Ο ΠΟΥ σε χρέη Προφήτη: Θέμα χρόνου η επόμενη Πανδημία Χ…

Ο ΠΟΥ σε χρέη Προφήτη: Θέμα χρόνου η επόμενη Πανδημία Χ…

Προφήτης-Ετοιμολογία : Πρώτο συνθετικό «προ» δεύτερο συνθετικό «φητης» = φυτεύω από πριν

Θέμα χρόνου είναι η εμφάνιση μιας νέας πανδημίας η οποία  θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό και θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση των συστημάτων υγείας και των οικονομιών.

Την προειδοποίηση αυτή για την άγνωστη απειλή την αποκαλούμενη νόσο Χ, έκανε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που διεξήχθη στο Νταβός της Ελβετίας.

Η νόσος Χ είναι μια υποθετική ασθένεια και αντιπροσωπεύει μία άγνωστη απειλή η οποία θα μπορούσε να είναι η πηγή της επόμενης πανδημίας σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Μέλημά τους μήπως είναι πως θα παραπληροφορούν τους ανθρώπους ;;;;

Μήπως θέλουν να προκαλέσουν ξανά πανικό φόβου θανάτου;;;και αν ναι γιατί;;;;

Πολλοί  άνθρωποι μεγεθύνουν αυτό το συναίσθημα του φόβου τόσο πολύ, φτάνοντας μέχρι και να δημιουργήσουν μια αυθεντική φοβία απέναντι στο θάνατο μετατρέποντας τους φόβους τους σε έναν παράλογο πανικό.

Έτσι, μπορεί να προκύψει το παράδοξο ότι ο φόβος του θανάτου μπορεί πραγματικά να μας εμποδίζει να ζήσουμε εμποδίζοντάς μας να απολαύσουμε την ζωή και την ελευθερία μας.

 Η πρώην βοηθός ασφαλείας για τις δημόσιες σχέσεις του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, Μόνικα Κρόλεϊ έγραψε σε ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter). «Λίγο πριν τις εκλογές, μια νέα ασθένεια θα τους επιτρέψει να εφαρμόσουν μια νέα συνθήκη του ΠΟΥ, να ανακοινώσουν lockdown ξανά, να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου και να καταστρέψουν περισσότερες ελευθερίες»

Πάγια τακτική τους η τρομοκράτηση των ανθρώπων αλλά και η ψυχρή δολοφονία τους από κατασκευασμένες αιτίες ενός μαύρου κέντρου εξουσίας. Με πειράματα δημιουργούν το αίτιο προκαλώντας αιτίες θανάτων στον άνθρωπο. Ο θάνατος είναι μια τόσο σκληρή πραγματικότητα που πολλοί προτιμούν να αποφεύγουν να μιλούν για αυτόν.  Όμως η ζωή χαρακτηρίζεται από ένα αναπόφευκτο γεγονός: όλοι μας θα πεθάνουμε μία μέρα. Ωστόσο, μερικές φορές η σκέψη του τέλους της ζωής μας, μεταφράζεται σε ένα αίσθημα πραγματικού τρόμου και αυτό το συναίσθημα εκμεταλλεύονται οι”εξουσιαστές”.                                                                           

Ταυτόχρονα, ο φόβος του θανάτου είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι θρησκείες έχουν επιζήσει καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να πέφτει σ’ αυτήν την παγίδα.                                                                                           

Προσπαθήστε να μην εστιάζετε στον φόβο αλλά στην ζωή και στην ελευθερία.

Χούτου θεολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *