Σχέδια για την κατασκευή μεταλλαγμένου ιού της ευλογιάς των πιθήκων, αποκαλύπτει έκθεση του Κογκρέσου

Σχέδια για την κατασκευή μεταλλαγμένου ιού της ευλογιάς των πιθήκων, αποκαλύπτει έκθεση του Κογκρέσου

Το τμήμα του Δρ Anthony Fauci απέκρυψε σχέδια για τη δημιουργία μεταλλαγμένου ιού της ευλογιάς των πιθήκων που «θα μπορούσε να ξεκινήσει πανδημία», αναφέρει η έκθεση του Κογκρέσου.


Το πρώην τμήμα του Δρ Anthony Fauci «εξαπάτησε» το Κογκρέσο σχετικά με τα σχέδιά του να δημιουργήσει έναν ιό της ευλογιάς των πιθήκων Frankenstein που είχε δυνατότητα πανδημίας, λέει μια νέα έκθεση. Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπέβαλε σχέδια για τη δημιουργία ενός πιο μεταδοτικού και πιο θανατηφόρου στελέχους Mpox το 2015, όταν ο Δρ Fauci ήταν ακόμη επικεφαλής του οργανισμού.44444

Τα σχέδια έτυχαν ευρείας προσοχής μόλις στα τέλη του 2022 – εν μέσω ανησυχιών ότι ο Covid μπορεί να προέκυψε από παρόμοια πειράματα χρησιμοποιώντας χρήματα από την αμερικανική κυβέρνηση στην Κίνα. Το σχέδιο για τη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου ιού Mpox προκάλεσε μεγάλες ανησυχίες στους ειδικούς και οδήγησε σε έρευνα από την Επιτροπή Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής, η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματα από την έρευνα που διεξήγαγε για ενάμιση χρόνο αυτή την εβδομάδα. Η έκθεση ανέφερε ότι το HHS, το NIAID και το NIH επανειλημμένα «εμπόδισαν και παραπλάνησαν την επιτροπή» σχετικά με το εάν τα επικίνδυνα πειράματα είχαν εγκριθεί και διεξαχθεί, περιγράφοντας τη συνεργασία τους με την έρευνα ως «απαράδεκτη και δυνητικά εγκληματική».

Οι ερευνητές πρόσθεσαν: «Το HHS και το NIH είπαν επανειλημμένα στην Επιτροπή ότι… τα πειράματα δεν είχαν «προταθεί επίσημα» ή «σχεδιαστεί», δεν είχαν εγκριθεί ή διεξαχθεί ποτέ και δεν ήταν επί του παρόντος υπό εξέταση. «[Αυτοί] οι επαναλαμβανόμενοι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς». Είπαν επίσης ότι το NIAID, ένα παράρτημα του NIH, δεν πρέπει να εμπιστεύεται τη διεξαγωγή αυτού του τύπου έρευνας: «Το πρωταρχικό συμπέρασμα που συνάγεται σε αυτό το σημείο της έρευνας είναι ότι η NIAID δεν μπορεί να εμπιστευτεί ότι θα επιβλέπει τη δική της έρευνα για παθογόνα με υπευθυνότητα. «Δεν είναι αξιόπιστο να προσδιοριστεί εάν ένα πείραμα σε ένα πιθανό πανδημικό παθογόνο ή ενισχυμένο δυνητικό πανδημικό παθογόνο ενέχει απαράδεκτο κίνδυνο βιοασφάλειας ή σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία». Η ευλογιά των πιθήκων, η οποία ανήκει στην ίδια οικογένεια ιών με την ευλογιά, προκαλεί εξάνθημα και συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και πυροδότησε ένα παγκόσμιο ξέσπασμα το 2022, μολύνοντας δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Υπάρχουν δύο τύποι ιών της ευλογιάς των πιθήκων: ο Clade I, ο οποίος προκαλεί σοβαρές ασθένειες και έχει σκοτώσει έως και 11 τοις εκατό των ανθρώπων σε προηγούμενα κρούσματα, και ο Clad II, ο τύπος που προκάλεσε την παγκόσμια επιδημία το 2022. Αυτές οι λοιμώξεις είναι πιο μεταδοτικές αλλά λιγότερο σοβαρές και σχεδόν το 100 τοις εκατό των ανθρώπων επιβιώνουν.

Τον Οκτώβριο του 2022, μια ομάδα κυβερνητικών επιστημόνων ήθελε να εισαγάγει γονίδια από το πιο επικίνδυνο Clade I Mpox στο Clade II, φτιάχνοντας ένα υβριδικό στέλεχος που θα μπορούσε να ήταν και πιο θανατηφόρο και πιο μεταδοτικό. Οι ερευνητές είπαν ότι αυτό θα ταξινομηθεί ως κέρδος λειτουργίας, που είναι έρευνα που μπορεί να οδηγήσει σε πιο θανατηφόρους και πιο μεταδοτικούς ιούς και υπάρχει φόβος ότι βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Covid. Υπολογίστηκε ότι ο νέος ιός Mpox θα είχε ποσοστό θνησιμότητας έως και 15 τοις εκατό και αναπαραγωγικό ποσοστό 2,4, που σημαίνει ότι ένας άρρωστος θα μπορούσε να μολύνει περισσότερους από δύο άλλους ανθρώπους. Με αυτόν τον ρυθμό, το υβριδικό στέλεχος θα είχε δυνατότητα πανδημίας.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Δρ Bernard Moss αποκάλυψε ότι μια ομάδα επιστημόνων ήθελε να εξοπλίσει το Clade II Mpox με γονίδια από το πιο επικίνδυνο στέλεχος Clade I. Η έκθεση έρχεται αμέσως μετά την πρόσφατη μαρτυρία του Δρ Fauci σχετικά με την προέλευση του Covid, για την οποία ορισμένες κυβερνητικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι ήταν επικίνδυνη έρευνα που λαμβάνει χώρα στην Κίνα και χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του NIAID.

 Ο Δρ Fauci υποστήριξε ότι η υπηρεσία του δεν συμμετείχε σε πειράματα GOF στην Κίνα, αλλά η έλλειψη διαφάνειας γύρω από την έρευνα Mpox θέτει υπό αμφισβήτηση πόσο αξιόπιστη είναι η δήλωση των HHS, NIH και NIAID. Οι επιστήμονες είπαν ότι τα πειράματά τους θα είχαν αποκαλύψει πώς διαφορετικά γονίδια κάνουν την ευλογιά των πιθήκων πιο θανατηφόρα και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη καλύτερων φαρμάκων και εμβολίων. Ωστόσο, ο τροποποιημένος ιός αποτελούσε «εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο» για το κοινό εάν διαρρεύσει κατά λάθος, σύμφωνα με τον Δρ Richard Ebright, μικροβιολόγο στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ. Η ομάδα στο Μέριλαντ υποστήριξε ότι η δουλειά τους δεν περιελάμβανε «ενίσχυση» ενός παθογόνου επειδή προσπαθούσαν να ανταλλάξουν φυσικές μεταλλάξεις αντί να δημιουργήσουν νέες, πράγμα που σημαίνει ότι το υβρίδιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο θανατηφόρο από τα υπάρχοντα clades.

Ωστόσο, η είδηση ​​εξακολουθεί να συγκλονίζει ειδικούς και Αμερικανούς καθώς εξέφρασαν ανησυχίες ότι τέτοιες έρευνες συνέχισαν να διεξάγονται στις ΗΠΑ παρά τους φόβους ότι παρόμοιες πρακτικές μπορεί να έχουν ξεκινήσει την πανδημία του Covid. Παρά την έγκρισή του, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η εργασία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά η έκθεση αναφέρει ότι «το HHS έχει επανειλημμένα αρνηθεί να προσκομίσει οποιοδήποτε έγγραφο που να επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό».

Τα παραπάνω δείχνουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των διαφόρων κλάδων της ευλογιάς των πιθήκων

Το έργο της ομάδας του Μέριλαντ διευθύνεται από τον επιστήμονα του NIAID, Δρ Μπέρναρντ Μος, στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Bethesda (εμφανίζεται) Η επιτροπή της Βουλής αναζητά τώρα πρόσθετα στοιχεία από το HHS, το NIAID και το NIH για να επιβεβαιώσουν ότι τα επικίνδυνα πειράματα δεν έγιναν ποτέ. Ο Δρ Ebright είπε σε αυτόν τον ιστότοπο μετά την πρώτη είδηση: «Ένας ιός της ευλογιάς των πιθήκων που δημιουργήθηκε από εργαστήριο… πιο θανατηφόρος και πιό μεταδοτικός όσο ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον άνθρωπο, δυνητικά θα νικήσει την προστασία από τα εμβόλια και πιθανότατα θα εξαπλωθεί πέρα ​​από το σημερινό -πληθυσμοί κινδύνου για το γενικό πληθυσμό.’

 Η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να εξαπλωθεί από επαφή με μολυσμένα ζώα ή από στενή επαφή με μολυσμένο άτομο. Δεν υπάρχει εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία για το Mpox, μόνο θεραπείες για τη διαχείριση των συμπτωμάτων, αλλά υπάρχει εμβόλιο για προστασία από αυτό.

Στις ΗΠΑ, ένα ξέσπασμα Mpox ξεκίνησε τον Μάιο του 2022 ως μέρος μιας μεγαλύτερης παγκόσμιας επιδημίας που προήλθε από το ενδημικό στέλεχος Clade II στη Δυτική Αφρική. Το CDC αναφέρει ότι από τον Ιανουάριο του 2024, τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία, υπήρχαν 32.000 περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων στις ΗΠΑ, με 58 θανάτους. Σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν καταγραφεί 95.900 κρούσματα από την έναρξη της επιδημίας. Ενώ η επιτροπή ξεκίνησε την έρευνά της τον Οκτώβριο του 2022, οι υπηρεσίες αρνήθηκαν επανειλημμένα να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Και στους νομοθέτες δόθηκαν έγγραφα προς εξέταση μόνο τον Μάρτιο του 2024 «αφού οι απειλές κλήτευσης ανάγκασαν» τις υπηρεσίες να τα παράσχουν, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε ότι τα πειράματα είχαν εγκριθεί.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-13519709/amp/Dr-Anthony-Faucis-department-hid-plans-create-mutant-monkeypox-virus-couldve-started-pandemic-bombshell-Congress-report-finds.html

Θυμόμαστε όλοι ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας Covid-19 υπήρξαν μελέτες που αποκάλυπταν ότι στέλεχος του ιού των πιθήκων Mpox ήταν τοποθετημένο μέσα στα εμβόλια mRna της Pfizer και Monderna κατά της πανδημίας, που εμβολιάστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι κυρίως σε Αμερική και Ευρώπη όπου υπάρχουν και τα περισσότερα κρούσματα σήμερα.

Σε διαδυκτιακή πλατφόρμα ο Δρ. Tim Goyetche ND, ο οποίος υπήρξε πρώην σύμβουλος του ΠΟΥ. Πρόκειται για παρενεργείες… απο παρενέργειες. Οι οποίες έχουν ξεσπάσει σε μεγάλο εμβολιασμένο κοινό και πρέπει με κάποιο τρόπο να τις καλύψουν.

Η “Αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες” περιλαμβάνεται στη λίστα των ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος της Pfizer στα εμβόλια mRNA του Covid, όπως αποκαλύπτεται στα Έγγραφα της Pfizer με εντολή του δικαστηρίου. Αυτά που ήθελαν 72 χρόνια να αποκαλύψουν!

Παρακάτω βλέπουμε πως και τα ίδια υποτιθέμενα σοβαρά ιατρικά σάιτ, χρησιμοποιούν τις ίδιες φωτογραφίες, την μια για αυτοάνοσα νοσήματα απο παρενέργειες των εμβολίων Covid, και την άλλη απο την τρομερή ασθένεια Monkey Pox. Θα ήταν για γέλια αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν εγκληματίες

Είμαστε προ των θυρών για άλλη μία εξάπλωση μιντιακής τρομοκρατίας που θα στρώσει το έδαφος για νέα Lockdown περιορισμούς ελευθεριών και νόμους επιβολής;

Διότι η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι κάτι καινούριο, άλλωστε έχουν κάνει ολόκληρες προσομοιώσεις. και έχουν έτοιμα και τα εμβόλια που πρέπει να διατεθούν στην αγορά.

Είναι πολλά τα χρήματα που διακινούνται ανάμεσα στην εμπορική συμφωνία του ΠΟΥ των φαρμακοβιομηχανιών των Κυβερνήσεων αλλά και του ΟΗΕ που εγκληματούν κατά της υγείας των πολιτών με πρόσχημα την Υγεία. Όπως συνέβη με την προηγούμενη υποτιθέμενη πανδημία όπου εμβολίασαν και υγιείς πληθυσμιακές ομάδες όπως και παιδιά γεγονός που τους καθιστά ένοχους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δείχνει να μην έχει τελειωμό το άδικο και ο βιασμός σε όλα τα επίπεδα του βίου μας από μία πραγματικά άρρωστη ελίτ διεθνιστών.

Όπως προείπαμε δείχνει να μην έχει τελειωμό, δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να τελειώσει.

Για να τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε θα πρέπει να ενωθούμε οι άνθρωποι και να πάρουμε θέση ως πολίτες της κοινωνίας που όλοι είμαστε μέρος της. Κάθε απόφαση που παίρνεται από τα διαχειριστικά μας όργανα-κυβερνήσεις πρέπει να είναι οι δικές μας επιλογές που συνολικα πήραμε για το συλλογικό κοινωνικό γίγνεσθαι και όχι εμείς να ακολουθούμε διαταγές από τους υπαλλήλους μας.

Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους ανθρώπους.

Οι άνθρωποι από την φύση τους είναι Πολιτικά Όντα που παράγουν την πολιτική της Πολιτείας τους. Τα κρατικά όργανα-εργαλεία είναι οι διαχειριστικοί τους μηχανισμοί και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Μια χώρα, ένα Έθνος που αυτό έχει δομήσει και το Κράτος έχει την απόλυτη Ισχύ να αποφασίσει για τους πολίτες του έναντι κάθε άλλου Οργανισμού ακόμη και Διεθνή εάν οδηγίες ή κανονισμοί προσβάλουν την Οικονομία την Υγεία την Παιδεία τον Πολιτισμό του, και να απέχει εντελώς από τέτοιες πρακτικές, από όπου και αν προέρχονται και να εκτελεί την δική του πολιτική υπέρ των ανθρώπων πολιτών και μελών του Έθνους βάσει Διεθνών Συνθηκών για τους Αυτόχθονες πληθυσμούς.

Διαπιστώνουμε όμως ότι κανένας σκελετωμένος πολιτικός μηχανισμός της χώρας μας δεν φαίνεται να στέκετε έναντι σε οποιαδήποτε οδηγία η κανονισμού έρχεται. Απλά εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις αδιαφορώντας για το κόστος είτε πολιτικό είτε ανθρώπινης ζωής.
Η ερευνητική ομάδα της Υδρόσφαιρας έχει το καθήκον να παραθέτει την αλήθεια και το δίκαιο προς τους πολίτες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεφύγουμε από αυτό το αδιέξοδο που ταλανίζει τις ζωές μας.
Χωρίς να θέλουμε να διαφημίσουμε και βασιζόμενοι σε έρευνα της ιστοσελίδας μας, πάντα πάνω σε πραγματικά γεγονότα και στοιχειά δηλώνουμε υπεύθυνα ότι ο μόνος που στέκεται απέναντι στο καθεστώς όσο και να αμφισβητήθηκε μέχρι σήμερα είναι ο Αρτέμης Σώρρας με την Ελλήνων Συνέλευσης που έχει καταθέσει πλήρες πρόγραμμα στην εισαγγελία του Άρειου Πάγου πρωτ. 6199/4-9-2015 που καλύπτει στην ακρίβεια όλες τις ανάγκες Υγείας των Ελλήνων Πολιτών εφόσον μπορεί να δομήσει ένα πλήρες υγειονομικό σύστημα

Το μόνο που χρειάζεται είναι όλοι οι Έλληνες να αποδεχτούν την αλήθεια και να ενταχθούν στον δικό τους εθνικό Φορέα για να πάρουν το κράτος τους στα χέρια τους και να ορίσουν οι ίδιοι τις μοίρες τους.

Άρα κάθε δυναστευτικό καθεστώς έχει ημερομηνία λήξης όταν οι πολίτες επιλέξουν πότε θα το λήξουν οριστικά και δια παντός

Όλα και τα πάντα εξαρτώνται από τις δικές μας επιλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *