Έρευνα με 100% θανατηφόρο μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού σε “Εξανθρωπισμένα τρωκτικά”

Έρευνα με 100% θανατηφόρο μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού σε “Εξανθρωπισμένα τρωκτικά”

Μετά από μια από τις χειρότερες περιόδους πανδημίας στην ιστορία της ανθρωπότητας οι ‘’επιστήμονες’’ συνεχίζουν να παίζουν με την ασφάλεια μας κάνοντας  μελέτες  και πειράματα με ακόμα ποιο θανατηφόρους ιούς αποδεικνύοντας έτσι την προέλευση του COVID-19, γιατί ότι έκαναν και πριν το κάνουν και τώρα. 

Στην Γουχάν, Κινέζοι επιστήμονες πειραματίζονται με ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού που είναι 100% θανατηφόρο για τα «εξανθρωπισμένα» ποντίκια.

Ο θανατηφόρος ιός -γνωστός ως GX_P2V- «επιτέθηκε» στους εγκεφάλους ποντικιών που είχαν κατασκευαστεί ώστε να αντικατοπτρίζουν γενετικό υλικό παρόμοιο με αυτό των ανθρώπων. Όλα τα ποντίκια που μολύνθηκαν με τον ιό πέθαναν μέσα σε μόλις οκτώ ημέρες, γεγονός που οι ερευνητές σημείωσαν ότι ήταν ένα «εκπληκτικά» γρήγορο ποσοστό θανάτου. Ο GX_P2V είχε μολύνει τους πνεύμονες, τα οστά, τα μάτια και τους εγκεφάλους των ποντικών. Λίγο πριν από το θάνατό τους, τα ποντίκια είχαν χάσει γρήγορα βάρος και δεν είχαν καθόλου όρεξη αλλά το πιο ανατριχιαστικό απ’ όλα ήταν ότι τα μάτια τους έγιναν εντελώς λευκά την ημέρα πριν από το θάνατό τους.

Η τρομακτική αυτή μελέτη, είναι η πρώτη του είδους της που αναφέρει ποσοστό θνησιμότητας 100% σε ποντίκια που μολύνθηκαν από τον ιό COVID-19. Το σημαντικό είναι βέβαια ότι τα αποτελέσματα της μελέτης ‘’λένε’’ δεν υποδεικνύουν πώς θα επηρεάσει τους ανθρώπους.

Πόσο σίγουροι είμαστε όμως γι’ αυτό, εφόσον τα ποντίκια έχουν γενετικό υλικό παρόμοιο με αυτό των ανθρώπων;

 Θα πρέπει αναγκαστικά να εμπιστευτούμε την έρευνα!

Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα βιώσουμε ξανά  γεγονότα όπως του COVID-19;

Τι και αν δεν είναι ο GX_P2V επικίνδυνος;

Από την στιγμή που συνεχίζουν και γίνονται τόσο τρομακτικά πειράματα είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ένας 100% θανατηφόρος ιός για τον άνθρωπο και τότε δεν θα θέλει κανένας να φανταστεί τις συνέπειες. 

Η παρεμβάσεις της επιστήμης στον άνθρωπο και το περιβάλλον του, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ζούμε από τύχη, από την στιγμή που επιτρέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά γύρο μας. Αυτή η ανωμαλία στην φύση έχει ξεκινήσει από εμάς εφόσον το επιτρέψαμε και αν δεν σταματήσει από εμάς οι συνέπειες προβλέπονται τρομακτικές.

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι, οτιδήποτε είναι απέναντι στην φυσιολογία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος του είναι εχθρικό απέναντι μας και πάντα θα προσβάλει την ασφάλεια μας. Γιατί Άνθρωπος και περιβάλλον είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Άρα όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μην επιτρέψουμε ξανά σε κανέναν που μπορεί να νομίζει ότι θα επιβάλει στον άνθρωπο και το περιβάλλον του οτιδήποτε είναι απέναντι στην φυσιολογία του.

Τράνακας Απόστολος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *