Τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων: Η παραφύση κάτι  φυσιολογικό; Και το φυσιολογικό τότε ποιό  είναι;

Τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων: Η παραφύση κάτι φυσιολογικό; Και το φυσιολογικό τότε ποιό είναι;

Όλα περί ορέξεως, ότι και να ορέγεσαι μπορεί να γίνει νόμος.

Το  euronews αναφέρει σε άρθρο του στις  24/01/2024  την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εντός του υπουργικού συμβουλίου για την ισότητα των κανονικών ζευγαριών και των ομοφυλόφιλων,  στον θεσμό του  πολιτικού γάμου και την  προστασία των παιδιών που θα υιοθετήσουν οι ομοφυλόφιλοι πλέον γονείς , ότι, είναι πρέπον όπως δήλωσε, να χρίζουν των ίδιων δικαιωμάτων με τα παιδιά που έχουν πραγματικούς γονείς.


Ύποπτο πάντως το γεγονός, ότι δίνουν την Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλογενείς αλλά δεν μπορούν να νομοθετήσουν για τα δικαιώματα των παιδιών αυτών χωρίς γάμο ή τεκνοθεσία;;;;

Εν συντομία και συμπυκνωμένα ας δούμε τι δήλωσε ο πρωθυπουργός σε σειρά,  εντός του υπουργικού συμβουλίου.

1.Ο νόμος δήλωσε ότι επιδιώκει  την προστασία των παιδιών των ομοφυλόφιλων γονέων, τα οποία πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα άλλα παιδιά. Και ότι η υπάρχουσα  ρύθμιση ισχύει ήδη σε 36 χώρες, σε πέντε ηπείρους, χωρίς βλάβη  στην κοινωνική συνοχή και κυβερνητική αρμονία, ενώ δήλωσε  ικανοποιημένος  για την ωριμότητα που έχει προηγηθεί εντός της κοινωνίας και φυσικά στο εσωτερικό των κομμάτων χωρίς να ληφθούν  μέτρα κομματικής πειθαρχίας. (όποιος δεν συμφωνεί χάνει την βουλευτική του καρέκλα;)

2. Πλέον οι  ομοφυλόφιλοι  γονείς  μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, απαλλαγμένοι από το φόβο της απώλειας του παιδιού, αν τους συμβεί κάτι το παιδί δεν θα βρεθεί σε κάποιο ίδρυμα αλλά θα παραμείνει στην επιμέλεια του δεύτερου ομοφυλόφιλου γονέα.

3. Επανέλαβε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο «δεν μεταβάλλει το ισχύον πλαίσιο της παρένθετης κύησης, δεν το επεκτείνει στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και αποκλείει τους χαρακτηρισμούς “Γονέας 1” και “Γονέας 2″» και δήλωσε ικανοποιημένος από αυτό, διότι, όπως είπε η Ελλάδα δεν θα γίνει ένα εργαστήρι πολιτικών (κανονισμών) που δεν εφαρμόζονται. (εδώ βρίσκεται λύση στην μη συμμόρφωση του  κανονισμού εεε;;)

4.Επίσης  τόνισε ότι ο νόμος προσθέτει δικαιώματα σε μερικούς, χωρίς να αφαιρεί κανένα δικαίωμα από τους πολλούς και τόνισε πως, εφ’ όσον πρόκειται για θέμα ισότητας, δεν προσφέρεται για διχαστικές προκλήσεις και σίγουρα δεν προσφέρεται και για υπερβολικές μεγεθύνσεις. (σιγά μην μεγεθύνουμε το γεγονός ότι δύο άντρες που ο ένας το παίζει μαμά μεγαλώνουν ένα παιδί;;)

5. Ειδικά όσον αφορά τη θέση της Εκκλησίας, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε αφ’ ενός ότι τη  σέβεται απόλυτα και αφ’ ετέρου ότι αναφέρεται  σε επιλογές της Πολιτείας και  όχι σε θεολογικές πεποιθήσεις. Και παλαιότερα, άλλωστε, με την Εκκλησία είχαμε διαφορετικές οπτικές για τον πολιτικό γάμο, για την καύση των νεκρών, για το θέμα των ταυτοτήτων. Η ζωή, ωστόσο, απέδειξε ότι οι αλλαγές αυτές ήταν ώριμες. Δεν έβλαψαν ούτε την κοινωνία, δεν έβλαψαν ούτε τη συνεργασία Πολιτείας και Εκκλησίας και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει και τώρα. (σε ποιά κοινωνία ζούνε;;)

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι επιλογές των πράξεων μας δημιουργούν αποτελέσματα και αυτά ορίζουν την υπαρξιακή μας φύση και θέση στην πορεία  του βίου και της ζωής μας.

 Έχουμε προσβάλει δίχως άλλο, κάθε σταθερό σημείο της νομοτελειακής δημιουργίας μας, με τα αποτελέσματα πλέον να είναι ορατά στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Αναρωτιέμαι αν θα είχα την πρόσβαση να θέσω ερωτήσεις σε όλους αυτούς τους μηχανισμούς που ορίστηκαν ή αυτό-ορίστηκαν να διοικούν, αν θα μπορούσαν να μου δώσουν απαντήσεις στο πλαίσιο  της αποδεικτικής  διεργασίας.  

Ποιο θα είναι το προσεχές αποτέλεσμα αυτών των νομοθεσιών εντός και εκτός της πολιτείας;

Στόχος τους όπως αποδεικνύεται είναι τα παιδιά. Και γιατί τα παιδιά, τον πυρήνα το μέλλον;  Διότι τα παιδιά ως αθώα και αφελή  «χωρίς όφελος» απορροφούν ως σφουγγάρια κάθε εικόνα κάθε λέξη κάθε κίνηση κάθε συχνότητα της παραφύση διαδικασίας που θα χαράζεται μέσα τους ως το απόλυτα φυσιολογικό. Άρα η παραφύση γι’ αυτά τα παιδιά θα είναι κάτι το φυσιολογικό και το φυσιολογικό τότε ποιο θα είναι;
Φαντασία διαθέτουμε όλοι! ας την βάλουμε σε λειτουργία.

Πρόταση ας δοθεί ένας χώρος στους ομοφυλόφιλους να ζήσουν όπως αυτοί θέλουν, απομονωμένοι από την πολιτεία και ας θέσουν  σε 20 χρόνια περίππου μία γενεά τα αποτελέσματά τους για να δούμε το μοντέλο που προωθούν οι κυβερνώντες αν λειτουργεί.

Θυμώνω και μόνο που το σκέφτομαι ότι οι αυτόκλητες ελίτ ξεβράζουν με σχέδιο τις παραφύση ορέξεις τους,  επιβάλλοντας στην ανθρωπότητα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ως ικανούς γονείς να συνυπάρχουν  εντός της πολιτείας. Δεν είναι τυχαία τα νομοσχέδια που προωθούνται σήμερα, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων που βρίσκονται εντός του κοινοβουλίου,  για την νομική  εγκαθίδρυση τους, εντός της πολιτείας ως ισότιμα μέλη  με δικαιώματα άνευ προηγουμένου που προσβάλλουν  κάθε ιερό σταθερό θέμελο της αληθινής  φύσης και φυσιολογίας μας.  Μοντέλα παραφύση διαφημιζόμενα ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό από το σώμα της κοινωνίας.

 Όλα όσα  συμβαίνουν και θεσμοθετούνται στις πολιτείες των ανθρώπων είναι αδιανόητο  να εκτελεστούν ακόμα και στο ζωικό βασίλειο.

Τα παιδιά, οι πυρήνες, το μέλλον, που βρίσκονται υπό υιοθεσία, με νόμο πλέον είναι απροστάτευτα και καταναγκασμένα να ζήσουν εκτός της φυσιολογίας τους, αν και εφόσον υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Είδατε κάπου τον Ο.Η.Ε.;  Τον ψάχνω…

Που είναι τα δικαιώματα και η προστασία  των παιδιών; Τι κάνετε για όλο αυτό «κύριοι»; Ποια είναι η θέση σας;

Μάλλον δεν αντιληφθήκαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και  ότι μπορούν να συμβούν τα προαναφερθέντα. Ήδη προωθείται η αποδοχή της παραφύσης  στα συστήματα διδασκαλίας των παιδιών από νηπιακή ηλικία ακόμη και με θεατρικές παραστάσεις.

Δεν σταματά όμως εδώ όλη αυτή η κατάπτωση, έχουμε επίσημα πλέον και την εκκλησία της Ελλάδος να παίρνει ανοιχτά θέση για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια,  δεν δέχονται τον θρησκευτικό γάμο ή τον πολιτικό όμως, ανοιχτές οι πόρτες για τις βαπτίσεις των υιοθετημένων παιδιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, «με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Τα παιδιά ο στόχος όλων.

Ο χρόνος μας στον πλανήτη μειώνεται δραματικά, θα έλεγα ότι είναι συγκεκριμένος,  με κύρια αιτία εμάς τους ίδιους.  Δυο δρόμοι υπάρχουν ο αφανισμός μας ή ο άμεσος  επαναπροσδιορισμός μας εντός της νομοτελειακής φυσιολογίας μας.

Με συνεχή επανόρθωση της αλήθειας του δικαίου σε όλα τα πεδία και επίπεδα η ανθρωπότητα μπορεί να βρει και πάλι τα βήματά της.

Ο άξονας αξιών και αρχών της ίδιας της κτίσης και νομοτελειακής  δημιουργίας των Πάντων άρα και όλων ημών, μας θέτει προ των ευθυνών μας.

Η πολιτεία έχει καθήκον να προστατέψει τα παιδιά μας φροντίζοντας η παιδεία που τους παρέχεται να σέβεται πρωτίστως την φυσιολογία τους και να μην επιτρέψει επουδενί παραφύση διδασκαλίες και τακτικές που καταστρέφουν τον ψυχικό τους κόσμο παράγοντας στο μέλλον άρρωστα κύτταρα στον κοινωνικό ιστό.

Αυτό πράττει μια πολιτεία που σέβεται τον εαυτόν της και τους πολίτες.

Αν αυτό δεν συμβαίνει στην πολιτεία μας τότε η ευθύνη για να συμβεί είναι καθαρά στα χέρια των πολιτών.

Και τέλος ως νοήμων ον απ’ το πεδίο και επίπεδο μου, δεν δέχομαι κανέναν  νόμο του οποίου η δόμηση  δεν εμπεριέχει των άξονα αξιών και αρχών της αληθινής νομοτελειακής  δημιουργίας μας.

 Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *