Οι κορυφαίες θέσεις δόθηκαν, οι Ευρωπαίοι πολίτες εξαπατήθηκαν!

Οι κορυφαίες θέσεις δόθηκαν, οι Ευρωπαίοι πολίτες εξαπατήθηκαν!

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός ΄Ορμπαν Βίκτωρ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα  Χ έγραψε για «επαίσχυντη συμφωνία» μεταξύ Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Σοσιαλιστών και Renew (Φιλελευθέρων). «Οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι εξαπατήθηκαν. Το ΕΛΚ σχημάτισε συνασπισμό ψεμάτων με την αριστερά και τους φιλελεύθερους. Δεν υποστηρίζουμε αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία» σημείωσε.


Οι Ευρωπαίοι πολίτες στο ίδιο έργο θεατές όντας εξαπατημένοι.

Ο ίδιοι μηχανισμοί με κάποιες παραλλαγές, περνούν στο τιμόνι των Ευρωπαϊκών θεσμών, να διαχειριστούν και να προστατέψουν τα δίκαια των ευρωπαίων πολιτών, την οικονομία, την εργασία, την υγεία, την ασφάλεια τους και  τα πρωτόκολλα συνεργασίας και καταστατικής λειτουργίας της ΕΕ και την διασφάλιση της ευημερίας στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Βεβαίως τα έως τώρα αποτελέσματα που λαμβάνουμε οι ευρωπαίοι πολίτες ειδικά στο νότιο τμήμα, είναι αρκετά ικανά ώστε να παραδεχτούμε και να  τους αναγνωρίσουμε την μεγάλη τους ικανότητα εκτέλεσης αλλότριων σχεδίων σε συνεργασία πάντα με διορισμένες-διεφθαρμένες  κυβερνήσεις κρατών μελών πλήρους υποταγής στο Αμερικανικό Σιωνιστικό λόμπι, το οποίο στις μέρες μας έχει πλήρως αποκαλυφθεί. Θεσμοί που  συμβουλεύουν, νομοθετούν, συμμαχούν  και δρούν εις βάρος των ευρωπαίων πολιτών, και δη των γηγενών πληθυσμών της γηραιάς ηπείρου με τρανταχτό παράδειγμα την Ελλάδα που είναι και ο χώρος αναφοράς του δυτικού πολιτισμού γεγονός που δεν το θεωρούμε διόλου τυχαίο.

Έτσι δεν λείπουν από την διοίκηση της ΕΕ ηχηρά ονόματα, όχι πολιτικού ήθους και ακμαζουσών θητειών πολιτικής στρατηγικής που άφησαν το θετικό τους αποτύπωμα στην κοινωνία, αλλά από «καραμπινάτα» σκάνδαλα διαφθοράς και πολιτικής σήψης, που ωστόσο, μέσα στο πολιτικό χάος που έχει επιφέρει το πολιτικό κατεστημένο στους καιρούς που βιώνουμε, φαίνεται να είναι και το εισιτήριο για την πρώτη θέση, το κριτήριο εμ-πιστοσ-ύνης που θέτει το κατευθυντήριο κέντρο για εξαγορασμένα εκβιάσιμα υποκείμενα, που εξασφαλίζουν την συντήρηση του αδιάκοπτου της Διεθνιστικής Ατζέντας.   .

Ας δούμε τη νέα διοίκηση : Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την ανανέωση της θητείας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άλλα πέντε χρόνια.

epa11337238 President of the European Commission and candidate of the European People’s Party (EPP) Ursula von der Leyen, during the meeting with the young people of Forza Italia party at the De Gasperi Foundation, in Rome, Italy, 13 May 2024. EPA/ANGELO CARCONI

Σκάνδαλα, ύποπτα SMS και ρουσφέτια – Το αληθινό πρόσωπο της ντερ Λάιεν

Προσωπικές και άκρως αδιαφανείς διαπραγματεύσεις, σκάνδαλα με οσμή διαφθοράς κατά τη θητεία της ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν), αλλά και για τα χρόνια που υπηρετούσε ως υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, από το 2013 έως το 2019. Από προεκλογικά ρουσφέτια, σε “ύποπτα” SMS με τον CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και σε αδιαφανείς αναθέσεις συμβολαίων πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες έχει να επιδείξει η πολιτική καριέρα της φον ντερ Λάιεν.

Σύμφωνα με σχετική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου (το οποίο είναι αρμόδιο να ελέγχει τη χρηστή διαχείριση των πόρων της ΕΕ), η φον ντερ Λάιεν, σύναψε τη συμφωνία για την προμήθεια 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων του εν λόγω εμβολίου αντί 35 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέσα από προσωπικές και άκρως αδιαφανείς διαπραγματεύσεις με τον CEO της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας, Αλμπερτ Μπουρλά.

Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της διαφθοράς στην ΕΕ όπου τον λογαριασμό τον πληρώνουν ο ευρωπαίοι πολίτες όχι μόνο στην τσέπη αλλά και στην υγεία τους καθόσον οι παρενέργειες των εμβολίων mRna που τελικά είναι κλινικές μελέτες μετάλλαξης του ανθρώπινου DΝΑ, αποδεικνύεται σήμερα, μετά και δημόσια παραδοχή της Pfizer και  Astrazeneca ότι επιφέρουν μέχρι και θανάτους οι παρενέργειες των εμβολίων αυτών και  με τις φαρμακευτικές εταιρείες να βρίσκονται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης. Που ήταν και που είναι, ο σοβαρός έλεγχος των υπηρεσιών υγείας της ΕΕ για την προστασία της δημόσιας υγείας; Αντιθέτως φιμώθηκαν οι υγιείς επιστημονικές φωνές που ζητούσαν την απόσυρση των εμβολίων αυτών.

Και το κερασάκι στην δηλητηριασμένη τούρτα είναι ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία η οποία διερευνά αυτή την υπόθεση, με επιστολή της τον Απρίλη, κατήγγειλε την Κομισιόν για το γεγονός πως αποφάσισε αιφνιδίως να προβεί σε περικοπές ύψους πέντε εκατομμυρίων σε βάρος της. «Η Κομισιόν (με τις εν λόγω περικοπές) στερεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τα μέσα να πραγματοποιήσει αποτελεσματικά το έργο της»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, από τους Σοσιαλδημοκράτες, θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για θητεία 2,5 ετών με δυνατότητα ανανέωσης

politico. Η πορτογαλική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στην επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα  συλλαμβάνοντας  τον προσωπάρχη του, Βίτορ Εσκάρια, στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά, δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Πορτογαλίας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η πορτογαλική εισαγγελία, ο πρωθυπουργός ερευνάται στο πλαίσιο της έρευνας. Η έρευνα συνδέεται με σχέδια έρευνας λιθίου στο βόρειο τμήμα της χώρας και με ένα μεγαλεπήβολο έργο πράσινου υδρογόνου στο Σινές. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Κόστα έχει υποστηρίξει πολυάριθμα σχέδια για εξόρυξη λιθίου σε διάφορες περιοχές της Πορτογαλίας στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας της ΕΕ για την εξασφάλιση κρίσιμων πρώτων υλών, αλλά τα σχέδια αυτά έχουν περιέλθει σε αντιπαράθεση λόγω της χαμηλής ποιότητας των στοιχείων που πρόκειται να εξαχθούν και της δυσανάλογης περιβαλλοντικής ζημίας που αναμένεται από τις εργασίες. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού που συνελήφθη, έχει επίσης στοιχηματίσει πολλά σε έναν σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου στο λιμάνι του Sines, το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι στην Πορτογαλία, ένα έργο που χρηματοδοτείται με δισεκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ.

Και η Εσθονή πρωθυπουργός, Κάγια Κάλας από τους Φιλελεύθερους, θα είναι η επόμενη Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας για θητεία πέντε ετών.

Η ίδια ανέφερε πως στόχος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ πρέπει να είναι ο διαμελισμός της Ρωσίας σε μίνι κράτη-έθνη, δηλώνοντας έτσι τις εχθρικές διαθέσεις της απέναντι σε μια χώρα του ΝΑΤΟ η οποία βεβαίως διαθέτει στο οπλοστάσιό της 6.000 πυρινικές κεφαλές και υπερσύχρονα όπλα, και που σαφώς δεν είναι διατεθημένη να παραδοθεί πόσο μάλλον το 82% των ρώσων πολιτών που επιβραβεύουν με την ψήφο τους, επανεκλέγοντας την εξωτερική πολιτική στρατηγική της Ρωσίας.

Σε αντίθεση με τις κρατούσες του λέοντος ευρωπαϊκές ηγεσίες διαπιστώνουμε ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για την διασφάλιση της ασφάλειας και της Ειρήνης των ευρωπαίων πολιτών, κάνοντας δημόσια δηλώσεις που θέτουν σε κίνδυνο όλους μας, διαταράσσοντας τις παγκόσμιες ισορροπίες γιατί κάποιοι παρανοϊκοί το επιζητούν.

Άλλη μία φορά οι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν να απέχουν από τις αποφάσεις για την ζωή τους και το περιβάλλον τους και να συνεχίσουν ως απλοί θεατές να παρακολουθούν την καταστροφική πορεία της ΕΕ και της Ελλάδος όπου είναι και η μοναδική χώρα με  δυνατότητα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού σε ευρωπαϊκό επίπεδο θέτοντας ως βασική προυπόθεση την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή θα είναι η «νέα» ευρωπαϊκή μας διοίκηση για τα επόμενα χρόνια . Καληνύχτα Ευρώπη.

Αθανασία Πεκλάρη




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *