευρωβουλευτές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όπου αποδεδειγμένα μετά και τις αποκαλύψεις του. κ. Τζίντζιου και των συνεργατών του, τα κόμματα εκπροσωπούν αλλότρια συμφέροντα κατά της Ελλάδος και κατά των Ελλήνων πολιτών. Γεγονός που όλοι οι πολίτες το αντιλαμβάνονται στη καθημερινότητά τους αλλά και η χώρα μας , καθώς, έχουν ξεπουληθεί τα πάντα σε ιδιωτικές εταιρείες.

Αποκαλύπτει ο κ. Τζίντζιος, ότι το 1979 εισήλθε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εν αγνοία των Ελλήνων στην τότε ΕΟΚ. Το 1981 υπογράφτηκε το κοινοπρακτικό κι έκτοτε η Ελλάδα είναι συναίτερος σε αυτήν την εμπορική συμφωνία μεταξύ ευρωπαϊκών κρατών διότι περί αυτού πρόκειται. Η Ελλάδα ως Ισότιμο ή δικαιότερα θα λέγαμε Υπέρτιμο Ιδρυτικό Μέλος της ΕΕ, κατέθεσε ιδρυτικό κεφάλαιο πολλούς τόνους χρυσό και πολλά ακόμη, που δεν γνωρίζουν οι Έλληνες όπως και άλλες συνταρακτικές πληροφορίες που θα ακούσετε στην ομιλία του κ. Τζίντζιου και των συνεργατών του, στο βίντεο που παρατίθεται παρακάτω.

Το κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες πολίτες, να ψηφίσουν στις 9 Ιουνίου που διεξάγονται οι Ευρωπαϊκές Εκλογές «Ελλήνων Συνέλευσις” την νομική εκπροσώπηση του Έθνους, είναι καθολικό.

Είναι η οδός που οδηγεί στην πραγματική Δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και ως πνευματικό δικαίωμα της Ελλάδος και ως το μοναδικό Ανθρωποκεντρικό Αξιακό Σύστημα όπου εδράζεται και λειτουργεί απαρχής, ολόκληρη η Ευρωπαϊκή΄Ήπειρος και όχι μόνο, με ότι αλλαγές συνεπάγονται για την αποκατάσταση κάθε βλάβης και την ευημερία στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή των Ευρωπαίων πολιτών και δη των Ελλήνων που τόσο άδικο, τόση ανισότητα και ασέβεια άνευ προηγουμένου, έχουν εισπράξει όλα τα χρόνια από τους διαχειριστικούς μηχανισμούς- κυβερνώντες και εταίρους.

«Η Ελλήνων Συνέλευσις, όπως διαβεβαιώνει τους πολίτες ο κ. Τζίντζιος, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία και τους ανθρώπους με πολύ υψηλή εξειδίκευση, που μπορούν να ανιχνεύσουν τα προβλήματα και να δώσει τις λύσεις σε καθένα από αυτά» Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με την ζωή τους και ποια θέση θέλουν να έχουν μέσα στην Ευρώπη.

Ακούστε την ομιλία κι επανδρωθείτε με γνώση που είναι και η Δύναμή μας.

Επιμέλεια Αθανασία Πεκλάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *