Η Ευρώπη νοιώθει την ανάσα της ισλαμικής ατζέντας στο σβέρκο της.

Η Ευρώπη νοιώθει την ανάσα της ισλαμικής ατζέντας στο σβέρκο της.

Τέσσερις μουσουλμάνοι μαθητές ζήτησαν την εφαρμογή ισλαμικών κανόνων στο σχολείο τους στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μαντίλας και του διαχωρισμού των φύλων στις αίθουσες διδασκαλίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης δυτικής Γερμανίας WDR, οι μαθητές εισηγήθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου τους στην πόλη Νόις να επιβληθεί η Σαρία ως σχολικός κανονισμός.

Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μπορούν να αποχωρήσουν νωρίτερα από το μάθημά τους για την προσευχή της Παρασκευής, οι μαθήτριες να φορούν μαντίλα και να βρίσκονται σε διαφορετικές τάξεις από τους συμμαθητές τους, ενώ ο διαχωρισμός των φύλων θα πρέπει να ισχύει και στο μάθημα της κολύμβησης, όχι μόνο για τους μαθητές, αλλά και για τους δασκάλους, φέρονται να είπαν τα τέσσερα αγόρια, τα οποία δήλωσαν ρητά ότι απορρίπτουν τη δημοκρατία.

Κάποιοι από αυτούς παρουσιάζονταν ακόμη και ως «αστυνομικοί» της Σαρία και έκαναν παρατηρήσεις σε «κακούς μουσουλμάνους», ενώ, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ανάλογα περιστατικά είχαν σημειωθεί και πέρυσι και είναι σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα, σε συνεννόηση με την κρατιδιακή κυβέρνηση, το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών και την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χέρμπερτ Ρόιλ δήλωσε σχετικά ότι το εν λόγω σχολείο έχει υποβάλει αίτημα υπαγωγής στο πρόγραμμα πρόληψης για ακραίους ισλαμιστές και έχει για αυτόν τον λόγο προσκαλέσει ειδικό επιστήμονα

Οι μουσουλμάνοι, με τους σημερινούς ρυθμούς γεννήσεων και μετανάστευσης, θα αντιπροσωπεύουν μέχρι το 2030 ένα μεγάλο ποσοστό του συνολικού ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ρατσιστής ή ξενοφοβικός. Το Ισλάμ μέσα στην Ευρώπη θα είναι στο μέλλον μία πραγματικότητα η οποία  θα είναι ξένη και εχθρική προς τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα, ξεκινάει από την βαθιά πίστη των μουσουλμάνων ότι το Ισλάμ είναι απολύτως υπέρτατο όλων. Έτσι, δέχονται μεν την πολυπολιτισμική κοινωνία αφού τούς επιτρέπει να κρατούν την πίστη τους, αλλά την απορρίπτουν διότι δεν δέχεται την υπεροχή του Ισλάμ.

Το 1980, το Ισλαμικό Συμβούλιο της Ευρώπης έδωσε τις εντολές του εκδίδοντας ένα σημαντικό βιβλίο, το ”Ισλαμικές Κοινότητες Σε Μη Ισλαμικά Κράτη”. Εκεί διατυπώνεται η ατζέντα του Ισλάμ στην Ευρωπαϊκή Ένωση: «Η ισλαμική ταυτότητα θα χαθεί μέσα στην Ευρώπη, οι μουσουλμάνοι θα απορροφηθούν, εάν δεν παρθούν αμέσως μέτρα. Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν ισλαμικές νησίδες μέσα στις χριστιανικές πόλεις και να ζουν όλοι μαζί σε αυτές τις νησίδες-γκέτο, ώστε οι οικογένειες να ζουν με ομόθρησκους και όχι σκόρπιες στο χριστιανικό περιβάλλον. Σε αυτές τις νησίδες-γκέτο πρέπει να φτιαχτούν αμέσως τζαμιά, κοινοτικά κέντρα και σχολεία διδασκαλίας του Κορανίου. Απώτερος σκοπός είναι τα γκέτο να μαζεύουν κάθε νέο μουσουλμάνο μετανάστη, έτσι ώστε τελικά το γκέτο να αποκτήσει δύναμη επιβολής και σιγά-σιγά να γίνεται πλειοψηφία στην πόλη».

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, οι τρομοκράτες έχουν δημιουργήσει με άνεση τις βάσεις τους. Στην Χάγη έχει στηθεί το διαβόητο «τρίγωνο της Σαρία» ή «μίνι χαλιφάτο», στην Γαλλία τα γνωστά «προάστια» (banlieues), στο Βέλγιο το Μόλενμπεκ, κ.ο.κ. –περιοχές όπου εφαρμόζεται ο ισλαμικός νόμος της Σαρία και είναι άντρα τρομοκρατίας. Στο Λονδίνο, η περιοχή Τάουερ Χάμλετς είναι η πολυπληθέστερη ισλαμική πόλη της Αγγλίας και η ζωή εκεί καθοδηγείται από το Ισλάμ.

Τα δεδομένα αυτά δημιουργούν ψυχολογικό κλίμα όχι μόνον με πολιτικές συνέπειες αλλά και που υποχρεώνει σε τεράστιες δαπάνες το κάθε κράτος.

Η Ευρώπη νοιώθει την ανάσα της ισλαμικής ατζέντας στο σβέρκο της.

Χούτου θεολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *