Γέφυρα προσέλευσης Τούρκων στο Ελληνικό κοινοβούλιο

Γέφυρα προσέλευσης Τούρκων στο Ελληνικό κοινοβούλιο

Κ.Ι.Ε.Φ. ένα ξενόφερτο ιδεολογικά κόμμα στην Ελλάδα

Την εμφάνισή τους έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια κόμματα με ξενόφερτες ιδεολογίες, ένα εκ των οποίων σημείωσε μεγάλη άνοδο στις περασμένες Ευρωεκλογές. Ο λόγος βέβαια για το Κ.Ι.Ε.Φ. ή DEB Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας το οποίο σκοπό του έχει την αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, ως τουρκική.

Ένα Ελληνικό πολιτικό κόμμα, που επιδιώκει την αναγνώριση εθνικής τουρκικής ταυτότητας για την μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης όπως δηλώνει.

Το πόσο Ελληνικό είναι αυτό το κόμμα θα το δούμε στην πορεία.

Ιδρυτής Κόμματος: Σαδίκ Αχμέτ, έτος ίδρυσης 13 Σεπτεμβρίου 1991. Ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, ο οποίος θεωρείται από το τουρκικό κράτος ως ο μεγάλος ήρωας των «Τούρκων» της Ελλάδας, ήταν «ο κύριος πρωταγωνιστής της διαίρεσης εντός της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης».  Το όνομα του Δρ. Σαδίκ δόθηκε σε έναν δρόμο στον οποίο βρίσκεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στο Φανάρι, τη σημερινή συνοικία Μπαλάτ. Υπάρχουν περίπου είκοσι δρόμοι, πλατείες και βιβλιοθήκες στην Τουρκία που φέρουν το όνομα του.

Συνιδρυτής Κόμματος: Αχμέτ Χατζηοσμάν, (ιμάμης) ο επόμενος που παρέλαβε την σκυτάλη από το 1999 (από την γυναίκα του Σαδίκ Αχμέτ, Ισίκ Αχμέτ μετά τον θάνατο του συζύγου της σε τροχαίο το 1995) έως το 2007, μετέπειτα ο ίδιος εξελέγη μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου με το ψηφοδέλτιο του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και φωτογραφήθηκε δίπλα στη σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης». Ας μην ξεχνάμε ότι διετέλεσε και επικεφαλής στο ελληνικό παρακλάδι του Δούρειου Ίππου της Θράκης “ATGB“- Ένωση Τούρκων Επιχειρηματιών Ευρώπης.

Το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”:

Αναφορικά άλλα μέλη του κόμματος είναι οι Μουσταφά Αλί Τσαβούς, Ισμαίλ Μολλά, Αχμέτ Φαικόγλου, Τσετίν Μαντατζή, Γκαλίπ Γκαλίπ… Με τελευταία πρόεδρο από το 2019 έως και σήμερα την Τσιγδέμ Ασάφογλου, η οποία σε συνέντευξη της είπε αινιγματικά το εξής: «Θα δράσουμε και θα πράξουμε το πιο σωστό για τη μειονότητα αλλά και για τη χώρα μας». Δεν μας είπε όμως σε ποια χώρα αναφέρεται.

Τα  Ελληνικά συμφέροντα άφαντα σε αυτό το κόμμα και αν εστιάσουμε στον ιδρυτή και στις τιμές που του αποδίδονται από την χώρα του, όπως ονοματίζοντας δρόμους με το όνομά του κλπ, καθώς επίσης και στον συνιδρυτή, διαπιστώνουμε το πόσο Τουρκο-κινούμενο είναι αυτό το κόμμα, θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως να λειτουργεί και ως γέφυρα προσέλευσης Τούρκων στο Ελληνικό κοινοβούλιο με τις ευλογίες πάντα των Ελλήνων βουλευτών και τις εκάστοτε κυβέρνησης, κάποιοι από τους οποίους επίσης δεν είναι Έλληνες. Αναρωτιέμαι που θα πάει όλο αυτό και πότε θα τελειώσει; Βλέπω συνεχώς την χώρα μου να καταστρέφεται με αποκορύφωση τα τελευταία χρόνια, που όλη η πολιτική σκηνή έχει αποθρασυνθεί τελείως.

Νομίζω ότι ούτε προβλέψεις δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε για το μέλλον μας. Λείπει το ΜΑΣ, κατάφεραν να μας χωρίσουν λες και θέλουμε κάτι διαφορετικό ο ένας από τον άλλο. Όλοι δεν θέλουμε υγεία, εργασία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, παιδεία, ανάπτυξη και όλα αυτά που μας ενώνουν; Πλέον μόνο εστιάζουμε σε αυτά που μας χωρίζουν. Και από εκεί που υπήρχε ένας τοίχος κάποιας προστασίας, τώρα το ρίχνουν από μέσα και όλο αυτό εμάς, μας βρίσκει αμέτοχους θεατές.

Ως πότε θα το επιτρέπουμε αυτό;

Ως πότε θα κοιτάμε την χώρα μας να καταστρέφεται από τους δικούς μας εκπροσώπους;

Ως πότε θα λέμε τι μπορώ να κάνω εγώ;

Ως πότε θα ελπίζουμε ότι οι επόμενοι θα κάνουν κάτι καλύτερο; λες και δεν είδαμε τις κωλοτούμπες τους τόσα χρόνια.

Ως πότε θα περιμένουμε κάποιον να μας σώσει;

Ως πότε θα παραμένουμε άπραγοι;

Ως πότε;

Η δύναμή μας βρίσκεται στην ένωσή μας.

Αυτό δεν το περιμένεις.

Το επιδιώκεις.

Παπαδόπουλος Σταύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *