Ημέρα Δαρβίνου 2024: Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!

Ημέρα Δαρβίνου 2024: Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!

Δαρβινική θεωρία, η θεωρία  της εξελικτικής επιστήμης. Εν έτη  2024  γιορτάζουμε ονόματα που θεώρησαν  και δεν απέδειξαν τα λεγόμενα τους. Διαβάζοντας  την βιογραφία του Δαρβίνου θα ανακαλύψουμε ανεπαρκή σημάδια ευφυΐας και νοητικής ικανότητας, πάρα ταύτα  θεωρείτε ως ο επαναστάτης της εξελικτικής επιστήμης δηλ. της βιολογικής εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής όλων των οργανισμών.

Σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης, το «είδος» δεν είναι σταθερό κι αναλλοίωτο. Όλα τα είδη των φυτών και των ζώων, που έζησαν πάνω στη Γη ή που εξακολουθούν να ζουν, είναι το αποτέλεσμα της ασταμάτητης μεταβολής της εξέλιξης, από μια ή ελάχιστες υποτυπώδεις αρχικές μορφές. Αιτία της εξέλιξης είναι η φυσική επιλογή, που οφείλεται στον αγώνα για τη «διαιώνιση του είδους». Είναι ένας αγώνας, που τον διεξάγουν όλα τα ζωντανά πλάσματα της φύσης και κατά είδη και κατά άτομα του ίδιου είδους. Έτσι, κάθε άτομο και κάθε είδος αναπτύσσει εκείνες τις ιδιότητες που το βοηθούν να επιβιώσει ή δημιουργεί νέες, ανάλογα με το τι απαιτεί ή προσαρμογή του στο περιβάλλον, ώστε να εξασφαλιστεί η «διαιώνιση» του είδους.  

Ο Δαρβίνος δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «Η καταγωγή του ανθρώπου και η φυσική επιλογή», όπου υποστήριξε ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τα πιθηκοειδή.

Δηλαδή το κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση πάει περίπατο;

Ο σχολιασμός των παραπάνω είναι περιττός. Διαβάζοντας όλα αυτά περί θεωρίας του Δαρβίνου  κατανόησα ότι τελικά ο γάιδαρος πετάει! Οι συστημικοί επιστήμονες φέρουν τεράστια ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων τους εφόσον υποστηρίζουν ανυπόστατες θεωρίες. Τον λόγο που το πράττουν, τον ξέρουν μόνο αυτοί. 

Αβάσιμες θεωρίες ακυρώνουν την συμπαντική καταγωγή και φυσιολογία μας.  

Οι αποδείξεις για την πραγματική καταγωγή μας και όλης της νομοτελειακής δημιουργίας, είναι αδιαμφισβήτητα αποτυπωμένες και στο περιβάλλον αλλά και στον ίδιο τον άνθρωπο από την αρχή της δημιουργίας του εδώ και εκατομμύρια χρόνια και αυτό αποδεικνύεται από τα εύρηματα σε όλο τον πλανήτη που τοποθετούν τον άνθρωπο μέσα σε βασίλεια, μέσα σε άρτια δομημένες πόλεις με υψηλή τεχνολογία και πολιτισμό και όχι πάνω σε δέντρα τρώγοντας μπανάνες.

Τα περί ανυπόστατων θεωριών πρέπει να τελεύσουν.

Η δομή του ανθρώπου είναι πολύ συγκεκριμένη από την αρχή της δημιουργίας του, όπως επίσης πολύ συγκεκριμένες είναι η δημιουργία των ψαριών, των φυτών, των εντόμων, των πτηνών, των ερπετών και των ζώων. Σε περίπτωση ανάμιξης του γενετικού υλικού των ξεχωριστών αυτών δημιουργημάτων τότε έχουμε την παραγωγή υβριδικών κατασκευών εκτός δημιουργίας όπως για παράδειγμα ο πίθηκος του Δαρβίνου.

Αρκετή ανοχή δείξαμε σε ότι προσβάλει την πραγματική δημιουργία και φυσιολογία μας και για να ξαναπάρουν όλα την αρχική τους θέση εντός της νομοτελειακής δημιουργίας πρέπει να σταματήσουν τα πιστεύω και οι ανυπόστατες θεωρίες  και να πάμε στο γνωρίζω με αποδεικτική διεργασία,  βασισμένη πάνω σε μαθηματικές  και γεωμετρικές  αναπτύξεις  διότι όπως όλοι γνωρίζουμε οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Εν αρχήν είναι ο λόγος δηλαδή η λογική η οποία κατοικεί στον νου του ανθρώπου γιαυτό και είναι το μοναδικό νοήμον ον στον πλανήτη.

Ακόμη μια απόδειξη που καταρρίπτει την Δαρβινική θεωρία το εύρημα 800.000.000  ετών.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ποιοι είμαστε απαξιώνοντας κάθε γάιδαρο που πετάει. 

Περισσότερες απαντήσεις για την δημιουργία του ανθρώπινου γένους  μπορείτε να αναζητήσετε στο σαιτ της αιθερικής γραφής,   

Μπουζαλάκος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *