Η Νέα σύνθεση της Ευρωβουλής δεν είναι το απαύγασμα αλλά η συνέχιση της μεσαιωνικής πολιτικής…

Η Νέα σύνθεση της Ευρωβουλής δεν είναι το απαύγασμα αλλά η συνέχιση της μεσαιωνικής πολιτικής…

Προσπαθώ αρκετές μέρες μέσω διαδικτύου να βρω στοιχεία για την νέα σύνθεση της ευρωβουλής και συγκεκριμένα για το πoιόν  του κάθε ευρωβουλευτή και αναφέρομαι  στους  Έλληνες  ευρωβουλευτές ας δούμε με σειρά την νέα σύνθεση.

Ψάχνοντας το στάτους του κάθε ευρωβουλευτή θα εκπλαγούμε με της δυνατότητες που έχουν όπως  αναφέρονται στα βιογραφικά τους σπουδές επί σπουδών, νομικοί οικονομικοί τίτλοι  με μεταπτυχιακά, εργασίες σε πολυεθνικές, σε τεράστιους  οργανισμούς, έμποροι όπλων, τηλεπερσόνες, αθλητές, μοντέλα  και με λίγη φαντασία προσθέστε και άλλες τόσες ιδιότητες και κάποιοι από αυτούς βρίσκονται μια και δυο πενταετίες στα έδρανα της ευρωβουλής κάτι που πολύ πιθανόν να συμβαίνει κατά πλειοψηφία σε όλη την δομή του ευρωκοινοβουλίου. 

Διαβάζοντας τα βιογραφικά τους αναρωτήθηκα έχοντας τόσες δυνατότητες και ευρισκόμενοι στα κοινά αυτού του τόπου πως έφτασε η χώρα μας να φλερτάρει στα ίσα με την εποχή του μεσαίωνα. Γιατί έως τώρα, στο εσωτερικό της χώρας δεν έκαναν τα δέοντα για την εξέλιξη και ανέλιξη αυτής και των πολιτών της;  Τι διαφορετικό θα κάνουν τώρα; Απολύτως τίποτα, διότι είναι υπάλληλοι των πολυεθνικών και όχι μόνο. Προέρχονται όλοι τους από κατασχεμένους κομματικούς μηχανισμούς των δήθεν δανειστών. Θα μπορούσα να σχολιάσω έναν προς έναν τους νέους ευρωβουλευτές με βάση το στάτους τους  αλλά  ο χρόνος μου όπως και ο δικό σας είναι πολύτιμος. Η Νέα σύνθεση της Ευρωβουλής δεν είναι το απαύγασμα αλλά η συνέχιση της μεσαιωνικής πολιτικής…

Τώρα όσο αφορά την επιλογή των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι απορίας άξιο πως έδωσαν, αν έδωσαν την δύναμη τους με την ψήφο τους  σε όλους αυτούς τους ευρωβουλευτές, δηλαδή, ποιο ήταν το κίνητρο, τΙ περιμένουν  να κάνουν στην Ευρώπη και το λυπηρό της όλης διαδικασίας η μεγάλη αποχή που  ξεπέρασε το εξήντα της εκατό 60 %, με όλες αυτές τις διαδικασίες που εκτελούνται από τους Έλληνες πολίτες, με την αποχή η την λανθασμένη επιλογή χωρίς να κρίνω τον σκοπό αυτής, δεν θα πάμε πουθενά. Αυτά που θα ζήσουμε καμία σχέση δεν θα έχουν με την εποχή του μεσαίωνα αλλά θα είναι δις φορές ο μεσαίωνας και ας μην έχουμε φτάσει ούτε στα μισά αυτού του αιώνα και δεν είναι κινδυνολογία είναι η πραγματικότητα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Αν δεν αλλάξει ο τρόπος σκέψης των Ελλήνων πολιτών ως προς την επιλογή και την αποχή θα βιώνουμε και θα ζούμε αποτελέσματα δίχως προηγούμενο και δυσκόλως αναστρέψιμα.

Οι προβληματισμοί που ακολουθούν καθημερινά είναι πολλαπλής φύσεως,  δίχως αρχή  και τέλος, δεν ξέρεις ποιον να πιάσεις πρώτο για να ξετυλίξεις το κουβάρι, βλέπε πολέμους,  πείνα, τρομοκρατία, άναρχες κοινωνίες, φτωχοποίηση, εξαθλίωση, νόμοι που δεν εξυπηρετούν τους ανθρώπους δεν έχουν λογική.

Είναι επιτακτική ανάγκη από όλους τους ανθρώπους να ζυγίσουν και να επαναπροσδιορίσουν τα δεδομένα σε όλα και στα πάντα. Να ψάξουν πριν εκτελέσουν οποιαδήποτε απόφαση τους, διότι το ίδιον όφελος κυριαρχεί σε όλους αυτούς τους μηχανισμούς καθώς δεν μπορούν τους απαγορεύεται να πράξουν για το συλλογικό όφελος των ανθρώπων της πολιτείας της κοινωνίας εν γένει.

Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι των αποτελεσμάτων που βιώνουμε, είναι οι επιλογές μας, ας το σταματήσουμε εδώ και τώρα παίρνοντας θέση με την αλήθεια του δίκαιου μας, αλλάζοντας όλα και τα πάντα στο τωρινό παρών μας

Ο μηχανισμός που δεν είναι κατασχεμένος από κανέναν και εκπροσωπεί το Έθνος και όχι ξενόφερτα κόμματα έχει ήδη δημιουργηθεί και περιμένει υπομονετικά την ωρίμανση σου και την ένταξη σου σε αυτόν, διότι Έλλην Άνθρωπε,  εσύ έχεις την δύναμη και εσύ θα τα αλλάξεις όλα. Ο πολιτικός φορέας των Ελλήνων είναι το αβύθιστο  καράβι ο τεράστιος ταξιδευτής των εποχών και του ίδιου του χρόνου αρκεί να είσαι μέσα σε αυτό, με καπετάνιο πάντα την ίδια την αληθινή  Δημιουργία.

Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *